- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
rednifegnar #90031 üzenetére
Azok a P1 procik jól fognak jönni amikor épp a Marsra utazik és bemondja az unalmast a hiperszuper okos számítógép és kell gyorsan valami kiváltó PC ami egy 386-os képességeit már eléri, mert azzal már lehet röppályát számoltatni.
Ennek is különböző szintjei vannak, van az a szint aminél még tényleg van mögötte logika és van az a szint ami már túl van rajta és igazából rá lehet venni az illetőt hogy gondolja végig...ha elsőre nem sikerült, akkor még 100x gondolja végig a végén meg lesznek azok amiket tényleg ki lehet dobatni, meg tényleg nincs rá szüksége időrablás állítgatni dolgok.
De nem mindent. Ez az amit sokan elfelejtenek, hogy ezen dolgok egy része mögött van tényleges logika.A fent linkelt 10-es listából pl "okos tojástartó" mögött is van valós logika. Lehet a fejlesztő, egyedül él és sokszor ha x hétig nem kívánta a tükörtojást, megromlott a hűtőben a 10-es adagból 1-4 db mire megint megkívánta.
És amikor boltban volt, senki nem emlékeztette hogy figyu, van 3 db tojás a hűtőben amik már elég régiek, lehet venni kéne 6 újat a meglévő 3-at meg a szomszédnak odaadni, hátha tud vele valamit kezdeni. Az hogy vízbe beledobva pár másodperc kideríteni, ugyanúgy nem segítség akkor amikor a boltban állsz és nem tudod hogy vegyél-e még egy dobozzal vagy sem.
Ahogyan a "mit főzzek ma" kérdést is könnyebbé teszi, ha tudod milyen dolgaid vannak amik régiek és jó lenne megromlás előtt felhasználni és nem csak azt nézed hogy nem tudod eldönteni mihez is van kedved, mert mindenhez is, mivel minden finom.
Én egyébként azért tudok belemagyarázni értelmet, mert akartam ilyet fejleszteni, csak nem a hűtőbe, hanem a sima "kamrába", vagy is az 1 db szekrényem 3 polcára ami befért a konyhába. Hogy tudjam mióta van ott a liszt, a cukor, a dobozos tej.
Sajna jártam már úgy hogy megvettem a 2x6-os csomag 2 literes műanyagflakonos kőbányait és mire megint előkerültek már megromlottak.Nem minden hülyeség ami "okos".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest