- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz
BeriHampeR #997 üzenetére
Ehez a 400-as táp bőven jó.
A hatásfok az-az amit a táp elfűt miközbe alakítja át a 220v-ből a 12v meg 5v... Minél nagyobb a táp hatásfoka annál kevesebb ez a hő és a gép ezért kevesebbet eszik.
Egy jó táp 85%-os hatásfokkal dolgozik. Ez annyit jelent ha a konnektorba bedugod a fogyasztásmérőt ott mondjuk mér 300w-t. 300*0.85= 255w. A 255w az azt jelenti,hogy táptól ennyit kér a gép és a táp elfűti azt a maradék 45w-ot. Minél nagyobb a táp hatásfoka annál kevesebbet eszik a gép.A ramok nagyon keveset fogyasztanak,szinte nem is számolják. Amik igazán számítanak az a proci és a vga. Az új gépednél furmark+prime alatt tehát amik a legjobban kihasználják a géped az kb 230w-ot kér táp felől (ebbe még nincs benne a táp hatásfoka) Monitort nem számolva,mert annak van beépített tápja
Régi géped az meg táp felől kérhetett nagyon max 160w-ot.A deer veszélyes táp,ezért ajánlom,hogy valami jobbat vegyél.Pár példa: fsp sagaII 400,chieftec ctg 400 vagy chieftec gps 400 A de vigyázz,hogy csak 1db A betü legyen benne mert az-az újabb ha ab az is még a régi.
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello, gép vársárlása előtt állok
MSI H55M-E33 ????
Intel Core i5-750 MAX 95W
2x2GB 1600Mhz ????
MSI HD770 MAX 108W IDLE 18W
WD Caviar Blue 500GB ???
+Optika meghajtó
BENQ V2400 Eco MAX 28Wehez milyen tápegység k kellene? vagy elég a régi gépemben lévő mezei 400W?
és a rendszer mennyit fogyasztana idle s load módban pl netezés és játékok alatt?, PH n vannak tesztek de ott szinte mindenhol vagy nagyobb VGA vagy már I7 van tuningal ami jóval
többet fogyaszt, főleg OC n.érdekelne a jelenlegi rendszer fogyasztása is idle s load
Asus M2N-E SLI
AMD Athlon 64 X2 5200+ "2600 MHz (13 x 200)"
Corsair XMS2 2x1GB 800MHz
Sapphire HD3850 256Mb DDR3 (külön is eladó)
DEER 400W DR-C400ATX
SAMSUNG 40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133
WD 120GB 7200 RPM
+ 15" CRTmég 2 kérdés
A tápegységek hatásfokai mit számítanak?
A ramok fogyasztása miként alakulnak?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
-
lsc
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Egy ilyen konfighoz elegendő a 400w-os corsair tápom?
Asus P7P55 LX; Core i5 750; OCZ 6GB 1600MZH; 8800GT; Samsung 320GBEgy egy játéknál kerner error-al kilép..... most valószínű h driver gond van, mer összeakadhat, de lehet hogy a tápom kevés? Ehhez majd még jön 2 ventilátor és 2neoncső!
És kérdésem hogy kb így ezekkel mind menyit fogyaszthat a gépem játék közben? Vagy vegyek nagyobb tápot? Pl tervezem egy komolyan 1db vga vételét még idén, akkor nagyobb tápra lenne szükségem?
Nem értek a fogyasztásokhoz, ezért kérem a segítségeteket!
-
Cobra.
őstag
Készülékfüggő, melyik mit fogyaszt, de ha a tápegység be van dugva, akkor 1-2W-ot mindenképpen felvesz (van ami sajnos sokkal többet is). Egy jó táp kikapcsolva elmegy 1-2W-tal, de egy gyengébb konstrukció akár 10-15W-ot is simán felvesz. A monitor, nyomtató tápegységénél ez pláne előfordulhat, de noname pc tápegységek is tudnak fogyasztani, még lekapcsolt főkapcsoló mellett is.
-
icons
addikt
Hello!
Az érdeklene, hogyha estére bedugva hagyom a gépet, akkor fogyaszt áramot? (természetesen nincsen bekapcsolva) Hallottam pletykákat az ún. vámpírfogyasztásról, ha jól tudom, az akkor áll fent, ha látok egy fényforrást (pl ledet) világítani, hiszen így várja a beérkező jelet. De ha a monitort, hangfalat, számítógépet kikapcsolom a kikapcsoló gombjával (power off), akkor gondolom már nem fogyasztanak. Így van?
Köszi!
-
14adam
addikt
"Eddig úgy tudtam, hogy semmivel nem fogyaszt többet (amennyiben 400w-ot fogyaszt a gép fullon, akkor lehet akármekkora táp, akkor is 400W lesz"
Ez így nemigaz,mert ugye a tápnak van hatásfoka. Ezt úgy szokás mérni,hogy leterhelik 20 50 és 100%-ra a tápot és ha elér egy bizonyos szintet akkor kap mondjuk egy 80+-os plecsnit,hogy itt a hatásfoka mindenhol 80% fölötti volt a tápnak. A legjobb hatásfoka 50-60% között van a tápnak.De mondjuk van egy 600-as tápod és netezés közbe a géped eszik mondjuk 100w-t akkor ugye ez a táp terheltség 20% alatt van,ilyenkor meg a táp hatásfoka borzasztóan rossz lesz,néha akár 70-et is karcolja egy minőségi táp is. Ezért mondjuk ha van egy 400-as tápod amit leterhelsz 100w-vel akkor az 25%-os terhelést jelent és olyankor a táp hatásfoka 80% fölött van,tehát van több mint 10%-os hatásfok növekedés,ennyit spórolsz az árammal is.
Ha sokat netezel és nagy tápod van akkor cserélj mert kevesebb áramot kell majd fizetni
Hatásfokról itt olvashatsz -
whabaky
tag
Üdvözlet PH-sok
Egy nagyon "ámátőr" kérdéssel fordulok hozzátok. Eddig biztos voltam a dolgomban, de elbizonytalanodtam, mivel mindenki mást mond.
Vegyünk alapul (ár, márka nélkül, mert a lényegen nem változtat szerintem és mind két táp elegendő lenne, csak hosszab távra tervezek) egy 450W-os és egy 650W-os tápot. Amennyiben beszerelem a gépbe őket 1 hónap különbséggel, a villanyszámlámon mennyire lesz az összeg különböző?
Tehát lényegi kérdés... ha az összkönfig 400W-ot fogyaszt, ha minden fullon megy (tehát elegendőek a tápok), illetve semmi mást nem cserélek, csak a tápot, mennyivel fog többet fogyasztani a gép? (körülbelül árban, vagy áramban, vagy bármiben)Eddig úgy tudtam, hogy semmivel nem fogyaszt többet (amennyiben 400w-ot fogyaszt a gép fullon, akkor lehet akármekkora táp, akkor is 400W lesz a fogyasztásom a villanyórán "keresztül"), de már mások viszont mondták, hogy ez hülyeség.
Kérlek segítsetek, mert már nagyon nem értem az egészetLehetőleg hozzáértők válaszát várom, tippeket, ha lehet ne írjatok, mert eléggé fontos, hogy tisztában legyek vele
(u.i.: kerestem hasonló hsz-t, de nem találtam)
Köszönettel
whabaky -
x123456
aktív tag
Kellene egy kis elméleti segítség és nem találtam a témához jobban illeszkedő topic-ot: kaptam kölcsönbe egy fogyasztásmérőt és első dolgom volt a PC-met megmérni: bekapcsolt állapotban 80-150W között van a fogyasztása, terheléstől függően. De kikapcsolva is 20W-ot eszik, amit viszont egyáltalán nem értek. Függetlenül attól, hogy a wake on LAN engedélyezve van vagy sem... Ezt vajon miért teszi?
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Egy alábbi konfigra elég egy 350W-os Chieftec táp?
Asus A8N SLI ; AMD 3200+ ; 4x512MB RAM ; GeForce 8600Gt ; DVD-RW ; 500GB SATA2 HDDEddig 400-as volt,de beadta a kulcsot....
-
Cobra.
őstag
válasz
Demonhunter #972 üzenetére
A táp alatt nem fog menni, mert ott a processzor van, nem a videókártya
Induljunk ki abból, hogy egy noname 300W táp van a gépben, ami igen messze áll a ráírt értékektől. Legrosszabb esetben egy 3Ghz-es Prescott van a gépben, ami önmaga elfogyasztja a táp erejének felét. Igaz a legtöbb AGP-s kártya még nem evett 200W-ot, mint a mai csúcskategóriák, de nem árt inkább középkategóriában gondolkodni. Amit valószínűleg elbír a táp és va nbelőle AGP-s verzió: Nvidia 7600GT, esetleg ha találtok 8600GT-t, talán még a 7900-as is elmegy, bár Prescott P4 mellett már nem biztos. Ati vonalon: X800GTO, 1600pro vagy XT, esetleg lehet próbálkozni az 1950pro-val ,de ez megint kérdéses, hogy elbírja-e egy gagyi táp.
-
Demonhunter
csendes tag
Szaisztok!
Azzal a Kérdésel Fordúlok Hozátok hogy az egyik haverom AGP-és VGA cserét tervez és csak 300W.tápja van Tudnátok Irni Pár Videókártyát ami Müködik 300W-os Táp allat?ú
Elöre is Köszi!!!
-
<Mateus>
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy elég lesz-e a tápom, mivel most akarok procit és alaplapot cserélni!
Ez lenne a konfi:Asus P7P55d pro
Intel i5 750
2GB 1600MHz Cl9 DDR3 Kingmax
ATI 4850 512MB + passzív hűtés azon egy Scythe venti (modell:sy1425sl12l, DC12V, 0.04A)
Pionner 109-es dvd iró
500gb-os Samsung
320Gb-os WDa táp aminek elkéne hogy birja az egy FSP ATX-350PNF
-
lsc
nagyúr
válasz
easy...rider #969 üzenetére
Gugli ? Egy éve én pl az aldiban vettem nem egészen 3e Ft-ért.
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #968 üzenetére
közben rájöttem hogy nem tudok vele váltó áram erősséget mérni szóval bukó
hol találok a legolcsóbban valami fogyasztásmérőt szerintetek?
-
easy...rider
őstag
válasz
Csaba_20_ #267 üzenetére
Sziasztok
olvasom hogy multiméterrel nem lehet rendesen fogyasztást mérni, de egy megközelítő értéket sem lehet kapni?
ha pár W-ot tévedek az nem számít. de csak ezért nem vennék egy fogyasztásmérőt.
ilyen multiméterem vanmeg milyen képletet alkalmazzak rá hogy jó legyen?
-
Cddd
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy elég lesz a tápom FSP-BluestormII 400W?
Most vettem egy HD5850-t, és új proci is lenne, valószínű Q9400.
Köszi. -
kisbe88
tag
Hali!
Azzal a kérdéssel fordulok, hozzátok h most állok vga csere előtt...van egy corsair vx450-em és 4870-t szeretnék a gépbe. Szerintem belefér még, de gondoltam inkább megkérdem -
Worker
aktív tag
Üdv!
Van egy 350-es FSP tápom, és az lenne a kérdés, hogy ki tud-e szolgálni ez a táp még egy 3. vinyót is, vagy sem:
- Gigabyte sAM2 GA-MA69G-S3H alaplap
- AMD ATHLON 64 X2 4400+ AM2 proci
- Gigabyte HD 3870 512MB AC S1 videókari
- 2*320 HDD (1 Sata-s, 1 IDE)
- 2*1024MB DDR2 1066@800 KINGMAX memória
- Pioneer DVR-215D DVD-íróA 3. vinyó egy régi 80-as Seagate vinyó lenne, már be is raktam a gépbe, csak még kell egy tápkábel-elosztó, h működésre bírjam.
Aki ért hozzá, megsaccolhatná, hogy szerinte egy ilyen konfig mennyit eszik, és mennyit bír a 350-es FSP táp.
-
-
multimelon
tag
Jelenleg van egy Chieftec gps 450w tápom egy kicsivel több mint 2 éves. 2db 12v ág 14A és 15A
konfig:
AMD phenom2 x2 550 ami x4 ként is megy
giga ma790x ud4p
2gb ddr2
sam 1tb f3, sea 500 .11
8800gt 512ez van most jelenleg a tápon. na most a 8800gt helyett hd5770 lesz és arra gondoltam hogy fizikára használnám a 8800gt-t, amit csak akkor tennék be ha olyan játékot próbálnék ami physx es. A 8800gt olyan 105-110w között fogyaszt maxon az 5770 is kb ennyit fogyaszt, tehát külön ágon elméletileg kijön, pl 1vga+1vinyó esetleg
Szerintetek a táp bírná ezt a kiképzést ezekben az esetekben?
-
JoolsNOS
veterán
Csak azért kérdem, mert az én gépem is megeszi a 240 wattot hálózat felől pedig jóval gyengébb a hardware. Nálad elvileg csak a gtx260 megeheti a 216-ot.(max tdp) Ezért nem értem. Bár játék alatt közel sem a max fogyasztás megy a gépen. Próbáld ki úgy hogy indíts rá primot meg furmarkot egyszerre. Meglesz az 300 is. Persze akkor is elég lett volna egy 450es táp.
-
popey37
addikt
válasz
JoolsNOS #952 üzenetére
A fogyasztásmérő a konektorból felvett fogyasztást méri ugyanúgy, ahogy a villanyóra, csak igy le lehet szelektálni minden egyes fogyasztót a lakásban.
például az 1200W-os mikróm max fogyasztása épp csak eléri a 800W-ot.
Tehát a a PC-m sima netezés közben óránként max 156 W-ot kajál. Ha játszom és meg van rántva fullra a gépem, akkor 240W körüli az óránkénti fogyasztás. És tuti nem több, mert átalányt fizetek az elmű-nek, a nappali havi fogyasztásom 150 KW.
Lemértem mindent a lakásban: 149 KW-ra jött ki a havi fogyasztásom. -
popey37
addikt
Vettem egy fogyasztásmérőt kiváncsiságból, amikor üzembe helyeztem leesett az állam:
965-ös lap+E8400+GTX260+2 vinyó, pár venti és egy 700W-os táp összfogyasztása idle
156 watt. teljes terhelésen sem megy 240W fölé.
mi a fenének vettem meg a 700 w-os tápomat?
áramerőséget is mér: max 8 amperig, a max 4.5 A volt. -
C64
őstag
hi, nincs valakinek véletlenül eladó fogyasztásmérő műszere?
-
(Doki)
tag
Hello!
Van egy Phenom 2 X2 555T BE procim 4 magosítható, ha bekapcsolom a plusz magokat elbírja a tápom?
Előre is köszönöm a segítséget.Konfigom:
Gigabyte 790XTA-UD4
Phenom 2 X2 555T BE
Gigabyte HD5750
2X2GB Kingston ram
640GB samsung, 1TB samsung
Dvd író
Táp FSP 400W -
vzsryl
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #944 üzenetére
Próbáld ki az Antec-el, aztán ha úgy veszed észre, hogy nem tetszik neki, akkor mehet a TT-re.
(#945) attiati: Nem.
-
attiati
veterán
amatőr kérdés:
Ugyanaz a gép jobb cpu ventivel, jobb gpu ventivel kevesebbet fogyaszt?
-
TESCO-Zsömle
titán
Lehet korábban már kérdeztem valahol, de egy Antec Phantom 500-assal meddig lehet elmenni? (Crossfire+húzott quad belefér?)
Vagy nem érdemes centizni és inkább használjam a 750W-os ToughPower-t?
-
Ant@
senior tag
Üdv!
Elég lesz az alábbi konfignak egy 400 W-os Chieftech táp?
MSI 785G E53
Phenom II 545
CSX 2x2Gb DDR3 1600MHz
2x Western Digital Caviar Blue 500Gb
Radeon HD4850
+ DVD író -
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Épp VGA csere előtt állok és 5970-re fáj a fogam, csak nem vagyok biztos, hogy a tápom ezt tolerálná, esetleg valaki meg tudná mondani, hogy a konfigomnál lévő táp elbírná e ha a jelenlegi 5850-et 5970-re cserélném?
Köszi előre is
-
vzsryl
nagyúr
válasz
PiciKenny #935 üzenetére
Elég lesz ez a táp. Olvasd el ezt a tesztet: Mire elég 400 watt?
-
PiciKenny
senior tag
Szia!
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok
ahogy látom már mások is kérdeztek hasonlót
így én is megkérdezném. Elbír szerintetek az én kis Chieftec 400W-os tápom egy
Q9400(alapjárat) 9600GT (majd később egy 4870), 160GB+500GB HDD, 1db DVD-RW, 6GB DDR2 (1066) (lap:GA35-DS3) at? mert ha esetleg kevés lenne a quadnak a táp akkor le kélne majd cserélnem. ha igen mekkorára, milyenre? (a mostani CPU E2180 ~3Ghz)
Kicsit furán kérdeztem meg, de remélem leesettElőre is köszi a választ !
Tisztelettel Kenny. -
Blaze71
őstag
válasz
ViiiiktorOC #929 üzenetére
Nos, nekem elég jól bírta mindegyik Codegen tápom, nem sikerült egyet sem kinyírnom. Igaz, nem is használtam olyan VGA-t velük, amire külön kellett tápot is dugni. Talán egy ATI 9550-es volt a legerősebb. Nagyjából Te se nagyon tegyél ennél több kraftot igénylő VGA-t bele, amíg a Codegent használod. Amint már más is ajánlotta, sűrgősen csere valami minőségi darabra. Mondjuk azt nem értem, hogy Phenom-II 945-re tök feleslegesen, de futja a keretből, egy normális tápra meg nem....
-
efegyke
tag
válasz
ViiiiktorOC #929 üzenetére
Szerintem azt a tápot sürgősen cseréld le egy minőségi darabra(FSP,Chieftec,Corsair).Tegnap fektettem ki egy ugyanilyet egy 3Ghz-es Pentium D Configgal 1 óra Prime95-el.És abban gépben integrált VGA volt.A tulajnak 5 napja cserélték ki a tápot erre a codegenre,de éjjel arra kelt fel hogy a gép újraindulgat folyamatosan.Mikor elhozta hozzám,az Ubuntu 48 sikertelen indulást jelzett(windows itt már rég meghalt volna
)
-
ViiiiktorOC
senior tag
Codegen a táp márkája, 3870-nek meg nem én mértem le hanem megnéztem két tesztet és csak saccoltam az enyémre. 945 nem eszik ennyit? Everest ennyit irt. Wikipédia 95 tpd-t ír.
Ez lehet hülye kérdés de ha egy másik gép tápjával hajtanék bele az az én pépembe az gáz? Nem tudom eldönteni hogy mi lenne olyankorwikipédia
Csak a 945-nek nincs felső értéke -
Cobra.
őstag
viktor: Milyen márkájú a táp? A 3870 egyébként nem fogyaszt 150W-ot, a 945 is csak tuning mellett eszik annyit.
kayaman: ha nincs tuningolva semmi, akkor szerintem el fogja bírni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Gigabyte Superb 460W-os táppal kapcsolatban.
Ilyet használok és felmerült hogy crossfire-ben lenne videókártya.
A konfigom:
Asus P5Q alaplap
Intel Core 2 Duo E8200 + AC Freezer 7 Pro
4 x 1GB Kingmax memória
Gigabyte 9800GT 512MB
Gigabyte Superb 460W
Sata II vinyó
egy dvd író, néha külső vinyó, usb-s cuccok
azt hiszem ennyi, és ehhez szeretnék még 1 ilyen videókártyát, és nem tudom elbírná-e a tápha valaki tud, segítsen. (meg hát azt se tudom megéri-e ezt a kártyát crossfire-ben használni...)
köszi
-
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Egy laza kérdésem lenen. Táp 400W-os.
127W a 945-ös proci, HD 3870 512 kb 150W.
Akkor erre véletlen se szabad ráengedni még egy HD 3870-et ráengedni? -
bleró
tag
Sziasztok.
konfigom: asus p5qpl-am lap, core 2 duo e 7200 proci, 4gb 800mhz ddr2 ram, nvidea ge force 7950gt video kari, 500gb wd vincsi, sata dvd iró, tv kártya, 3x12 cm rendszer hűtő venti. A tápom ,chieftec gps-350eb-101. Két kérdésem lenne tisztelettel. 1.ellég a táp a jelenlegi konfighoz? 2.szeretnék egy jobb videó karit a 7950gt helyére,4670 lenne,plusz még egy 250gb vincsit is.bár a vincsi nem olyan fontos.ellég lenne e a tápom mind két esetben,vagy csak az új video kari férne bele a teljesítménybe,a 250gb vincsi már nem?köszönettel elöre is mindenkinek
-
xenty
csendes tag
sziasztok egy kis segítség kellene.. ujj gépet szeretnék csak nem tudom hogy mit lenne érdemes.. a keret kb 90 ezer tudtok nekem mondani valami gamer configot? a választ előre is köszönöm...
-
smalling
csendes tag
válasz
---Lasali--- #919 üzenetére
köszi a választ. és megéri 2db pl 9500gt-t venni és összekötni a 2-őt? jobb mint a gtx 260? és mennyire támogatják a játékok?
-
-
smalling
csendes tag
illetve meghajtja?
-
smalling
csendes tag
sziasztok egy kis segítség kéne. egy amd athlon x 2 255 (3,1GHz) proci elég a gtx 260-nak? előre is köszi a segítséget.
-
Prego
senior tag
Sziasztok, hétvégi tesztelés ereéig be kéne szerelnem egy 1GB-os 5770es Radeont a gépembe. Viszont csak egy Chieftech 350Wos tápom van.
A konfig: E6770, 2*2GB RAM, 250es vinyó, egy DVD olvasó, és egy TV tuner.
El fogja bírni, vagy épp a táp miatt fog kékhalálozni? -
lsc
nagyúr
válasz
kill_bill1 #909 üzenetére
Ki kell próbálni, lehet hogy az átalakítós megoldás fog beválni.
-
kill_bill1
tag
Egy kérdésem lenne. Egy chieftec 550W PFC tápról szeretnék hajtani 2 db HD4850-es videókártyát. A tápon van 2 db 6 pines videókártya tápcsati, de egy ágról (párhuzamosan van kötve a 2 csati). Az lenne a kérdésem, hogy jó lehet így egy ágról táplálni a 2 kártyát, vagy az egyik kártyára inkább átalakítóval egy másik ágról adjam a tápot?
-
smalling
csendes tag
Sziasztok!
egy kis segítség kellene
új configot szeretnék, játékokra kéne és nemtudom hogy AMD vagy INTEL legyen ha amd akkor ez lenne:
cpu: AMD Phenom II X4 965
vga: Asus GTX260 GL+/2DI/896MD3
alaplap: ASRock M3A770DE
ram: 4GB 1333mhz vagy 1600mhz (még nem tudom milyen márka)
vinyó: 500GB samsung
450-es táp elég lenne ?
-
válasz
bobalazs #906 üzenetére
Ezek szerint simán. Az a 10-20 watt nem fogja földhözvágni.
-
-
Lenne problémám az alábbi konfiggal? :
Abit ib9 alaplap
e6300 core 2
gigabyte 9600gt
samsung 401lj
2x 1 gb kingston
dvdrw400w os Delux táppal kell működnie.
-
Goatman
aktív tag
Hello! Az alábbi gépnek elegendő egy 460W-os Chieftec táp (ENH-0746GB)?
Alaplap: ASRock A770DE+
Processzor: AMD Athlon II X4 630 + gyári hűtés
Memória: CSX 2*2Gb DDR2
Videókártya: Galaxy GeForce 9600GT OC
HDD: 500Gb Hitachi Deskstar 7K1000.C
ODD1: Pioneer DVR-216D SATA
ODD2: LG GSA H10N IDE
FDD: NECElőre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest