- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
Üdvözlet PH-sok
Egy nagyon "ámátőr" kérdéssel fordulok hozzátok. Eddig biztos voltam a dolgomban, de elbizonytalanodtam, mivel mindenki mást mond.
Vegyünk alapul (ár, márka nélkül, mert a lényegen nem változtat szerintem és mind két táp elegendő lenne, csak hosszab távra tervezek) egy 450W-os és egy 650W-os tápot. Amennyiben beszerelem a gépbe őket 1 hónap különbséggel, a villanyszámlámon mennyire lesz az összeg különböző?
Tehát lényegi kérdés... ha az összkönfig 400W-ot fogyaszt, ha minden fullon megy (tehát elegendőek a tápok), illetve semmi mást nem cserélek, csak a tápot, mennyivel fog többet fogyasztani a gép? (körülbelül árban, vagy áramban, vagy bármiben)Eddig úgy tudtam, hogy semmivel nem fogyaszt többet (amennyiben 400w-ot fogyaszt a gép fullon, akkor lehet akármekkora táp, akkor is 400W lesz a fogyasztásom a villanyórán "keresztül"), de már mások viszont mondták, hogy ez hülyeség.
Kérlek segítsetek, mert már nagyon nem értem az egészetLehetőleg hozzáértők válaszát várom, tippeket, ha lehet ne írjatok, mert eléggé fontos, hogy tisztában legyek vele
(u.i.: kerestem hasonló hsz-t, de nem találtam)
Köszönettel
whabaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest