- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #862 üzenetére
van BNET
-
killerjohn
addikt
válasz Wolverine #655 üzenetére
Ezt rögtön felejtsd el, már megkérdezni is felesleges. Ők nem fognak rá API-t vagy valami plugin rendszert fejleszteni az én két szép szememért, a játékaik memóriájának olvasását pedig tiltják.
Nem az a kérdés, hogy megengedik-e, hanem hogy mi a közösség véleménye róla
-
killerjohn
addikt
közvélemény kutatás: lenne-e igény olyan alkalmazásra, mint a HUD, tehát memóriaolvasással kiszed némi infót a játékból. Mielőtt kérdeznétek: az ellenfél kártyáit a kliens valószínűleg nem tárolja amíg nem kerül kijátszásra, és egyébként is az ilyen csalással kapcsolatos kéréseket/kérdéseket mellőzzük ha lehet (akkor is, ha nem...). Magyarul minden ami a fairplay ellen van, kizárt.
Előre szólok, hogy az ilyen alkalmazások megsértik a játék EULA-ját, és ban járhat érte - mint mindig.
Szóval, megfogant néhány fícsőr a fejemben:
- deck builderben állva egy kattintással kimenteni a teljes deck-et fájlba. txt, html, phpbb, akármi
- szintén itt egy kattintással feltölteni mondjuk valami online deck builderbe
- játékok naplózása, azaz játék végén meg lehetne esetleg nézni, hogy végig mi történt, ki mit játszott ki, mikor, és hogyan alakult a játék (replay-szerűség, csak persze valami szöveges formában)
- neadjisten mekkora királyság lenne a replay-eket valami hordozható formátumban (XML) is elmenteni, és lezsírozni valamelyik online deck builder site-al, hogy fel lehessen oda tölteni a replay-eket, és (omfg zseniális!) megnézni a replayt lépésről lépésre, megosztani a linkjét, stb.
- kártyák számolása, azaz valahogyan tudná a program (beállítható) hogy milyen deck-el kezdted a játékot, és menet közben valami kis overlay ablakon mutatná, hogy milyen kártya van még a deck-ben (= összes kártya - kijátszott kártyák)[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
látom beindult a topic
-
killerjohn
addikt
válasz Ereshkigal #285 üzenetére
kérdés: van értelme az új classokkal practice-t nyomni (értsd: jár-e érte valami) vagy lehet menni velük egyenesen play-be?
-
killerjohn
addikt
na, level 21-ig elmentem mage-el, most megnézek egy másik class-t elvileg levelezésért kapok majd új kártyákat?
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
amit teljesen nem értek az a következő:
adott a játék, aminek a neve "gyűjthető kártya játék"
erre azt látom, hogy az a menő, ha random kártyákkal mész
most akkor mi van ? -
killerjohn
addikt
Most is letoltam pár kört Nem is tudom... egyfelől olyan mintha vakszerencse-alapú lenne, máskor pedig kőkemény stratégia. De valahol a kettő között van. Olyasmi, mint a kedvenc mondásom: a siker a képesség és a lehetőség találkozása. Egy srácot az előbb halálra aláztam, egy csomó hibát csinált, elcseszte, stb, erre a végén nekem 13 HP, neki meg 1, erre bevitt 3 sebzést az egyetlen élő mobjával és valami soha-nem-látott 10 (TÍZ !!!) sebzéses varázslatot. Köszi...
-
killerjohn
addikt
arra készüljetek hogy nagyon dúrván addiktív a játék
-
killerjohn
addikt
válasz Wolverine #55 üzenetére
Már csak 1 class van hátra a practice listából, aztán jönnek az élő ellenfelek
Mivel úgy voltam vele, hogy ha már free to play akkor - D3-al ellentétben - illene venni pár kártyát, nehogy éhenhaljon a Blizzard, szóval vettem 2 x 15 csomagot, de nem jött semmi különösebben jó lap
A játék viszont nagyon hangulatos, pár kör után nagyon rá lehet érezni! Blizzard quality, mint az SC2 - és nem úgy mint a D3... -
killerjohn
addikt
nah, most HUD-ot írom épp újra DirectX-ben, csilivili effektekkel, meg lassú csigaként még el kell érnem a paragon 1000-et a ladder előtt, hogy lezárjam életem Classic D3 szakaszát... szóval sok idő nem lesz HS bétára, de nagyon érdekel hogy milyen :p Mondanám hogy dobok screenshotokat, de dugig van a youtube gameplay videókkal...
-
killerjohn
addikt
kaptam beta invite-ot Blizzardtól!!!4négy!!! Mindig is tudtam, hogy szeretnek (L)
-
killerjohn
addikt
kapott innen valaki beta-t ?
-
killerjohn
addikt
jól van, jól van, már csak beta-t kellene kapni...
(#7) Wolverine: nem lesz androidra? márpedig ez pont az a style, amit én akkor tolnék, amikor várok valamire, és ugye az nem PC előtt történik (ellenben az életem 97%-val)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Linux Mint
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM