Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vaku topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mini-ITX
- Google Home/Nest
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab A7 - a hét néhány napjára
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- ASRock alaplap A620 vezérlőhíddal
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Valamelyik fórum bugyraiban olvastam, hogy az Imperium Galactica a megjelenéskor 10k HUF-ba került, amikor az átlag nettó fizetés 38k HUF volt. Ma pl. [Hogwarts Legacy PS5] 26k HUF, 352k HUF nettó kereset mellett.
Hogy sok erőforrást fogyasztanak az új SW-ek? Hadd fogyasszanak, ha már ilyen olcsón adják és a HW is olcsó.
Ezt nem neked címzem, hanem kiegészíteni szerettem volna a hsz-d.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
opr
veterán
"Egyébként az igazi gond nem a nyelvekkel, hanem a frameworkokkel van."
Es ennyi. Ez pontosan igy van. Meg az ipar mentalitasaval, ami kb kikenyszeriti ezeket a borzalom frameworkoket meg a kilometer hosszu dependency tree-ket."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
buherton
őstag
Ha már C++. Egy ideig gondolkoztam, hogy visszanyergelek rá, de végül meggondoltam magam.
Emlékszem még arra az előadásra, amit Bjarne tartott személyesen Budapesten arról, hogy mi lesz a C++20-ban. A végén csak egy kérdésem maradt, van még olyan speciális karakter, amit nem használ a C++?! Ezt egy picit elfelejtve felütöttem a "Learning C++17 from scratch" könyvet most a télen. Hihetetlen számomra az, hogy micsoda rule set-ek épültek ki a korábban nem körültekintően bevezetett feature-k miatt. Ott van rögtön az explicit keyword.
Még néhány ilyen után rájöttem, hogy a C++ nem nekem való, most a go felé szeretnék nyitni.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Alaaf Pi
tag
Csak épp nem csak a hardveren lehet spórolni a jobb SW minőséggel, hanem a produktivitást lehet növelni pl. egy CAD FEA egyéb szoftver esetében, vagy a stabilitást megőrizni, pl egy autónál, vagy sok párhuzamos futás esetén egy kiszolgáló szervernél a komplett rendszer teljesítményét javítani. És ezen területeken azért megfizetnék a jobb munkát, miközben azért itt is komoly gondok vannak.
Legutóbbi agyeldobásom: adott SW telepítése gépre tökéletes, licenc rendben, frissen feltolva, a szoftver papíron jól működik, gyakorlatban használhatatlan. És a hivatalos support reakciója: probléma ismert, nagyon kevés embert érint, és nincs megoldás ra. Köszi. Gép komplett újratelepítést igényelt.
#29 opr: Gépészeti területen mozgok, ott is ez van, határidőt tartani, valamit gyorsan gányoljon az ember a modellbe, majd kijavítja később, csak akkor újabb hasonló jön, és soha nincs esély újramodellezésre, javításra, s csak gurul a szarlavnia, a nép meg szurkol, hogy ne rajta csattanjon szét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A céleszközként jellemezhető, Lisp környezetben fejlesztett jószágnak ugyan zsanérjai nincsenek, de szövegszerkesztő már van rá.
- Yettel topik
- Milyen egeret válasszak?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kupon kunyeráló
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Vaku topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 44mm Space Gray GPS
- Eladó szeretett mid/high end gamer pc-m
- HP Z200 Workstation, Asztali számítógép/PC, I5-650 Processzor, 8GB DDR3 Memória, 250GB HDD, Win 10,
- Lenovo ThinkStation E31, I7-3770 Processzor, 16GB DDR3 Memória, 500GB HDD, Nvidia 2GB VGA, Win 10,
- Eladó Nvidia RTX 3070 FE
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest