Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Criton
veterán
hát igen...... mondjuk ha mindenkinek lenne notija + wireless net minden kórházban, az ilyen dolgokat közzé lehetne ( bár én akkor sem tudtam volna, mert a kezemet csavarozták össze, szval nehéz lett volna ) tenni, mint pl 1x vendég voltam tavaly kölni kórházban, ott pl van wireless.
na off vége, reméljük előkerül amdpo....
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Ok, csak próbáltam kissé cinikusan megközelíteni a témát. Nem játszom jó magam se ilyen butaságokkal. A halált komolyan kell venni és nem szabad kísérteni. A lényeg, bármi is történik velünk, nehéz lesz a PH!-s barátok tudtára hozni, ha személyesen nem szoktunk találkozni.

-
Criton
veterán
-
Router
őstag
No emberek, én úgy gondolom, hogy lassan drasztikusabb lépést kell tennem mint a telefonos csörgetés, megvan az emberünk neve és címe szóval a következő lépés annyi lesz, hogy pár nem éppen barátságos haverral elnézünk hozzá ha e HSZ-láttán sem válaszol a privát üzenetekre mivel nekem 55k-val lóg az arc, ha valaki jön akkor jelezze!

Kedves AMDpower, ha nagyon gyorsan nem válaszolsz a neked küldött privát üzenetre vagy nem keresel fel valami módon akkor szerintem vedd komolyan a fent leírtakat mert nem nagyon szeretek viccelni ha 55k-ról van szó!!! -
Narancs
őstag
Mondtam én, hogy meghalt? Csak azt, hogy ez előfordulhat. Az internetes halottak és hagyatékuk kezelésének kérdése még nem rendezett. Legtöbbször a közeli hozzátartozók sem ismerik egymás jelszóit, tehát ha teszem azt meghalnék holnap, azok az emberek akikkel csak a net köt össze vszínű sohasem tudnák meg eltűnésem okát. Persze vszínűbb, hogy csak meglépett a srác, bár azért egy Addiktól nem ezt várná az ember...dehát nem mindíg a legvalószínűbb események következnek be mint tudjuk.
-
Router
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bazz, de semmi matrica nem volt rajta max a gyáriak meg pár nagykeres de megnézettem nem egy nagykeressel és mindenki azt mondta hogy nem tőlük származik... ezért lett az a megoldás hogy amdpowa kiküldi a gyárba de ha nem jelentkezik záros határidőn belül akkor kénytelen leszek személyesen felkeresni és elbeszélgetni vele

-
_Volkovy_
nagyúr
biztos nem hótt meg..
nem olyan fábul van. -
-
vatomi
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére

-
Probiker
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Ez jó vót híínye 
-
Silencer83
addikt
huu vazze, tiszta horror
, mindja befosok 
-
Mr_Vercetti
őstag
Látom még mindig nem került elő a srác...... Csak nehogy végleg eltűnjön a cuccal...
-
Narancs
őstag
Srácok, lehet hogy meghalt. Ha belegondoltok, csomó halott van a neten, itt a PH-n biztos van pár regelt tag akik idő közben meghaltak, csak ezt senki nem tudja.
-
Router
őstag
válasz
harisnyás pippi
üzenetére
még nem de egy pár nem éppen baráti hangvételű privi már ment neki, hátha előbújik....
-
harisnyás pippi
tag
megtaláltátok már?
rejtett UP
-
Router
őstag
Mosmtám kezd engem is idegesíteni a srác mert nála van egy 6800GT-m gariban és 10K-m 2 hónapot ígért a gari intézésre és a 2 hónap már egy hónapja letelt!!!
-
kraftxld
félisten
Az ilyen mi a ráknak foglaltat le vmit, ha b@szik válaszolni privire vagy nem veszi fel a telefonját? Megy is tiltólistára nálam

-
sleve
tag
De hová tünt Daemon Hill?!

-
lolee
tag
Nem szeretek senkinek aláverni, de nekem is volt egyszer egy Nyugatis tali-nem veszem fel a telefont -os..
Megbeszélős-nemfelvevős ..szerintem... -
kmiki20
senior tag
Még én is bízom benne.(max másé lesz a lap és esetleg a rossz kari)Bár nem szeretek szartcsinálni a számból,elvileg neki igértem mind2őt,de ha nem jelentkezikm,nem várok időtlen időkig.(én sem lopom a pénzt)
Köszönöm,h fenntartjátok a topikot,nekem sajna mostanában nincs sok időm,mert itt az évvége,és 1 halom zh-t írok.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
morálisan ingoványos...
Ez yó..
Power-rel már én is összefutottam vagy 2x-3x a nyugatiban. Ha ott volt, akkor a megbeszélt szerint jött, és azt adta amiről szó volt. Nem adott rosszat, nem adta többért. Persze voltak esetek, amikor nem tudott jönni, és úgy jött az sms, hogy a barátnőm kint várta vagy 1/4 órája <én nem tudtam kimenni, de nem volt dumálva, hogy nem én megyek>.
E-mailra, sms-re ritkán válaszol, viszont engemet néha megkeres, hogy 1-2 óra múlva tudunk-e találkozni, mert hoztam neked hangkártyákat...
szumma: nehéz utolérni.... -
harisnyás pippi
tag
up
-
SpenceR
tag
Hát én is megjártam már vele,
lebeszéltük a biniszt aztán eladta másnak...
Biztos jó srác de morálisan ingoványos... -
kmiki20
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Thx up!

Az illetékest nem értem még mindig utol.
-
Silencer83
addikt
vazze
puuu -
kmiki20
senior tag
Up,hátha látja az illetékes.
-
kmiki20
senior tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Én 1x mentem,de akkor 1,5 órát vártam hiába.
-
Mr_Vercetti
őstag
Na asszem tudom kitől tartsam magam távol.

Nem egy , nem kettő ilyenről hallottam már én is AMD Power-el kaocsolatban.
Ha átverik tud sírni, de ennek ellenére folyamatosan átveri a másikat.
Jó nem ad el szart, ahogy hallottam, csak mire oda jut az ember hogy 5-6-odszorra feleslegesen kimnjen a találkára, az már elég necces.
[Szerkesztve] -
popp
aktív tag
Ezt nem tudom nekem irod e, de az én történetem már vagy másfél éves story és egy nyamvadt sb live-ról volt szó... Semmi gondom a sráccal, csak mar akkor sem volt a megbizhatóság mintaképe, mármint ami a találka idöpontját illeti, és ahogy elnézem nem voltam ezzel egyedül. Én is olvastam itt ph-n, hogy atverték, legutóbb talán egy inno 6600gt-vel. Erre csak annyit tudok mondani hogy próba nélkül hardvert vásárolni igencsak kockázatos, de attól hogy átvernek, még nem szép dolog félbehagyni egy üzletet. (Igaz a topiknyitó nem részletezte, hogy mi is a gondja pontosan.)
UP, és remélem sikerül rendezni a dolgokat. -
cosmo
aktív tag
szerintem már annyiszor átverték szegényt, hogy nem igazán bízik meg mostanában senkiben sem

-
popp
aktív tag
De akkor kmikinek ezek szerint jó hullámot sikerült elkapnia, mivel tegnap volt ph-n a srác. Én egyszer szerettem volna AMDpowerrel biznicelni, de nem igazan sikerült megfelelö idöpontot ''találnunk'', második alkalom után meguntam és másnál adtam tul a holmimon.
[Szerkesztve] -
kmiki20
senior tag
Fel-felé!!
-
vakarcs
aktív tag
en uzleteltem mar vele parszor es mindig idoben megjott es ugy, ahogy megbeszeltuk, a cuccok is mindig jok voltak...
szerintem biztos jo oka van, ha nem jelentkezik...
(volt mar olyan, h en se ertem el telon... szarakodott a teloja...MSNen en is reg lattam...) -
kmiki20
senior tag
UP,hátha látja az illetékes!
-
kovi
senior tag
Engem egyszer jól megőrjített! Lebeszéltem vele egy MX440-es karit és baszott hívni hogy nem jön. Persze az ügyfelemnek meg kiígértem. Hívtam vagy 30-szor de nem vette fel. Ilyenkor egyszerűen nem veszi fel. Pedig mondta hogy üzletel.
Most erre mit mondjak, hiszen még fiatal srác... -
rlazol
veterán
nem tudok róla semmit, de én is jártam már vele így. első üzletünknél nem volt semmi gond, decemberben 3x is hiába mentem ki a találkahelyre (vizsgaidőszak közepén 1óra oda 1 vissza) , elsőt még megértem, mert akkor esett le a nagy hó, de a másik kettő? Mire hazaértem már itt várt mindig a privi, h bocsika volt, persze a tali ideje után feladva. Telefonon még sose sikerült elérnem, msn-en rég láttam.
-
Ősember
őstag
szerintem meg kellene taposni, mert nem reagál.
tutira megkapja az üzeneteket, csak valamiért visszalépett az üzlettöl és erre nem talál jo szavakat 
-
blogos
tag
Az intel ezek szerint megbízhatóbb

up, a siker érdekében -
_Volkovy_
nagyúr
annyit tudok róla hogy él, legalábbis két hete még életben volt..
-
reewer
aktív tag
Én az álláskereső(forumrészlegnél) láttam multkor bár nemtudom miylen régi volt a téma

lehet talált valami jo melot aztan abahagyta a businesst
-
Silencer83
addikt
up vazze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vatomi
aktív tag
Ha róla beszélünk: AMDpower/ Én is lebeszéltem vele egy lapot, megadtam a postacímet aztán se kép, se hang. Beleírtam egy-két futó topikjába de nem reagált rá, azóta meg talán nem is járt erre.
-
kmiki20
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Priviben beszéltük meg a dolgot. pistiamd@freemail.hu-->ha ez segít a beazonosításában.
Itt az adatlapja: [link] és bocsi,tényleg félreérthető voltam.
[Szerkesztve] -
kmiki20
senior tag
válasz
harisnyás pippi
üzenetére
Eddíg nekem is.Mondom korrekt meg minden,csak zavar,h nem reagál hetek óta.
-
kmiki20
senior tag
válasz
harisnyás pippi
üzenetére
Thx,írtam multkor privit,de nem reagáltá!!
-
harisnyás pippi
tag
Első UP
Azért ilyen korán, mert mennem kell itthonról
-
kmiki20
senior tag
Mások is jártak már így korábban???Nem lejáratni akarom,szó sincs erről,csak kicsit bosszant a dolog.(meg a pénz is jól jönne már)
-
kmiki20
senior tag
Lécci,aki tud vmi AMDpowerről,az szóljon.Félbemaradt 1 üzletünk 1x.-er az én másx,meg az ő hibálya miatt. (elfelejtett jönni,és erről nem is szólt,utána se hívott,h bocsi,nem tudtam menni,vagy vmi)
Most meg nem tudom elérni.Msn-ben nincs,telefont nem veszi fel.
Sms-kre nem válaszol.
Kérem a modikat ne zárják,be a többieket,pedíg arra,h uppoljanak.Thx!
Véletlenül kisbetűvel írtam a nevét,ez nem szándékos volt.Vki javítsa ki.Köszönöm!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vallás
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

( totál - már a kocsi ) , 2 hétig nem is voltam net közelben , netes ( msn,irc stb... ) társaim nem is tudták . Szval ne gondoljunk rosszra, főleg a ''halál'' al ne játszunk..... 
, úgyhogy UP!

(szóval ennyi ideje várok lassan)
puuu
Amikor nekem kellett volna, akkor nem volt sehol. Rossz hullámot kaptam el