Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Graphics #58872 üzenetére
Én egy Ladán tanultam, nekünk is az volt, így én mondhatni nem okoztam szenvedést az autónak, de mikor több tanuló volt összehozva egyszerre, és néztem néhányan mit művelnek szegénnyel, hát nekem fájt. Mikor intenzív gyorsításnál kihúzatta tesséklássék egyesben, majd felrakta negyedikbe, és szegény motor majd szétrázta a motorteret 600-as fordulatnál padlógázzal. És ez csak egy volt akit láttam, de még ma is hallom, ahogy a dugattyúk csapdossák a hajtórudakat, meg a hengerfalat összevissza, míg az oktató bele nem nyúlt. Meg látom manapság is kívülről, hogy mi történik, és megértem a tanulót, de tudom, hogy örülnek néha hogy tudják a saját nevüket, nem azt, hogy éppen mi történik a motorban. Sok átlagember kínozza jobban az autót, mint az a tanuló aki ráérez a dolgokra, esetleg jobban koncentrál, de én mégis azt gondolom, hogy sok, sokféle nem rutinos sofőr többszörösen terhelheti az autót.
De ez saját vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ukrajnai háború
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OTP Bank topic
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest