- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Elég furcsán fogod fel a dolgokat, meg persze muszáj volt a politikai nézeteid is becsempészni. Kíváncsi lennék, ha valami kedvenc pártod lenne hatalmon, akkor is "agyarországoznál" és elrettentő példákat emelnél ki közülük?
Miért gondolják egyesek, hogy más is kíváncsi az ő politikai köpködéseire, amikor nem is az a téma? Ja, a hely szelleme jó neked, engem fognak törölni, nem téged.
Holott ennek az ügynek semmi köze a politikához, szimplán bűnügy. Azon belül is szándékos bűncselekmény.
Az ittas vezetés is szándékos, ebben talán nehezebb okosnak lenni, mert a jog enyhébben ítéli meg, mivel az ember nem akart szándékosan ölni, csak "így sikerült". Nyilván ez is nehezen tolerálható, miközben normális gondolkodású ember nem is mer ilyen állapotban kormány mögé ülni. (Egyszer én kerékpárral kipróbáltam, kicsit túlnyomtam. Fejem hátrafordítom jobbra, fordult vele a kormány is, nekimentem egy korlátnak. Tanulságos volt.)
Akit te ilyen hevesen védelmedbe vettél, a rövid leírás alapján is egy végtelen jellemtelen figura benyomását kelti. Sokan utálják / utáljuk az ilyeneket, nem kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest