-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
ezt constructedben sose tudni, emellett arénában jó lehet a kirakott nagy dögök ellen, de ladderre nem. még a 2/2 shadet is le lehet kapni sokféleképpen, egy alap storm azt is megeszi köv körben. nem véletlenül nem látni se versenyen sem jobb játékosok streamjén, pakliban. ki lehet próbálni, de nem fog működni. valaki Magma Ragert próbálgatott valamelyik pakliban talán zoo, redditre is linkelték a tapasztaltokat (amúgy asszem legend játékos nem kezdő), de akárhogy próbálta, nem működött. egyszerűen kivágsz 3 manát a semmire, mert azonnal meghal, elven archer, ping, még arcane explosionba is. esetleg azonnal void terrorozni lehet másra nem jó.
még a jó lapokkal se lehet sokáig húzni hogy vársz, Tirion pl egyik legjobb class legend, de csak kb endgameben majdnem topdecknél jó kitenni mert minden pakliban van 3féle amivel kiszedi. TBK, silencek, earthshock, poly, hex, sap, satöbbi satöbbi. persze Harrison is jön azonnal utána.
szóval sok epic van ami max arénára jó vagy még oda se (bestial wrath, viszont ezt egy redditor szerint ellenfélre is lehet rakni és leszedi a tauntot a lényről..., assassin, kidnapper, pitlord, twisting nether, bane of doom, ilyenek. ez mind kuka.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz F-ECT$ #19581 üzenetére
Meglepő módon itt lent a troll dekkek között hasítok az egyébként nem sokat érő freeze mage-el
Hmm most váltok is az áltad linkelt tempó rugóra, egész jónak tűnik..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
fogtunder
nagyúr
priest control, 3 drop, kinek mi jött be? mármint a kötelező cultiston kívül.
a blademaster adja magát, de circle nélkül 3. körben nem éri meg kitenni sokszor, a circle pedig gyakran jobban kell board tisztításra.
a shade-et próbálgattam a napokban, nem az igazi.
a deathlordot kifejezetten nem szeretem, bár inner fire-rel jól kombózik, de annak sincs igazán hely a pakliban.azon is gondolkodtam már, hogy inkább rakok be egy második pyromancert és egy silence-t.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Zedz
addikt
válasz whitezo88 #19601 üzenetére
Shaddel Kolento játszott a múltkori versenyen, szóval akár még játszható is az a lap. Illetve 2 hp-t nem szedi le az összes területi, nagy mák kell az azonnali leszedéshez. Én sem használom, de szerintem egy teljesen korrekt lap. KT-ra is azt mondták az elején, hogy kutya sem fogja használni, aztán kiderült milyen jó kis lap.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #19606 üzenetére
"mármint a kötelező cultiston kívül"
nem érzem konzisztensnek a meccsek elejét, ha nem húzok zombie chowt, akkor alig tudok valamit csinálni az első pár körben, ami zoo ellen nem túl király, a naked cultist meg elég vacak T3 play. valszeg rakok vissza +1 pyromacert, a másik helyre meg vagy egy silence, hogy legyen hozzá még egy olcsó trigger, vagy egy TBK.
-
NyalokAA
aktív tag
na erre kíváncsi leszek ( engem ilyesmi paklikkal szoktak a magek a sárga földbe alázni , de mivel most nekem van, biztos 3-4-5 win lesz vagy annyi se )
[ Szerkesztve ]
-
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #19609 üzenetére
Sokat nem priestelek, de nekem elképzelhetetlen a priest eleje ezek nélkül a lények nélkül:
-2 Cleric
-1, de inkább 2 Wild Pyro
-2 Cultist
-2 Deathlord vagy 2 InjuredPersze kell még hozzájuk Circle, Shield, Thoughtsteal, és 1 Pain is.
Silence helyett/mellett meg esetleg meg lehet próbálni a Wailing Soul-t is, és akkor már a Chow is jobban szinergizál.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #19616 üzenetére
a chow deathrattle nem igazán zavar, ha nem tudom kijátszani az első két körben, inkább megvárok egy auchenai+circle kört és ahhoz dobom hozzá, plusz 1 manáért 5 sebzés annyira nem rossz.
2 cleric van, 2 cultist van, 1 pyro van (kettőt valamiért soknak éreztem, de már nem emlékszem, miért), plusz a körítés is, a deathlord/injured helyben nem voltam biztos. a deathlord control ellen orosz rulett, a szimpla T3 injured meg kb. mindentől meghal, zoo, warrior és hunter is túl könnyen elintézi. ha hazaértem, majd linkelek decket, hogy mivel játszom mostanában.
a tegnap linkelt warrior meccs egyik lépésén is sokat gondolkodtam. van lent egy belcher, az ellenfél lerak egy ragnát üres boardra, ami arcon lő, 16HP-ra sebez. kézben van egy death, sylvanas, holy nova, holy fire. én ugye a sylvanas+death+hero power megoldást választottam, de nem vagyok benne biztos, hogy nem a ragnát kellett volna-e lelőni.
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #19617 üzenetére
Vannak Zoo szerű priest deckek is Undertaker-rel, Loot Hoarderrel, nekik szerintem még a Harvest is befér T3-ra.
szerk: A Ragnás kérdésre a válasz: ha már kimentek a nagy dögök (Alex, Grom) illetve a leszedések (Shield Slam, Execute) a wari deckből, akkor jó ellopni Ragnát, ha még nem, akkor talán jobb megtartani Sylvanast.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz NyalokAA #19619 üzenetére
Jó 1, 2, 3 drop nagyon kevés volt, 4 drop (7 db + spellek) kicsit sok, Skillstrike kellett volna Blizzard helyett (ok, tudom, hogy ez nem választás kérdése). A Pyroból jó döntés volt, hogy a 3-ikat nem hoztad el, de lehet a 2 is sok volt, bár ennyi talán elfér.
Dive ever, work never.
-
BoneDragon
veterán
-
Zedz
addikt
Aréna pick helpre van szükségem: Pap, vadász, esetleg zsivány?
-
Sirandrish
legenda
válasz Watto1991 #19598 üzenetére
Hja..de ha nincs AOE akkor 2 manáért bármit leszedsz vele..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #19628 üzenetére
Nekem most hozott egy játékot. Feltauntoltam, így volt 2 hp-ja, az ellenfél letett egy nagy tauntot, majd a lent levő 2-t támadó lényével le akarta szedni. Ment is a Sorry, majd a körömben a Lethal
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
Ha szembe kerül egy secretes / bow-s hunter és egy olyan ami szinte csak minionokat futtat, akkor melyiknek van nagyobb esélye hosszú távon?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #19635 üzenetére
Zoo ellen sem olyan jó már az explosive: Undertaker "kinövi", Egg / Haunted örül neki, stb. Zoo ellen szerintem csak akkor van esély, ha az első pár körben kordában tudod tartani a lényeit és magad 20-25 hp között, majd T5-ben húzol 3-4 lapot a kombóval, takarítasz, majd max 2-3 kör alatt kinyírod.
De most a hunter vs hunter a kérdés.
Dive ever, work never.
-
Watto1991
senior tag
válasz F-ECT$ #19636 üzenetére
Aggro hunter "általában" veri a többi mid-range huntert. (én nem szeretem, hamar kifogyhat a lapokból és olyankor kb vége is)
Beast-hunter "általában" veri a trap/bow huntert. (mondjuk a zoo necces csapdák nélkül, fontos az a +1-2 kör túlélés a freezing trap miatt)
A trap/bow hunter "általában" elver mindent. (az előbb említetteket kivéve)Persze ezek mindlapjárástól függenek, verhet bármi bármit.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
Zoo huntert amúgy próbálta már valaki? Nincs benne UTH kombó, elején viszont olcsó deathrattle lapok.
You are not prepared.
-
-
netpeti98
addikt
Handlockba leeroy mennyire szükséges? Kilehet váltani esetleg egy arcane golemmel?
-
netpeti98
addikt
válasz F-ECT$ #19641 üzenetére
Van egy sima és egy golden ragnám, csak sajnálom betörni a goldent, mivel ő volt az első legendem. Illetve van egy golden hoggerem amit sehol nem használok.
Ha egyszer mégis elszánnám magmat a törésre akkor Slyvanias és TBK lennének a kiszemeltek, mivel a paladinba, druidba mindkettő jó. Priestbe sylvanias, tempo rogue-ba pedig TBK.Dustból most 600-nál tartok és 2 moltent carftolnék (a 2 molten+leeroy hiányzik)
A golemre azért gondoltam, mert más handlockon kívül nem nagyon van 8 életnél több minion a baordon.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz netpeti98 #19643 üzenetére
Én Golden Hoggert tuti törtem volna már, és szerintem Golden Ragnát is, ha még ennyire csehül állnék legend téren. Szilvi és az African American Knight is jó választás, bár ha Handlockolni szeretnél (ami szerintem nem túl jó manapság), akkor várnék egy picit, és ha tetszik, akkor az egyikből Leeroyt csinálnék.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest