Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djkoni

csendes tag

Sziasztok!

Lene egy nagy problémám! Windows 7 et használok rc 7000-át.
    Mai nap nyomott egy restartot és eltűnt a startmenüm. Mikor bejött a win autómatikusan megnyitotta a Documents mappát és semmi mást. Szerencsére ebből el tudtam indulni. (controll panel stb...)
    Próbálkoztam igy úgy de semmi. Belementem a Windows mappába és az exploler.exe-t mauálisan indítottam. Igy bejött vissza a startmenü de a köv bootnál ugyan úgy semmi.
    Mint ha nem indítaná el autómatikusan a winfos. Vírus nincs a gépen sem kémprogram. Nod32 + Ad-Aware + Spyware Terminator... Tuti hogy a gép tiszta. Ezt két dolog kezdeményezhette szerintem mert két dolgot csináltam. A Párom Vistajat akartam activálni és elinditottam az activációs programot a gépemen és kiirta hogy error mert nem vista. Szal ezt kizárnám. A másik hogy buhertam a FingerPrint Win 7 es beépített buzevátorát és mikor kérte hogy 3 szor huzzam le az ujjam rajt akkor lefagyott és leves... leállt a progi. Nagyon nagy a para mert holnap már munkára kéne a gép. Megköszönném ha valamelyik kockafejű rám hasonló internetről letöltött egyed tudna segíteni mert elfehéredtem! Köszönöm szépen

Új hozzászólás Aktív témák