Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Megoldódott.
Zártam. -
AMDpower/
senior tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Jah, mintha bárkit is megkárosítottam volna eddig is xx ezrekkel.
Ott szúrtam el az egészet, hogy olyanokat vállaltam amiket nem tudtam teljesíteni vagy éppen máshogy jöttek össze a dolgok. Pl kovi esetében nem várt meg az embere én pedig nem bírtam kimenni Budaörsre és ment belőle a kavarodás mert őt is időpont kötötte. Postáról pedig ne is beszéljünk. Azt mostantól inkább ki is hagyom.
Én is nyavajoghatnék rengeteg dolog miatt, mert nem egyszer volt már olyan, hogy felvittem egy IC7-es lapot és ugye abból lett volna a következő 120-as vinyó.
Az IC7-t mégsem kellett a srácnak én pedig szívhattam a fogamat és ment az anyázás.
De mégsem tartom unkorrektnek a srácot ez van.
Akkor éppen azt hozták fel a topikban, hogy ne építsek kör bizniszeket, tehát mindenre legyen meg külön a kp.
Mert nem egyszer volt már olyan, hogy tegyük fel nekem nem úgy jött ki a lépés és vissza kellett mondanom xx dolgot, és egyből jött az anyázás, és az hogy megbízhatatlan vagyok, mert miattam nem tudta megvenni a csili-vili lapját.
Ennyi erővel én is felléphetnék azzal amit nekem szögeztek le, ahogy fentebb is írtam.
Elég sokszor magamra vethetek tudom. Elbaxtam ez van.
Ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitől akinek bármilyen jellegű problémája velem kapcsolatban.
Azthiszem router, kmiki20-on kívül nem volt más fentmaradó ''bizniszem''. Szóval nem szokásom csak úgy eltünni, vga-val, pénzel vagy bármi más egyébbel.
Eladtam már sokmindent ph-n, és ha valami hibás volt állíthatom nyugodtan, hogy eddig mindent vissza is vettem, egy szó nélkül. Még a közelmúltban elkelt mp3 lejátszót is aminek a hangzása utólag nem tetszett a tulajnak. nick már nem rémlik.
Nem keresek kibuvókat, magyarázkodni sem akarok mert nincs értelme ami megtörtént megtörtént hülye voltam vagy mondjuk úgy magam alatt vágtam a fát egyszóval szarul csináltam.
Igaz más téma, de szeretem azokat a topikokat ahol több 10 ezres nagyságrendben vernek át másokat és eltűnik a csóka. Míg nincs róla semmi adat, addig mindenki a vérét leeresztené/agyonverné ahogy van valami mindenki eltűnik, ahogy a topik is.
Károsult pedig nyel egy nagyot és végüls annyiban marad a dolog. -
vedini
őstag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
np, alig várom h legyen vmi egyéni avatarom, mert csomó ilyen van mint az enyém
-
vedini
őstag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
micsoda?
-
AMDpower/
senior tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Mert te tényleg tudod milyen vége lett, nagyjából azt sem tudod miről van szó, de az ész osztás megy.
Mintha bizniszeltünk is volna valamikor.
Csak tudnám mitől vagy ennyire beindulva
Valamit tettem ellened?
-
Sensei
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Amit írtál vedininek írtad.

-
Sensei
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Kevered az avatarokat.

-
kavicssli
addikt
Szerintem minden jó ha vége jó...
-
kmiki20
senior tag
Hú közben látom előkerült ''az elveszett''
Üdv ismét a köreinkben.Remélem nem haragszol,h megnyitottam ezt a topikot,csak meguntam,h hivogatlak,küldözgetem az sms-ket,zargatlak msn-en,de semmi reakció.(igazán szólhattál volna,h b+ ne érdekel már a lapod,menj a fr@ncba,v vmi.)
Közben elkelt a lap,de a kari még itt porosodik,bár pippi megígérte,h megnézik a kollégájával.
Ut.:a topik célja az volt,h megtaláljalak,nem az,h lejárassalak.(ez eszembe se jutott) -
-
AMDpower/
senior tag
Megkímélve a sok okos linkelgetését, és bármi mást.
Megnyugtatok mindenkit nem haltam meg.
Ha bárkinek bármi panasza van, írhat nyugodtan privit/mailt.
Van egy két olyan aranyos emberke aki olyan dolgokkal vádol meg priviben, amitől a hajam ketté áll. Azért köszönet, hogy eddig priviben csak két ember gyanusított meg azzal, hogy én vagyok ez és ez újonc, aki át vert ezt és azt xx kp-val.
Hát hogyne. -
Gatya
senior tag
-
kavicssli
addikt
UP!
Hátha meglesz a csóka! -
nighthawk2
csendes tag
Amdpowert mindenki messze kerülje el. Miatta ugrott egy jó bizniszem, biztosra mondta hogy kell neki egy pár proci 1 vagy 2 hónapja, aztán eltünt, telefont nem vette fel, találkozóra nem jött el, privátra nem válaszolt....

-
Router
őstag
Nos megnyugtatok mindenkit, nem halt meg itt senki, most kaptam az illetőlől egy privátot (nagyon helyesen tette, hogy írt) A megbízhatóságáról annyit hogy 2 hónapot ígért egy kártya gariztatásársa, nem intézte el (nem tudom, hogy az ő hibája volt-e de nem is érdekel) 3 hónap után soksok bosszankodás után meg kellett fenyegetnem, hogy írjon egy privátot amiben bejelentette, hogy bocs, nem sikerült gariztatni...
ennyi -
Router
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 125cm (50") SMART 4K HDR LED 2027.04 ig GARACIÁVAL HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 3 INTEL CORE i9-10885H,32 gb,1 tb, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- "Kicsi méregzsák" I7-6700k / 16gb ddr4 / Rtx 2060 Super 8gb/ 256gb ssd / 1tb Hdd
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zártam.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)