-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
zeorsdfd #2045 üzenetére
nem egyszerű eset. De ha azt mondtad, hogy 30e, akkor az 30e. Én két lehetőséget látok, ha valamelyest minőséget is szeretnél. Az egyik, -mivel ide irogatsz, feltételezem, hogy van netkapcsolatod- ne MP3-at használj, hanem keress fájlcserélővel (én pl strong dc-t használok) ugynevezett ''losless'' vagyis veszteségmentes tömörítéssel feldolgozott zenéket (flac, ape, wav) kb 6-8e Ft-ból kapsz egy orion minitorony erösítőt, ami meglehetősen szépen szól az árához viszonyítva, a maradék 20-22e Ft-ól pedig vagy egy pár használt Preludium, vagy még olcsóbban egy pár Orion HS280-282-288 (valamelyik a háromból) kis szerencsével foghatsz egy pár Heybrook HB1-et is. (remélem jól írtam)
Másik variáció, hogy megveszed a 30-ért kapható legjobb 5,1-es hangszórókészletet a szgépedhez. Én pl egy creativ 5400-est használok, bolhán vettem 5000Ft-ért (komplett) és meglepően jól szól. Geniusnak van az a fadobozos 5,1-ese, azt is megkapni 27e körül. Azzal is elleszel, és a szgépen akár filmeket is nézhetsz 5,1-ben. Ha inkább zenére, akkor az elsőt választanám, ha inkább filmek és MP3, akkor a másodikat. -
dabadab
titán
válasz
zeorsdfd #2045 üzenetére
Gondolom nem mondok tui nagy okossagot azzal, hogy ne 5.1-et vegyel, mert ott egy hangdobozkara meg a hozza tartozo erositoreszre fajlagosan joval kevesebb penz jut, a ''terelmeny'' meg... hat... ize.
Altalaban ha az embernek keves penze van, akkor erdemes korulnezni a hasznalt-piacon, bar en ezen a teren tul sok tanacsot nem tudok adni. -
commanDOS
senior tag
válasz
zeorsdfd #2045 üzenetére
ha nagyon felső határ a 30K, akkor valami nagyon jó 2.1-es cumót. vagy egy 5.1-es pc-s cucc is belefér, ennyiért már vannak egész normális minőségűek. Ha belegondolsz, hogy komplett ''házi-mozi''-k vannak 30K-ért, akkor egy hangfalszettet megveszel simán 30-ból és valszeg jobb hangja is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest