Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
Arénában 3 shadowstep esett , meccs közben burglar adott egy kazakust . Mimic Podból lett még egy shadow mondanom sem kell vicces volt . Minden körben gyártottam a spelleket szegény azt se tudta mit csináljon
-
jr1994
őstag
5 napja nyitottam Pyrost, akkor az már emiatt a reset miatt volt? Sajnálnám, mert a több mint 50. Ungoro packból csak a 2. legendem volt.
A másik három szettből egyesével vettem packokat amíg meg nem érkeztek a legendek:
Inkmaster Solia, Cairne Bloodhoof, Hogger Doom of Elwynn, + 4 epic, 4 golden rare, 3 golden common. Ez volt kb 16 pack összesen, az old godnál kellett sokáig várni hogy beadja, a többi gyorsan ment. Ezután a brawl packban ott volt a második BrawlWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
grizlisandor
addikt
válasz
kchryss #70991 üzenetére
Mukla, Tyrant of the Vale jó az említett qt Mageben meg van egy Priest deck(katt) is amiben szerepel, mivel jól kombózik Lyraval + hizlalod a Yoggot.
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
DaveNo1
veterán
Kint a jade counter, telefonról nem tudom linkelni normálisan, de elég jó lap
You are not prepared.
-
rocket
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
F-ECT$ #70940 üzenetére
Szerintem az a kérdés mi a legfontosabb HS-ben (ez nem sorrend, meg nem is ítélkezés, mindenki döntse el maga)
- Élvezetes meccseket játszani és/vagy deckbuilding: ez esetben áll amit írtam, ha kell a dust egy új deckhez, be kell törni a legendaryt, ha nem, akkor nem szabad hozzányúlni.
- Minél teljesebb gyűjtemény: ez esetben nem szabad betörni, de szerintem akinek ez volt a fontos, az eddig se tört be semmit
- Ár/érték arány fontosabb, mint az előző kettő (mert amúgy nyilván fontos ez mindenkinek a bálnákat leszámítva, de általában nem ezért játszik az ember): ez az egyetlen problémás terület, de szerintem elég kevés embert érint ténylegesen (szvsz akinek ez a legfontosabb, az jobban jár ha nem játszik, mert csak megszokásból tolja). Itt ahogy írod van egy nehezen feloldható ellentét aközött, hogy kockáztatja a dupla legendaryt meg aközött, hogy csak "áll" a dustja a lapban. Szerintem itt az a nyerő taktika, hogy ha illetőnek van kedve játszani, meglévő deckjeivel eléri mindig az r5-öt, le tudja tolni a questeket, akkor nincs értelme betörni. De ha amúgy inkább hagyná a laddert (unja már, nem jók már a deckjei a metához, nem fekszik neki amit összerakott, stb.), akkor megéri betörni és csinálni belőle egy jó decket. Mert ugye semmi garancia arra, hogy kinyitja újra, viszont egyébként elbukna az r5-ös rewardtól.
-
NyalokAA
aktív tag
80 g questem van cserére kru#2409
-
rocket
nagyúr
Az "egyszemu ormanyos" designnal ez mar a negyedik kartya, nem eroltettek meg magukat.
#71012: Vannak hatasai jopar deck tipusra, Wildon Freeze Mage ellen is jo lehet.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
micafighter
nagyúr
válasz
rocket #71013 üzenetére
És még nem jött ki minden lap: 4, and still counting
Kiváncsi vagyok amugy hogy jutottak arra hogy ez így jó lesz, 4x kiadni ugyanazt az artot különböző pózban.
Sajnálom hogy pont ennél a kiegnél ejtették le a minöségi mércét az artok tekintetében, ezt a kieget vártam a legjobban a kezdetektöl.
-
-
rocket
nagyúr
válasz
micafighter #71016 üzenetére
Ja, meg van kb. 60 kartya hatra
Mondjuk az artok minosegi romlasa a kisebbik gond, engem jobban zavar, hogy az eddig bemutatott kartyak kozul mennyi total selejt van, ami meg rank20 mokazasra se lesz jo, DR felhozatal meg szegyenletes.
Persze a remeny meg el, hogy a java csak most jon
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h3lios
addikt
- Benéztem
(#71022) F-ECT$
De azt simán lehet semlegesíteni. Egy Mage / Control paladin röhögve megeszi őket reggelire, mivel nem tud + jadeket generálni, illetve a scales kiesésével nagyon limitált a HP. Paladinnál konkrétan 1 Tarim megoldja a boardot. Mage-nél Frostnova + doomsayer / meteor / skillstrike / blizzard.
Illetve továbbra is ott a lehetőség, hogy legyorsulod.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
válasz
F-ECT$ #71022 üzenetére
ha csak 9/9-ig megy el, azt mid palával még megoldod, akkor kezdődik a gond, mikor már végteleníti. ha nem a kieg előtt lennénk egy héttel, akkor mondanám, hogy gyártsd le tarimot, mert egyébként elég konzisztens dekk, de így...
(#71023) h3lios: olvasd el a lapot még egyszer...
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tomazin
veterán
szűkösebb telefonos tárhelyes emberkék lelkileg már most készüljenek, hogy megint pár száz megával nagyobb lesz a hs.
-
h3lios
addikt
Kiéget az aréna, tegnapi hunterrel elkezdtem, rögtön az első mage meteort kap ki a glyphből a tökéletes helyzetben. Az már más kérdés, hogy vagy misclickelt vagy a lehető legszarabb helyre dobta, aztán ment a shame concede.
Kövi ellenfél: warrior... 1. Kör arcane anomaly, 2. kör winaxe, 3. kör shield block, 4.kör 2/6 enrage taunt, 5. kör worgen + 2. winaxe, 6. kör: spellbreaker... Fel is adtam, mert mindenemet leszedett.
Aztán hunter ellen elment a net, szerencsére visszaértem és a deadly shot 3 minion közül pont a hydráját szedte ki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
h3lios #71029 üzenetére
nekem most jól megy, közepes paklikkal is megvan 7 win többnyire, gyakrabban lehetne ilyen fesztivál.
elképesztő, emberek miket nem draftolnak, most jött egy renounce lock, bírta is hat körig, a 4 mana 7/7 kicsit sok volt a szervezetének.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
h3lios
addikt
Paladin nem kicsit broken arénában. Amikor azt hiszed, hogy a steed-et kinyírtad pakollyal jön dino size és meghalsz a semmiből. A steed-nek simán epic-nek kéne lennie.
-
h3lios
addikt
Arénában, ha nem Mage-t vagy paladint Pickelsz NEM lehet 12 wint menni.
Az összes ilyen rák megaláz valami broken mechanikával. A paladin a 22 steed-el és a tarimmal, amit kiszed a stonehillből. A Mage a 52155236346 db meteorral, amit vagy glyph-ből kap, vagy simán kidraftol belőle 2-t (mert amúgy kurvára logikus, hogy epic lapokból ennyit kínáljon ez a fos.) Flappy bird mellett 80%-al csökkenteném a meteor és a glyph előfordulását.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz
whitezo88 #71035 üzenetére
A rugóval az a baj, hogy nincs benne heal, ha 1 valamire való mage jön szembe simán leburst-öl kézből ,mert annyit kell arccal tradelned.
Egyébként igaza van Kripp-nek... Eddig nem arénáztam, tehát nem láttam át a dolgokat, de a glyph- a legfrusztrálóbb lap a világon a meteorral egyetemben. Nem lehet körbejátszani rendesen, mert ha sok miniont raksz ki jön a Skillstrike, ha pedig 1 -2 nagyot és 1-2 kicsit akkor jön a meteor.
A mostani ellenfelem még BM-elt is, amikor kiszedte a glyphből azt a fost. Az ilyen fejét addig verném az asztalba, ameddig még marad foga. Ha mákod van örülj neki, de ne bosszantsd az ellenfeled pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
rocket #71021 üzenetére
Kártyákbol még jöhet pár jó és akkor az átlagot hozzák lapminöségben, ezt ezért nem írtam. De az artok minöségében átlagot csak akkor hoznák ha az összes hátralévö lap art kifogástalanul nagyon jó lenne mert az eddigiek átlagban annyira pocsékak az uj kiegböl, erre viszont szerintem 0% esély van.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
h3lios
addikt
Hát az utóbbi idők egyik legviccesebb meccsét toltam le az imént.
Ellenfelem Medivh-es Secret mage én pedig control Priest voltam. Ez már magában megágyazott 1 hosszabb játéknak. De ami a meccs végén volt...
A Shadow visions-nek köszönhetően volt 2 ungoro packom, a poén az, hogy utána mindben volt még 1 Elise. A végére összeszámoltam összesen 6 db packot kaptam a meccs folyamán. Nyilván emiatt a value game-et is meg tudtam nyerni. A végén volt neki yogg, random 5 manás skillstrike stb, de a 3. pack után kifogyott a lapokból és végül nyertem, mert elfogyott mindkét pakli. Csak nekem kézben volt még 2 ungoro pack.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB -os 2024.05-ig garanciális Toshiba asztali HDD (több db-nál kedvezmény) és 1db 500gb-os Seagate
- Kijelzőkeret, képernyőelőlap/burkolat műanyag több típushoz 3000Ft/db
- Thinkpad P50 15.6" FHD IPS Xeon E3-1535M v5 M2000M 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 5300 13.3" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill., gar
- HP 250 G5 15.6'' FHD, i5-7200U, 8GB DDR4, 240GB SSD, magyar bill DVD író gar
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest