- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tocijozsi00 #8439 üzenetére
A dátum kitöltése előtt láttad a szövegdobozt, milyen formátumban kéri? Amennyiben ez jó, elképzelhető, hogy a dátum maga olyan időszakra esik, amikor nem kínáltak garqancia hosszabbítást.
Sima pc-n chrome és mozilla böngészővel is ment.
Nálam ilyen volt kitöltve beküldés előtt, minden flottul ment.
Célszerű tűzfal, pi hole, böngészővédő- tiltó xarságokat arra az időre kikapcsolni, tuti jól jelenjen meg a weboldal, és az adatok el legyenek küldve. A végén fel kell tölteni a pdf-ben kapott garit is, hogy lássák, mi alapján kéred a hosszabbítást.Ezt beküldve probléma nélkül vissza is jött a névre- címre, készülék sorozatszámra szóló gari hosszabbítás. december 6-án rendeltem, 10-én szállították ki, mivel az én készülékem valamiért nem volt benne a listában, holott a telekom oldalon EZT a készüléket emlegették, telefonáltunk, azt mondták, tényleg hiányzik, pótolják, kell pár nap, és lehet regelni, 19-én oda is került a cikkszám, amivel 15 másodperc alatt be is regeltem, 12:25-kor küldtem el, 12:26-kor itt volt a mail a letölthető pdf garihosszabbítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest