- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
2009-es Accord, 2.2 dízel az alany. 150 lóerős, manuális váltós, 260 ezret futott. Csak a tisztesség kedvéért.
Ma kezdtem érezni, hogy a csutkára tolt klíma, low fokozaton kezd melegebbet fújni. Azt hittem érzéki csalódás, de pár perc után rájöttem, hogy valóban nem hűt. Majd néhány pár perccel később kidobta a piros akksi lámpát, meg a kis narancssárga I betűt.
Pánikszerűen kikapcsoltam a klímát és a hibajelzések eltűntek. A kocsi ment tovább mint ha mi sem történt volna. Azóta ha bekapcsolom a klímát, ugyanaz a hibajelenség és mellé kicsit kereplő hang jön a motortérből. De azt csak kint hallani.
Gondolom a légkondi szart be úgy ahogy van? Hallani, hogy kapcsol...de nem hűt. Ha csak a ventit kapcsolom klíma nélkül, akkor semmi baj.
Hétfőn elviszem 'dokihoz', de gondoltam előbb rákérdezek itt is. Hátha valakinek volt hasonló, még ha más típussal is.
Köszönettel,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest