- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz ígyvanferi #52421 üzenetére
Mint írtam, idő kérdése. Ha most kezdi valaki a játékot akkor vagy beletörődik, hogy lesz kb 1 év mire elfogadható lesz a gyűjteménye ingyen. Vagy a jobbik megoldás, hogy fizet érte valamennyit ha valóban megtetszett a játék, és behoz valamennyi lemaradást (pl adventuret pénzért). Nem lehetetlen szerintem, csak sokat kell játszani. Nyilván nem lesz olyan a gyűjteménye a kezdőnek soha, mint amekkora van itt sokaknak (nekem is), de ezzel nem lehet mit tenni. A kezdők felzárkózását segítő brawl paklit pl mi is ugyanúgy megkapjuk, tehát nem zárkóznak fel, csak kis segítség nekik. Ha csak most ébred rá valaki, hogy létezik ez a játék és tetszik neki, akkor el kell fogadnia a hátrányt.
"Vagy mondjuk minden kaszthoz legalább egy, a ladderen is használhatót."
Használható bármi a ladderen, maximum nem jut vele magasra. Én is játszogatok nagyon ritkán US szerveren és tier 2 deckem sincs, de Rank15-20 basic decckel is elérhető. Múlt hónapban olyan shaman deckel mentem párat, hogy minden tokent idéző lap és dupla bloodlust. Volt 5ös win streakem is vele pedig nem is lehetne besorolni, trash tier deck.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4