Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whabaky

tag

Üdvözlet PH-sok :)

Egy nagyon "ámátőr" kérdéssel fordulok hozzátok. Eddig biztos voltam a dolgomban, de elbizonytalanodtam, mivel mindenki mást mond.
    Vegyünk alapul (ár, márka nélkül, mert a lényegen nem változtat szerintem és mind két táp elegendő lenne, csak hosszab távra tervezek) egy 450W-os és egy 650W-os tápot. Amennyiben beszerelem a gépbe őket 1 hónap különbséggel, a villanyszámlámon mennyire lesz az összeg különböző?
    Tehát lényegi kérdés... ha az összkönfig 400W-ot fogyaszt, ha minden fullon megy (tehát elegendőek a tápok), illetve semmi mást nem cserélek, csak a tápot, mennyivel fog többet fogyasztani a gép? (körülbelül árban, vagy áramban, vagy bármiben) :DDD

Eddig úgy tudtam, hogy semmivel nem fogyaszt többet (amennyiben 400w-ot fogyaszt a gép fullon, akkor lehet akármekkora táp, akkor is 400W lesz a fogyasztásom a villanyórán "keresztül"), de már mások viszont mondták, hogy ez hülyeség.
    Kérlek segítsetek, mert már nagyon nem értem az egészet :DDD

Lehetőleg hozzáértők válaszát várom, tippeket, ha lehet ne írjatok, mert eléggé fontos, hogy tisztában legyek vele :D

(u.i.: kerestem hasonló hsz-t, de nem találtam)

Köszönettel :R
    whabaky

Új hozzászólás Aktív témák