Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz
szupermacs #65000 üzenetére
1 oldalt kellett visszakeresni, ahogy a többi kérdésedre is benne volt a válasz az összefoglalóban, illetve ha visszanéztél 2, maximum 3 oldalt.
Én ha egy új játékkal kezdek játszani, a legelső dolog, hogy visszanézek 10-20 oldalt a topicjában, pláne, ha ilyen sok hozzászólás született az évek során. Ajánlom neked is -
AsakuraDave
őstag
80g csere EU Asa#2897 ,valaki még ma pls?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
DopeBob
addikt
http://blizz.ly/2mbwRT8
Volt mar? Ingyen pakk megint szavazasert cserebe
MZ/X
-
h3lios
addikt
Én penhadanit ismerem ezért rá szavaztam. Annó a pulitron csinált 1 házi versenyt, ahol ő nyert. A lehetőségben benne volt 1 látogatás a stúdióban. Elég jól játszott, mivel gyakorlatilag a többieket nem ismerem, ezért nálam nem volt kérdés a szavazás..
B-tag: H3lios#2825
-
whitezo88
nagyúr
Rank15 srác 12 wint ment Dragon Warriorral, december óta játszik. [link] jó kis mézesmadzag, néha bejön. Amúgy közel 450 dolcsit költött csak a HS-re, kár hogy ez tényleg kell ha nem akarsz 1 évet várni hogy legyen normális készleted a semmiből...
-
h3lios
addikt
válasz
whitezo88 #65021 üzenetére
Akkor elindulok énis a 3 golden legendary-ért....
Viccet félretéve annyira kicsinyes a Blizzartól, hogy mindig kieg elöttre időzítik a HC Brawl-t. Ha Ungoro Release utánra raknák be se vesztenének semmit. Szerintem minimális az a gold mennyiség amit ezzel nyernek. Legtöbb esetben úgyis csak a streamerek / amúgy is több 1000-et költő játékosok tolják. Nemhiszem, hogy pistike 1000 aranya sokat nyomna a latba. Mivel a jutalom röhejesen szarul van kialakítva úgyis buknának az emberek rajta...
B-tag: H3lios#2825
-
férfiállat
tag
80 goldos questet cserélnék eu-n, írjatok privátban tag-et
-
KaraDani
addikt
válasz
h3lios #65020 üzenetére
Szintén, én is csak őt ismertem exigon kivül, párszor láttam versenyen játszani, jól játszott, úgyhogy rá szavaztam.
(#65024) salaam: Ő is indulhatott volna úgy mint Forsen kb, hogy ha nem a játék érdekjel, hanem ahogy alpári módon szövegelek akkor szavazz rám
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Ha szavaztam, mikor kapom meg a paklit? Erről nem találtam semmit
-
gbela
senior tag
ChaiNCalleR a februári HCT playoffon megverte DrHippit. Persze ez csak 1 meccs, de alapból is jó statja volt. Aztán kikapott RDU-tól.
Csak azért írtam ide h mégegy morzsányi info legyen, mert amúgy én sem ismertem senkit a listából.[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
A tavern brawl tényleg 1000 aranyba kerül?
-
rocket
nagyúr
válasz
szupermacs #65031 üzenetére
Heroic Brawl igen, sima ami jovohet szerda 22-tol lesz ujra az ingyenes.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
KaraDani
addikt
válasz
szupermacs #65033 üzenetére
Ez ritkán van, ez a második összesen, úgy tűnik a kiegek elé dobják be, hogy szórjunk el rá egy kis goldot, nehogy sokat összegyűjtsünk.
-
salaam
senior tag
Rank négy tradek part. 283
(Volt még 3 darab jadeje, value tradet is csinálhatott volna, de ő inkább megszabadult az azure draketől)
Eddig ez a meta hasonlít a legjobban a secret paladin érára, a két domináns pakli pontosan ugyanúgy nem igényel semmiféle skillt, ahogy a dr6 pala. Minden második playernél égnek áll a hajam, olyan rosszul játszanak. Egy normális világban az ilyeneknek r15 környékén lenne a helyük, csak hát nyilván az nem lenne fun&interactive szegénykéknek.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz
whitezo88 #65018 üzenetére
penhadani streamer is egyébként, igaz többnyire csak késő éjjel van és SAJNOS nála az ajánló szövegében is szereplő meme aktualitás azt jelenti, hogy "rák" chat/stream közösséget épít. Semmit nem lehet tőle tanulni, és a szerintük vicces (szerintem meg rohadt fárasztó/idegesítő) hülyeségekkel van tele az adás. HS "underground" streamer közösség eléggé elment ebbe az irányba egyébként, van aki az egész csatornáját erre építi (pl boldiika_hu), hiába legendek rendszeresen vagy mennek normális arénákat, ha közben szándékosan olyan zenék vannak berakva amik szerintük viccesek, a normális emberek meg sikítva menekülnek onnan, illetve -ha esetleg hang nélkül néznéd és kérdeznél valamit a cseten akkor nem tudsz, mert- a cset egy merő rák/spam..
Természetesen közben sincs magyarázás vagy bármi értelmes, csak az egymással való "vicceskedésük" amit átlag néző mondjuk nem is ért
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
vendingo
veterán
Kellene egy kis segítség.
Hogyan honnan tudnám megszerezni ezt a kártyát: 0 attack 6 élet, varázslatkor a varázslat egyenértékével idéz egy miniont, vagy valami hasonló. Ma többször is találkoztam ezzel a lappal, de én nem bírom craftolni, vagy csak nem találom?
kösziCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Megint egy lap ami tetszik, de pénzt kell költeni hozzá
Ez se lesz meg sohaCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
sagem
addikt
Az One Night in Karazhan még sokáig nem fog kiesni, akinek nincs meg annak érdemes lehet behúznia, a többi kalandot csak akkor, ha tervezel wildozni is, mert a standardból kiesnek, így aki nem wildozik vagy nem törekszik teljes gyűjteményre azoknak kevésbé fontosak.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Genji
őstag
Mióta nem lehet leesni rank5-ről? Eddig csak rank20 volt ilyen nem? Vannak még ilyen szintek ahonnan nem lehet csillagot veszíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 2in1 i5-10310U, 8GB DDR4, 256GB NVMe, FHD IPS Touch, HUN Vil.Bill. Új Állapot,NBD
- SteamDeck 64GB
- AMD AM4 Alaplapok
- HP ProOne 240 G9 (6B232EA) - ÚJ - 24"-os All-IN-ONE PC - AIO - i5-1235U, 16GB, 512SSD, Win11 pro
- HP 24-cb1013nb - ÚJ 24"-os FullHD All-IN-ONE PC - Core i5, 8GB, 512 SSD, Win11
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest