Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Ha már C++. Egy ideig gondolkoztam, hogy visszanyergelek rá, de végül meggondoltam magam.
Emlékszem még arra az előadásra, amit Bjarne tartott személyesen Budapesten arról, hogy mi lesz a C++20-ban. A végén csak egy kérdésem maradt, van még olyan speciális karakter, amit nem használ a C++?! Ezt egy picit elfelejtve felütöttem a "Learning C++17 from scratch" könyvet most a télen. Hihetetlen számomra az, hogy micsoda rule set-ek épültek ki a korábban nem körültekintően bevezetett feature-k miatt. Ott van rögtön az explicit keyword.
Még néhány ilyen után rájöttem, hogy a C++ nem nekem való, most a go felé szeretnék nyitni.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A céleszközként jellemezhető, Lisp környezetben fejlesztett jószágnak ugyan zsanérjai nincsenek, de szövegszerkesztő már van rá.
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest