Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- Socket AM4
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL #58871 üzenetére
Összességében mitől érné nagyobb pusztítás?
Itt max az erőátviteli egység szenvedhet, ha esetleg nem megfelelően használja a kuplungot, a futómű, ha épp minden 20. gödörbe belemegy.
A motor nincs terhelve, csak üzemmeleg motor kap terhelést (javarészt az is, hisz folyamatosan megy az autó) , városban 2 ezerig, országúton 3 ezerig van húzatva az autó, nincs nyomatéknak se kitéve túlzottan.
Ami esetleg a kuplung megterhelőbb az a manőverezés.
Vagy milyen nagyobb pusztításra gondolsz? Igazából én a saját vezetési/technikai stílusomat próbálom átadni, ezt magam részéről járműbarátnak gondolom.
Motorikusan én nem tapasztaltam nagyobb próbatételt, persze nem lehetetlen, hogy többet kap, de szerintem olyan nagymértékű eltérést a normál használathoz képest nem mutat eddig.
Szerintem némely tulaj saját autója több terhelést kap, ha mondjuk hidegen "kúpolják" neki, mégha nem direkt is akarnának kárt tenni benne... Vagy esetleg téves olajválasztással, netán elmaradt szervizzel..
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Medence topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest