Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Autós kamerák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Megoldódott.
Zártam. -
AMDpower/
senior tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Jah, mintha bárkit is megkárosítottam volna eddig is xx ezrekkel.
Ott szúrtam el az egészet, hogy olyanokat vállaltam amiket nem tudtam teljesíteni vagy éppen máshogy jöttek össze a dolgok. Pl kovi esetében nem várt meg az embere én pedig nem bírtam kimenni Budaörsre és ment belőle a kavarodás mert őt is időpont kötötte. Postáról pedig ne is beszéljünk. Azt mostantól inkább ki is hagyom.
Én is nyavajoghatnék rengeteg dolog miatt, mert nem egyszer volt már olyan, hogy felvittem egy IC7-es lapot és ugye abból lett volna a következő 120-as vinyó.
Az IC7-t mégsem kellett a srácnak én pedig szívhattam a fogamat és ment az anyázás.
De mégsem tartom unkorrektnek a srácot ez van.
Akkor éppen azt hozták fel a topikban, hogy ne építsek kör bizniszeket, tehát mindenre legyen meg külön a kp.
Mert nem egyszer volt már olyan, hogy tegyük fel nekem nem úgy jött ki a lépés és vissza kellett mondanom xx dolgot, és egyből jött az anyázás, és az hogy megbízhatatlan vagyok, mert miattam nem tudta megvenni a csili-vili lapját.
Ennyi erővel én is felléphetnék azzal amit nekem szögeztek le, ahogy fentebb is írtam.
Elég sokszor magamra vethetek tudom. Elbaxtam ez van.
Ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitől akinek bármilyen jellegű problémája velem kapcsolatban.
Azthiszem router, kmiki20-on kívül nem volt más fentmaradó ''bizniszem''. Szóval nem szokásom csak úgy eltünni, vga-val, pénzel vagy bármi más egyébbel.
Eladtam már sokmindent ph-n, és ha valami hibás volt állíthatom nyugodtan, hogy eddig mindent vissza is vettem, egy szó nélkül. Még a közelmúltban elkelt mp3 lejátszót is aminek a hangzása utólag nem tetszett a tulajnak. nick már nem rémlik.
Nem keresek kibuvókat, magyarázkodni sem akarok mert nincs értelme ami megtörtént megtörtént hülye voltam vagy mondjuk úgy magam alatt vágtam a fát egyszóval szarul csináltam.
Igaz más téma, de szeretem azokat a topikokat ahol több 10 ezres nagyságrendben vernek át másokat és eltűnik a csóka. Míg nincs róla semmi adat, addig mindenki a vérét leeresztené/agyonverné ahogy van valami mindenki eltűnik, ahogy a topik is.
Károsult pedig nyel egy nagyot és végüls annyiban marad a dolog. -
vedini
őstag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
np, alig várom h legyen vmi egyéni avatarom, mert csomó ilyen van mint az enyém
-
vedini
őstag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
micsoda?
-
AMDpower/
senior tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Mert te tényleg tudod milyen vége lett, nagyjából azt sem tudod miről van szó, de az ész osztás megy.
Mintha bizniszeltünk is volna valamikor.
Csak tudnám mitől vagy ennyire beindulva
Valamit tettem ellened?
-
Sensei
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Amit írtál vedininek írtad.

-
Sensei
aktív tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Kevered az avatarokat.

-
kavicssli
addikt
Szerintem minden jó ha vége jó...
-
kmiki20
senior tag
Hú közben látom előkerült ''az elveszett''
Üdv ismét a köreinkben.Remélem nem haragszol,h megnyitottam ezt a topikot,csak meguntam,h hivogatlak,küldözgetem az sms-ket,zargatlak msn-en,de semmi reakció.(igazán szólhattál volna,h b+ ne érdekel már a lapod,menj a fr@ncba,v vmi.)
Közben elkelt a lap,de a kari még itt porosodik,bár pippi megígérte,h megnézik a kollégájával.
Ut.:a topik célja az volt,h megtaláljalak,nem az,h lejárassalak.(ez eszembe se jutott) -
-
AMDpower/
senior tag
Megkímélve a sok okos linkelgetését, és bármi mást.
Megnyugtatok mindenkit nem haltam meg.
Ha bárkinek bármi panasza van, írhat nyugodtan privit/mailt.
Van egy két olyan aranyos emberke aki olyan dolgokkal vádol meg priviben, amitől a hajam ketté áll. Azért köszönet, hogy eddig priviben csak két ember gyanusított meg azzal, hogy én vagyok ez és ez újonc, aki át vert ezt és azt xx kp-val.
Hát hogyne. -
Gatya
senior tag
-
kavicssli
addikt
UP!
Hátha meglesz a csóka! -
nighthawk2
csendes tag
Amdpowert mindenki messze kerülje el. Miatta ugrott egy jó bizniszem, biztosra mondta hogy kell neki egy pár proci 1 vagy 2 hónapja, aztán eltünt, telefont nem vette fel, találkozóra nem jött el, privátra nem válaszolt....

-
Router
őstag
Nos megnyugtatok mindenkit, nem halt meg itt senki, most kaptam az illetőlől egy privátot (nagyon helyesen tette, hogy írt) A megbízhatóságáról annyit hogy 2 hónapot ígért egy kártya gariztatásársa, nem intézte el (nem tudom, hogy az ő hibája volt-e de nem is érdekel) 3 hónap után soksok bosszankodás után meg kellett fenyegetnem, hogy írjon egy privátot amiben bejelentette, hogy bocs, nem sikerült gariztatni...
ennyi -
Router
őstag
-
Criton
veterán
hát igen...... mondjuk ha mindenkinek lenne notija + wireless net minden kórházban, az ilyen dolgokat közzé lehetne ( bár én akkor sem tudtam volna, mert a kezemet csavarozták össze, szval nehéz lett volna ) tenni, mint pl 1x vendég voltam tavaly kölni kórházban, ott pl van wireless.
na off vége, reméljük előkerül amdpo....
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Ok, csak próbáltam kissé cinikusan megközelíteni a témát. Nem játszom jó magam se ilyen butaságokkal. A halált komolyan kell venni és nem szabad kísérteni. A lényeg, bármi is történik velünk, nehéz lesz a PH!-s barátok tudtára hozni, ha személyesen nem szoktunk találkozni.

-
Criton
veterán
-
Router
őstag
No emberek, én úgy gondolom, hogy lassan drasztikusabb lépést kell tennem mint a telefonos csörgetés, megvan az emberünk neve és címe szóval a következő lépés annyi lesz, hogy pár nem éppen barátságos haverral elnézünk hozzá ha e HSZ-láttán sem válaszol a privát üzenetekre mivel nekem 55k-val lóg az arc, ha valaki jön akkor jelezze!

Kedves AMDpower, ha nagyon gyorsan nem válaszolsz a neked küldött privát üzenetre vagy nem keresel fel valami módon akkor szerintem vedd komolyan a fent leírtakat mert nem nagyon szeretek viccelni ha 55k-ról van szó!!! -
Narancs
őstag
Mondtam én, hogy meghalt? Csak azt, hogy ez előfordulhat. Az internetes halottak és hagyatékuk kezelésének kérdése még nem rendezett. Legtöbbször a közeli hozzátartozók sem ismerik egymás jelszóit, tehát ha teszem azt meghalnék holnap, azok az emberek akikkel csak a net köt össze vszínű sohasem tudnák meg eltűnésem okát. Persze vszínűbb, hogy csak meglépett a srác, bár azért egy Addiktól nem ezt várná az ember...dehát nem mindíg a legvalószínűbb események következnek be mint tudjuk.
-
Router
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bazz, de semmi matrica nem volt rajta max a gyáriak meg pár nagykeres de megnézettem nem egy nagykeressel és mindenki azt mondta hogy nem tőlük származik... ezért lett az a megoldás hogy amdpowa kiküldi a gyárba de ha nem jelentkezik záros határidőn belül akkor kénytelen leszek személyesen felkeresni és elbeszélgetni vele

-
_Volkovy_
nagyúr
biztos nem hótt meg..
nem olyan fábul van. -
-
vatomi
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére

-
Probiker
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Ez jó vót híínye 
-
Silencer83
addikt
huu vazze, tiszta horror
, mindja befosok 
-
Mr_Vercetti
őstag
Látom még mindig nem került elő a srác...... Csak nehogy végleg eltűnjön a cuccal...
-
Narancs
őstag
Srácok, lehet hogy meghalt. Ha belegondoltok, csomó halott van a neten, itt a PH-n biztos van pár regelt tag akik idő közben meghaltak, csak ezt senki nem tudja.
-
Router
őstag
válasz
harisnyás pippi
üzenetére
még nem de egy pár nem éppen baráti hangvételű privi már ment neki, hátha előbújik....
-
harisnyás pippi
tag
megtaláltátok már?
rejtett UP
-
Router
őstag
Mosmtám kezd engem is idegesíteni a srác mert nála van egy 6800GT-m gariban és 10K-m 2 hónapot ígért a gari intézésre és a 2 hónap már egy hónapja letelt!!!
-
kraftxld
félisten
Az ilyen mi a ráknak foglaltat le vmit, ha b@szik válaszolni privire vagy nem veszi fel a telefonját? Megy is tiltólistára nálam

-
sleve
tag
De hová tünt Daemon Hill?!

-
lolee
tag
Nem szeretek senkinek aláverni, de nekem is volt egyszer egy Nyugatis tali-nem veszem fel a telefont -os..
Megbeszélős-nemfelvevős ..szerintem... -
kmiki20
senior tag
Még én is bízom benne.(max másé lesz a lap és esetleg a rossz kari)Bár nem szeretek szartcsinálni a számból,elvileg neki igértem mind2őt,de ha nem jelentkezikm,nem várok időtlen időkig.(én sem lopom a pénzt)
Köszönöm,h fenntartjátok a topikot,nekem sajna mostanában nincs sok időm,mert itt az évvége,és 1 halom zh-t írok.
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
morálisan ingoványos...
Ez yó..
Power-rel már én is összefutottam vagy 2x-3x a nyugatiban. Ha ott volt, akkor a megbeszélt szerint jött, és azt adta amiről szó volt. Nem adott rosszat, nem adta többért. Persze voltak esetek, amikor nem tudott jönni, és úgy jött az sms, hogy a barátnőm kint várta vagy 1/4 órája <én nem tudtam kimenni, de nem volt dumálva, hogy nem én megyek>.
E-mailra, sms-re ritkán válaszol, viszont engemet néha megkeres, hogy 1-2 óra múlva tudunk-e találkozni, mert hoztam neked hangkártyákat...
szumma: nehéz utolérni.... -
harisnyás pippi
tag
up
-
SpenceR
tag
Hát én is megjártam már vele,
lebeszéltük a biniszt aztán eladta másnak...
Biztos jó srác de morálisan ingoványos... -
kmiki20
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Thx up!

Az illetékest nem értem még mindig utol.
-
Silencer83
addikt
vazze
puuu -
kmiki20
senior tag
Up,hátha látja az illetékes.
-
kmiki20
senior tag
válasz
Mr_Vercetti
üzenetére
Én 1x mentem,de akkor 1,5 órát vártam hiába.
-
Mr_Vercetti
őstag
Na asszem tudom kitől tartsam magam távol.

Nem egy , nem kettő ilyenről hallottam már én is AMD Power-el kaocsolatban.
Ha átverik tud sírni, de ennek ellenére folyamatosan átveri a másikat.
Jó nem ad el szart, ahogy hallottam, csak mire oda jut az ember hogy 5-6-odszorra feleslegesen kimnjen a találkára, az már elég necces.
[Szerkesztve] -
popp
aktív tag
Ezt nem tudom nekem irod e, de az én történetem már vagy másfél éves story és egy nyamvadt sb live-ról volt szó... Semmi gondom a sráccal, csak mar akkor sem volt a megbizhatóság mintaképe, mármint ami a találka idöpontját illeti, és ahogy elnézem nem voltam ezzel egyedül. Én is olvastam itt ph-n, hogy atverték, legutóbb talán egy inno 6600gt-vel. Erre csak annyit tudok mondani hogy próba nélkül hardvert vásárolni igencsak kockázatos, de attól hogy átvernek, még nem szép dolog félbehagyni egy üzletet. (Igaz a topiknyitó nem részletezte, hogy mi is a gondja pontosan.)
UP, és remélem sikerül rendezni a dolgokat. -
cosmo
aktív tag
szerintem már annyiszor átverték szegényt, hogy nem igazán bízik meg mostanában senkiben sem

-
popp
aktív tag
De akkor kmikinek ezek szerint jó hullámot sikerült elkapnia, mivel tegnap volt ph-n a srác. Én egyszer szerettem volna AMDpowerrel biznicelni, de nem igazan sikerült megfelelö idöpontot ''találnunk'', második alkalom után meguntam és másnál adtam tul a holmimon.
[Szerkesztve] -
kmiki20
senior tag
Fel-felé!!
-
vakarcs
aktív tag
en uzleteltem mar vele parszor es mindig idoben megjott es ugy, ahogy megbeszeltuk, a cuccok is mindig jok voltak...
szerintem biztos jo oka van, ha nem jelentkezik...
(volt mar olyan, h en se ertem el telon... szarakodott a teloja...MSNen en is reg lattam...) -
kmiki20
senior tag
UP,hátha látja az illetékes!
-
kovi
senior tag
Engem egyszer jól megőrjített! Lebeszéltem vele egy MX440-es karit és baszott hívni hogy nem jön. Persze az ügyfelemnek meg kiígértem. Hívtam vagy 30-szor de nem vette fel. Ilyenkor egyszerűen nem veszi fel. Pedig mondta hogy üzletel.
Most erre mit mondjak, hiszen még fiatal srác... -
rlazol
veterán
nem tudok róla semmit, de én is jártam már vele így. első üzletünknél nem volt semmi gond, decemberben 3x is hiába mentem ki a találkahelyre (vizsgaidőszak közepén 1óra oda 1 vissza) , elsőt még megértem, mert akkor esett le a nagy hó, de a másik kettő? Mire hazaértem már itt várt mindig a privi, h bocsika volt, persze a tali ideje után feladva. Telefonon még sose sikerült elérnem, msn-en rég láttam.
-
Ősember
őstag
szerintem meg kellene taposni, mert nem reagál.
tutira megkapja az üzeneteket, csak valamiért visszalépett az üzlettöl és erre nem talál jo szavakat 
-
blogos
tag
Az intel ezek szerint megbízhatóbb

up, a siker érdekében -
_Volkovy_
nagyúr
annyit tudok róla hogy él, legalábbis két hete még életben volt..
-
reewer
aktív tag
Én az álláskereső(forumrészlegnél) láttam multkor bár nemtudom miylen régi volt a téma

lehet talált valami jo melot aztan abahagyta a businesst
-
Silencer83
addikt
up vazze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vatomi
aktív tag
Ha róla beszélünk: AMDpower/ Én is lebeszéltem vele egy lapot, megadtam a postacímet aztán se kép, se hang. Beleírtam egy-két futó topikjába de nem reagált rá, azóta meg talán nem is járt erre.
-
kmiki20
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Priviben beszéltük meg a dolgot. pistiamd@freemail.hu-->ha ez segít a beazonosításában.
Itt az adatlapja: [link] és bocsi,tényleg félreérthető voltam.
[Szerkesztve] -
kmiki20
senior tag
válasz
harisnyás pippi
üzenetére
Eddíg nekem is.Mondom korrekt meg minden,csak zavar,h nem reagál hetek óta.
-
kmiki20
senior tag
válasz
harisnyás pippi
üzenetére
Thx,írtam multkor privit,de nem reagáltá!!
-
harisnyás pippi
tag
Első UP
Azért ilyen korán, mert mennem kell itthonról
-
kmiki20
senior tag
Mások is jártak már így korábban???Nem lejáratni akarom,szó sincs erről,csak kicsit bosszant a dolog.(meg a pénz is jól jönne már)
-
kmiki20
senior tag
Lécci,aki tud vmi AMDpowerről,az szóljon.Félbemaradt 1 üzletünk 1x.-er az én másx,meg az ő hibálya miatt. (elfelejtett jönni,és erről nem is szólt,utána se hívott,h bocsi,nem tudtam menni,vagy vmi)
Most meg nem tudom elérni.Msn-ben nincs,telefont nem veszi fel.
Sms-kre nem válaszol.
Kérem a modikat ne zárják,be a többieket,pedíg arra,h uppoljanak.Thx!
Véletlenül kisbetűvel írtam a nevét,ez nem szándékos volt.Vki javítsa ki.Köszönöm!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Falchion 65%-os mechanikus billentyűzet (HU) LUBED + TAPED + DUMPED
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Zártam.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

( totál - már a kocsi ) , 2 hétig nem is voltam net közelben , netes ( msn,irc stb... ) társaim nem is tudták . Szval ne gondoljunk rosszra, főleg a ''halál'' al ne játszunk.....