- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Nem tudom, volt-e már. De ez beteg (nagyítható a kép).
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
válasz Klemens #32631 üzenetére
Hát igen. Az árát én is néztem, nem a legolcsóbb, de ha nincs más...
A fehér 8 pin-est én is láttam, abból a készlet 4$ (anya+apa).(#32632) blasko92: Itt nézegettük..
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
Nah, megjöttek az új ramok.
Úgyhogy míg időm lesz így marad: egy, kettő.
Valami féle takarólemezt szeretnék még gyártani a táp mellé a kábelek elrejtésére, ill egy hosszabbítóval a 8pin-es kábelt hátul elvezetni.
Ötletek még jöhetnek."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
válasz Klemens #32372 üzenetére
Vagyok ezzel én is így.
Már egy ideje szemezgetek a vízzel, de hogy olyan legyen, amilyet én szeretnék (mind esztétikailag, mind teljesítményben) hát az egyelőre nálam is csak álom marad.
Addig meg inkább egy normális léghűtés, mint valami "gagyi" víz."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
Nem tudom, volt-e már.
Gondoltam megosztom: LINK"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
válasz easy...rider #28109 üzenetére
Az bizony, kíváncsi voltam megismered-e.
Láttam már a Tied is, szépen megcsináltad (mint itt szinte mindenki a sajátját) rendszeresen nézegetem a topikot, csak eddig még nem nagyon volt "publikálásra méltó" konfigom."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
lizakattila
senior tag
Lassan én is elkezdem egy kicsit helyrepofozni a gépem.
A jelenlegi állapot még sajnos hagy kívánnivalókat maga után.
Link + Link + Link + Összkép
Javaslatokat, ötleteket szívesen veszem.
Tervben van egy új festés (belső) és valahogy megpróbálok a kábelekből is elrejteni valamennyit. Ill. hátra is kap egy swif2-es ventit még (bár igazából inkább alpenföhn ventiket szeretnék, színben jobban passzolnának)."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest