- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Üdv. Hamarosan gépfejlesztést tervezek /új lap+ram+vga+cpu/ és kíváncsi vagyok arra, hogy a táp elég lesz e hozzá, még csak 1,5 éves, nem igen szeretném cserélni.
A terv: új alaplap, Core2Duo E4700 vagy E7200, 2 GB RAM, 9600GT vagy 8800GT (esetleg HD4850). +ami a gépben most van: Pioneer író + 320GB Samu vinyó + 1 floppy + 2 házventi.
A táp: CHIEFTEC GPS350EB-101A 350W
[link] itt vannak az adataiKöszi.
-
cucclee
tag
Sziasztok.
Le szeretném cserélni a gyengus 7300gt-et 9600gt-re. Ugye ez többet fogyaszt(mennyivel is?). És most van egy 360w-os chieftec tápom. Nem tudom megoldható-e tápcsere nélkül?
Konfigom adatait beírtam a cuccokhoz. Köszi -
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Van nekem 2db 9600GT SLI-be kötve és egy Q6600-as quadom.Szerintetek előfordulhat az hogy 3GHZ-ra húzva a Prime is stabil de ha 3d-s alkalmazást futtatok akkor újraindul a gép.Azt mondták hogy az FSP Bluestorm 2 500W-al lesz a gond.Nem lenne elég 500W????
-
Szten Márs
nagyúr
-
homarci
csendes tag
nekem olyan kérdésem lenne,hogyha veszek egy 560w-os tápot,akkor az ~560w-ot fog fogyasztani,vagy csak annyit,amennyire a gépemnek szüksége van?
És még1kérdés: Mi a véleményetek a HKC tápokról? -
letix
senior tag
Tiszteletem az Uraknak!
Egy kérdésem merült fel amiben szeretnék segítséget kérni.
Rá bízhatnék-e a gépre DVD írást, az alábbi paraméterek függvényében.:
Táp.:
FSP150-50NI (PF)
MAX output power: 150W
DC output: +3.3V=10A, +5V=10A, +12V=4,5A
+5Vsb=2.0A -12V=0.3AKonfig.:
ASUS TUSI-M (int.vga, hang)
1266 P3-S
1Gb SD-ram
160+120Gb ATA
4db ventillátor
2db 10/100-as 3com eth.
+ Plextor dvdrw.Azért merészkedem ilyet kérdezni, mert ha jól emlékszem, jó régen volt problémám a dvd-írással, terhelt athlonXp + codegen konfiggal, amely csak ventik nélkül, 1 vinyóval volt hajlandó.
Köszönöm.
udv
letix -
Samanbacsii
őstag
Napot!
Szerintetek mekkora esély van arra, hogy 500wos (Zen bélés) táp elbírjon egy 410wos vga terhelést? -
eclipse006
őstag
válasz
elfelejtette #485 üzenetére
köszi szépen, már azt hittem hogy cserélhetem le a tápom!!!
Üdv
-
elfelejtette
veterán
válasz
eclipse006 #484 üzenetére
Hy!
Simán elég, mivel amit összeírtál, az kb. 150W-ot kajál.
Üdv. -
eclipse006
őstag
Üdv Mindenkinek!!
Remélem jó helyre írok!!! Az lenne a kérdésem,hogy az alábbi konfignak elég egy HP 350W táp: Alaplap:Gigabyte Gam-Ma-770-ds3
Proci:AMD 4200+ x2
vga: Leadtek 8600 Gt
Ram:1gb kingston 800 MHz
+ DVD író meg egy satás vinyóVálaszt előre is köszi!!!
-
ZS3NI
őstag
Ehh köszönöm. Azt hittem, hogy kicsit több kell majd a HD4850 miatt
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Egy minöségi 400W-os elég lesz.
Ajánlott tápok itt: Melyik tápegységet vegyem? #1-es hsz.
Üdv. -
ZS3NI
őstag
:\
-
ZS3NI
őstag
Üdv.
Eddig volt egy alap gépem, 300 wattos táppal, 4000+os x2 vel, 2 gb ddr2 800as rammal, 400 gb sata2 vel, és benne egy 8400 GS videókártya. Nagyon szépen bírta eddig a táp.
Gép bővítésre adtam a fejem. Szeretnék venni egy 6000+os x2-őt, és egy hd4850et.
Ehhez mekkora táp kellene? Mert gondolom azt is cserélnem kell.. -
koma106
senior tag
Igen a táp pont ilyen.
A gép pedig:
ASUS T3-P5945GCX ( peak 300W )
- Intel Core 2 Duo E4600 box
- Kingstone 2048MB DDR2 800 KIT (dual channel)
- DVD RW
- Seamax 250GB 7200rpm IDE-22" LG Wide monitor, tehát kéne a nagy kártya....
Ha a vinyót lecserélem egy laptop vinyóra, akkor az is csökkente a fogyasztáson, ugye?
Nagy dilemma ez....bevásároljam a HD4850-t?
-
nyunyu
félisten
-
-
koma106
senior tag
HD4850 - fogyasztása terhelt állpotban 240-270W körül mozog. (négymagos procis rendszerrel)
Van egy új Asus barebone gépem amiben jó minőségű táp van, de peak 300W.
Szerintetek bekokckáztassam, vagy esélytelen, hogy stabilan elbírja? -
-
rooland
senior tag
Köszi a tanácsot. Hát szivesebben csináltam volna pénzt belőle, de ha többen is mondjátok, akkor inkább átszerelem.
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok valami túl tapasztalt a tápegységek körében ezért kérnék egy kis segítséget. Az új gépem (E6600, 8800GTS, 2Gb DDR2) a régi 400W-os Codegen tápommal eddig napok óta hibátlanul fut. Viszont kaptam ajándékba egy Chieftec GPS-450AA-101A 450W-os tápot és nemtom, hogy mit tegyek.
A Codegen-t nemigen tudnám eladni, viszont ez a Chieftec vagy 11K a boltokban és lehetne pénzt csinálni belőle. Szóval véleményt szeretnék, hogy kicseréljem-e a régi tápot a Chieftec-re, vagy ha simán fut a régivel, akkor minek és a Chieftec-ből meg tudnék pénzt csinálni.
Amúgy mi az az aktív PFC a Chieftec-nél???Légyszi segítsetek mihamarabb! És köszönöm szépen.
-
Beowulf_78
addikt
Szeretnék kérni egy kb. fogyasztási adatot a gépemről, mert W mérőt nem fogok tudni mostanság szerezni, és fontos lenne tudnom mennyit kajálhat.
A villanyal kapcsolatos dolgokhoz sajnos hülye vagyok
, tehát ha lehet akkor egy megközelítő idle, és egy load kW értéket szeretnék kérni, az az ha nyugalmi helyzetben van a gép akkor mennyi, és mennyi lehet terhelve.A terhelt állapot belövéséhez mind a 6db optikai tételezzük fel hogy megy, az az ír.
Alaplap: Maximus Formula
Proci : Q6600@3760mhz / 1,45v --- Scythe Infinity 3x12cm SX2
RAM: 2x2gb G.Skill F28000CL5D 1128mhz
VGA: Sapphire 3870 X2
HDD: -WD Raptor 150gb
- 2x Samsung HD501LJ
- HD401LJ
Hangkártya: X-FI Gamer Fatality
Hangrendszer: Inspire T7900
Optikai: - 3x Pioneer DVR 212
- 3x Pioneer DVR 112D
Táp: Chieftec CFT850-14C
Monitor: Samsung 225 BW -
válasz
Freddy TNT #464 üzenetére
Az, hogy az olcsóbb szünetmentesek kimenete nem szinusz, hanem kváziszinusz, s ezt nem komálja néhány táp.
-
nyunyu
félisten
válasz
Freddy TNT #461 üzenetére
Akkor olcsobb lecserelni, mint vele kompatibilis szunetmentest venni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Freddy TNT #461 üzenetére
jó kis táp, nekem is ilyen van, csak 350es, nincs vele gond, és szerencsére hangja sincs
-
mr_ricsi
veterán
"a "gagyi" tápgyártók, ráírják a tápra, h 400-450-500W-os, és ez ugye köztudott, h nem adja le"
Akkor megint egy olyan dolog, amit a "köz" rosszul tud! A 300W-os Codegen képes tartósan* leadni a 300W-ot, csak a "szokásos számítógépből" tud legfeljebb 190-210W-osat kiszolgálni.
Ez amiatt van, mert a szokásos gépek a 3,3 és az 5V-os tápágakról összesen legfeljebb 30-60W-ot vesznek fel, az összes többi áramot a +12V-ról kérnék. A codegen a 12V-ján 13A-t bír, ami 156W. Összeadom a kettőt: 186-216W.* Azért hetekben-hónapokban mérhető...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szten Márs #406 üzenetére
az igazság tudtommal az, h a "gagyi" tápgyártók, ráírják a tápra, h 400-450-500W-os, és ez ugye köztudott, h nem adja le, viszont nem is csalnak, mivel ők tulajdonképpen azt a teljesítményt írják rá, amit maxon tud egy pillanatra akár, tehát tudja az a 400as mercury a 400 w-ot, csak az a mellékes, h annyi ideig max, amíg megnyomod a bekapcsoló gombot, utánna meg lemegy a béka segge alá...
a biztonságról pedig nem is kell beszélni, hiszen az nincs is benne -
loxen
csendes tag
Szünetmentes csak elrontaná a sportértékét.
Akkor lehet hogy jobban járok egy teknikusfőnök gyártmányú sh-01 -el abban tuti Delta van 400w, meg egy giga ds3-val vagy egy sli lappal, mert ugye ennek a tápnak már nem lehet probléma az sli ugye?
Azért sajnálom, mivel a ház +alaplapból kijönne vagy 2db V3..Ideje lessz frissítenem mert a mostani gépem (athlon xp 2000 vagy mi) meg a noname házam nagyot üt, akár nagy eséllyel indulhatnák hangnyomási versenyen is, olyan hangja van. Tök jó, ha nyomkodom hogy ne rezonáljon, a hangereje nem változik csak a frekvenciája.
-
nyunyu
félisten
Érdekes okfejtések, innentől viszont érdekes lehetne az, ha vennék egy Asus V3 inteles barebone gépet. ami alaplappal 300w pfc táppal rendelkezik huszonpár k-ért. Az elméletileg elbírhatna egy szintén jó árú 9600gt-t?
19A-t tud 12V-n (=228W) a Delta GPS-300 tapja, erosen hatareset.
V3-bol meg megnezni, melyik modellt probaljak radsozni, egyaltalan tamogatja-e a kiszemelt procit...
Ha nem, akkor ne vedd meg.Ha olcso szunetmentest tervezel eleje, akkor szinten ne vedd meg.
-
nyunyu
félisten
válasz
Freddy TNT #452 üzenetére
Pont a tap tipusa hianyzik az adatlapodrol...
Ha Delta GPS tapod van, akkor csere FSPre/Seasonicra.
-
Freddy TNT
őstag
válasz
mr_ricsi #451 üzenetére
Kikapcsolási küszöb 10% Kipróbáltam, hogy 70%-ra állítom és rendben kikapcsolja a gépet 70% elérése esetén.
output load level 17% (váltóáramról)
Akkumulátorról 56% (terheletlen gép esetében)Akksis működés esetében a PC tápegységből ugyan olyan fokozatosan gyorsuló kattogást lehet hallani mint az UPS-ből.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Freddy TNT #450 üzenetére
"Az UPS kezelőprogramja szerint az akkumulátor bírná még,mert a kikapcsolás pillanatában 60%-os még."
Itt más lehet a probléma, mert az aPFC-s táp áramfelvétele az átkapcsolás pillanatában a legnagyobb. Ha ezt sikerrel megoldja az UPS, akkor az akkuk kimerüléséig már bírni szokta.
Az igaz lehet, hogy aPFC-s tápnál rövidebb lesz az áthidalási idő.Az UPS-edre azt írja, hogy 70% terhelésnél 5 percet kell tudnia.
A kezelőszoftverjében nézd meg hogy a géped hány % terhelést jelent hálózatról járatva, ill. átkapcsolás után, amikor az UPS akkujáról megy.És ha 60%-os akkutöltöttségnél már kikapcsol, az lehet amiatt is, hogy túl magas szint van beállítva kikapcsolási küszöbnek, vagy valami gondja van az akkunak, vagy valami leállító progi automatikusan kilépteti és lekapcsolja a géped.
-
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
A problémám a következő :
Adott a gép (leírása az adatlapomon) és benne persze a PFC-s tápegység. Van nekem egy MGE Pulsar Ellipse 750 ASR típusú szünetmentes tápegységem.
Utánaolvastam és szerintem a PFC áramkör a felelős azért, hogy a szünetmentesem nem képes 3-4 percnél többre áramszünet esetén (mindenféle komolyabb terhelés nélkül):
Igaz, hogy egy 8800Gt van a gépben,de korábban egy 7600Gt videókarival sem bírta tovább 5 percnél.
Az UPS kezelőprogramja szerint az akkumulátor bírná még,mert a kikapcsolás pillanatában 60%-os még. (nem a gép kapcsol ki hanem az UPS adja fel)
Azonban a szünetmentesben az áramszünet bekövetkezése után periódikusan gyorsuló kattogó hang hallatszik. (aztán kikapcsol túlterhelést jelezve)Szóval nem lehetne valahogy kioperálni ezt a sz@rt hogy normálisan lehessen használni ezt az egyébként nem éppen olcsó szünetmentest ?
-
tonyo90
csendes tag
szevasztok. egy FSP táp kellene nekem .konfigom:Asus P5N-E SLI,Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz,Elitegroup 8600GTS 256 MB, 2G DDR2 800mhz ram,400 G SEAGATE HDD ...
siofokon ha tudtok egy boltot az nagyon jó lenne. majd egy két honap és 8800GTS-re cserélek, ehhez milyen tápot tudtok ami FSP ÉS megbizható valamint nem drága. a válaszokat elöre is kösz -
loxen
csendes tag
Érdekes okfejtések, innentől viszont érdekes lehetne az, ha vennék egy Asus V3 inteles barebone gépet. ami alaplappal 300w pfc táppal rendelkezik huszonpár k-ért. Az elméletileg elbírhatna egy szintén jó árú 9600gt-t? Mer ha igen, akkor ez igen jó buli lenne anyagilag!!
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Korábban mikor a PCI-E-s kártyám garis cserében volt, kipróbáltam a gépet egy sima pci vga kártyával, hátha tudnám használni. De nem ment! Most olvastam a topic legelején hogy ennek az az oka, hogy annyira nem tudta leterhelni a tápot. Ez igaz? Mert azt hittem csak kompatibilitási hiba.
-
Samanbacsii
őstag
-
Teaway
veterán
válasz
Samanbacsii #440 üzenetére
Energy Monitor 3000 a neve.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
Samanbacsii #440 üzenetére
Ráadásul a feszültség emelés jobban befolyásolja, mint a frekvencia a fogyasztást.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
mr_ricsi #439 üzenetére
Fogyasztás mérővel, a konnektorba kell dugni. Kiírja digitálisan.
Vmi 3000 a neve. A conradban vettem. Azóta emeltem 150hz-et meg némi feszt. és már 254w lett az étvágy... Anno a kentsfield topicban írták, hogy milyen óriási a fogyasztás 3.8ghz felett már lazán észrevehető a villanyórán is.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Samanbacsii #438 üzenetére
Mivel mérted?
-
Samanbacsii
őstag
Ha érdekel vkit: Gép (konfig beírva) fogyasztás:
Q6600 B3
load:3,23v
3,15GHz Prime95 alatt 234W. -
Samanbacsii
őstag
válasz
mr_ricsi #436 üzenetére
Igen, próbáltam a többi fogyasztó kizárásával rájönni mennyi maradhat a 12v-osokra...
Akkor valószínűsíthető, hogy a tápból kijövő 6pines csati is kb. ezt a molex teljesitményt tudja? Gondolom ezért tesznek a nagyobb vgak-ra még egy 6 vagy 8 pines csatlakozást, mert egyből nem tudják a 180w felett szükséges pluszt felvenni... -
mr_ricsi
veterán
válasz
Samanbacsii #433 üzenetére
"Most kissé összezavarodtam..."
Persze, mert nem azt kérdezted, amire kíváncsi vagy.A 12V-ról megy a CPU, a nagyfogyasztású VGA kártyák, és az optikai meghajtók+vinyók motorjai.
"ha a molexekre csak 1 6pines vga átalakítot teszek és csak a vga megy onnan akkor hány w-t tud felvenni max.?"
Ez passz, mert a VGA csak részben veszi fel a működtető áramát a kiegészítő tápcsatiról, a másik részt az AGP vagy a PCIe foglalatból kapja.
Ha jól emlékszem, a PCIe max 90W-os kártyákat tud kiszolgálni, a molex pedig kb. további 7,5Ax12V=90W-ot ad hozzá, vagyis összesen 180W-ot. -
AMD Power
titán
Azt szeretném megkérdezi ,hogy a jelenlegi konfigomat módosítom. Lenne benne egy erősebb CPU. Mondjuk egy AMD X2 5400+. Illetve a jelenlegi HD2600XT helyére betolnék egy HD3670-t. Akkor a mostani tápom elég lenne még?
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Samanbacsii #430 üzenetére
"5v csak a floppy, ugye?"
Aha.
Meg az alaplap, meg a vinyók, meg az ODD-k, meg az USB-k, meg a memóriák, meg az 5V-os PCI kártyák, meg az egér, meg a billentyűzet."3,3v mi használ a rendszerben?"
Alaplap, 3.3V-os PCI kártyák, AGP-s és PCI-e kártyák. -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
3,3v mi használ a rendszerben? 5v csak a floppy, ugye? -
KMT
addikt
Hmm, lehet hogy kellene egy fogyasztásmérős topikot csinálni. Ahogy látom másokat is érdekelne.
-
04ahgy
nagyúr
Egy analóg, szorzótekercses mérő az ugye tökéletesen megfelel? (Nekem olyanom van.) Ott semmi mintavételezés nincs, és a fázistolást is figyelembe veszi tudtommal...
TKP: ezért használható a villanyórában analóg mérő (sőt, ezért is kell ilyet használni), ha a szolgáltató nem akarja a gatyáját a legmodernebb digitális ketyerékre költeni.Jól tudom?
HGyu
-
didyman
őstag
A sima, egyszerű, alacsony mintavételezős-átlagolós kütyük nagyon pontatlan eredményt adnak, mert a kapcsolóüzemű tápok (és bármilyen más, hálózatot egyenirányító-pufferelő készülék) jellemző áramfelvételi görbéja nem szinuszos, mint egy villanykörtének, hanem fűrészes. Ez az egyenirányítás és a pufferkondi eredménye: Csak akkor vesz fel áramot a készülék, amikor a feszültség görbéjének pillanatnyi értéke magasaqbb, mint a pufferkondi pillanatnyi feszültsége (plusz diódákon eső hányad), ekkor viszont a teljes félperiódusra esedékes áramot "egyszerre", egy tüskényi impulzusban felveszi. Olyan cucc kell, ami sűrű mintavételezéssel és integrálással számítja a felvett teljesítményt és korrekt teljesítménytényezőt is ad. Olcsók között nem tudok típust mondani, sokféle van, olyan is, ami alkalmasabb, olyan is, amivel tényleg csak villanykörtét lehet mérni..
-
hahajdu
aktív tag
Hello! nem tudom ez e a megfelelő topik, de azért remélem tudtok segíteni. szóval
Van egy nóném (géphez jött) tápom amiről annyit tudni hogy 520wattos, de 12v. 20a.. Egy-két játéknál pár perc játék után elmegy a kép és fekete képernyő jön be. Netezés közben is vannak random fagyások (10-20 másodpercig áll minden kivéve a kurzor). A konfig:
amd x2 6400+
2gb 667 ram
geforce 9600gt-n kondolkozom (most 8600 gt ddr2 :S )
1 db 7200rpm sata vinyó
1 db dvd íróA tuning nincs, rendszerkarbantartó már szét ellenőrizte a gépet semmi hiba nincs.
A táp lehet a probléma forrása? -
didyman
őstag
válasz
animatrix11 #414 üzenetére
Ezt teszkósműszer méri? Annál kicsivel jobb dlog kell ide, készenlétben az alaphangon ketyegő PFC nagyon belerondít az eredménybe
-
Laraxior
titán
Nem vesz vissza, ki fog kapcsolni, vagy épp újraindul, de ha még elég, úgy épphogy akkor hallani fogod, hogy ciripel, vagy olyan hülye hangot ad,.mint az enyém is tette, amikor még 6750-em volt
, meg a rakat venti a gépben.
Na. Így már egész olvasható...
[ Módosította: didyman ]
-
Thusor
őstag
Mennyit fogyaszthat egy Intel Core 2 Duo E4500-es proci, 8600GT, egy winchester és egy dvd-író? Gondolom úgy max 200-300Watt körül... ugye?
-
zoo8800
veterán
Hahó
Milyen tünetei vannak annak, ha kevés a táp? Sípol a gép, vagy visszavesz az órajelekből?
-
Sztem nem alaplap hiba, hogy a táp nem bírja stabilan az 5V-ot.
Nálam annó egy A7N8X-e Deluxe a 400-as kodegánnyal vígan szaladgált. A "tuningkirály" AN7-esem után az Asus is hozta ugyanazt.
A K7-es széria körül kezdtek a gyártók amúgy átállni a 12V-os +csatis megoldásra.
Inkább 12V-on 10A, mint 5V-on 24A.
Főleg, hogy az alakalmazott Mini Molex csatlakozókra a Molex 9A-es max. áramot szabott meg. A 4db 5V-os dróton tehát max. 36A. -
animatrix11
őstag
az miért van hogy ki van kapcsolva a gépem de áram alatt van és 40-44w-ot fogyaszt
vilgáit egy kis led mi a franc fogyaszt ennyit?
-
thumb
aktív tag
válasz
elfelejtette #412 üzenetére
köszönöm
-
thumb
aktív tag
sziasztok minenki egy olyan kérdéssel zavarnálak benneteket hogy
alaplap+core2duo e6600+ 1 dvd és 1 winyo és+ 2 db 8600 gts vezérléséshez minimum mekkora táp kellene hogy kényelmesen elfutkorásszon??
köszike
-
thumb
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok valami programot mondani amelyikkel le lehet mérni hogy a tápom valójában mennyit ad le??
köszi
-
Janoo_07
aktív tag
Most veszek majd egy Gigabyte DS3 965P-t egy E6300as C2D-t és 2*1 giga geil ramot sztetek elég lenne neki egy 350es táp mert sajnos csak egy 350esem van és már újra nincs pénzem szal mitörténhet ha kicsi neki a táp a gép elfüstölhet mert ilyesmit hallottam vkitől
?
-
thumb
aktív tag
na ebben legalább a védelem jó! a videokártyámat a multkor fordítva dugtam rá és be se kapcsolt a táp addig amíg meg nem forditottam a kábelt! csodálkoztam is hogy tudja de nagy mákom volt az biztos
-
Szten Márs
nagyúr
Nem minden tápgyártó az.
Codegen, Mercury, Q-tec, Trust, Stability power, Acorp, Colorsit, meg hasonló tápokon van feltüntetve 3x akkora teljesítmény, mint amennyire valójában képesek. De ez a kisebb baj velük. Nagyobb baj a védelmek teljes hiánya, így az igencsak biztonságtalan voltuk... -
thumb
aktív tag
Ahan! Értem és köszönöm szépen! Már csak arra kéne rájönnöm hogy a tápgyártók miért ilyen szemétládák hogy nem is annyit tud a táp mint amennyi rá van irva. De sztem ezt sose tudom meg!!
-
thumb
aktív tag
deer a márak ilyen kék szarvas van rajta és 500 W-os
-
thumb
aktív tag
sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy 500 W-os közepesen gagyi táp elbír-e két 8600 GTS-t???
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest