- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Klemice #20950 üzenetére
Olvasd el a topic összefoglalót
Egyébként ha kellene dust, akkor én Nozdormut tuti törném, és Onyxiát is. Ha nem sürgős, akkor meghagynám őket, hátha jön rájuk buff/nerf.
TBK szerintem szinte mindig jó volt, csak 1-2 szezonra emlékszem, amikor nem játszottam. Sylvanas 5 manásként volt nagyon jó, 6 manásként azért néha kikerül a paklikból.
Dive ever, work never.
-
-
DjDanee87
addikt
Wow milyen meccset játszottam. Leeroy és charge lények nélküli miracle deckkel pap ellen. Turn 4ben kihozott egy Twilight Draket mikor nekem volt egy 4/4es Van Cleefem már a boardon. Ahelyett hogy próbáltam volna megölni inkább sapeltem és mentem a pap HPjára. Köv körben kirakta 4/10esnek a draket ahol én még támadtam őt majd Auctioneer + Conceal.
Itt jött tőle a meglepetés. Feltápolta 28/28ra és pofán csapott vele engem és innentől a spelljeimre voltam bízva (nincs csak 1 sap a paklimban) szóval meg kellett ölnöm.
Éppenhogy sikerült 0-ra ütnöm, szoros volt. -
whitezo88
nagyúr
aki lemaradt, verseny van, Kolento vs Thijs, nagyon izgalmas meccs, végre nem copycat paklikkal (bár Mr Yagut eléggé unortodox volt korábban) [link]
-
DaveNo1
veterán
válasz Sturdiridge #20964 üzenetére
Hát pap ellen early két drake = win. Nem kellett ide Jaraxxuss
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
Jó meccs volt, OP Handlock
Dive ever, work never.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz BoneDragon #20969 üzenetére
mert mindegy volt, jöttek volna utána a 6/6ok minden körben és volt tauntoló is a kezében legalább 2.
-
whitezo88
nagyúr
ilyen se volt még... Jaraxxus ellen HJ, telehúzom a kezem, és csak azért nyert mert LJ mellett Alexet is tolt, és 30. lapnak 1 hp-n behúzta... amúgy nyertem volna már. eléggé meglepett, főleg mert pl 2 doomsayert is futtattott (teljesen értelmetlen módon)
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #20972 üzenetére
ezaz, később meg meg már lesz board, akkor meg azért butaság. max zoo-t késleltetheti...
közben megint borzalmas warrior aréna, 6x ajánlott fel fieryt, 4et vittem, van gorehowl, arcanite meg upgrade is de kb ennyi a jó, semmi value lap nincs, szinte csak 2 dropot ajánlott fel, van 2 db endgame benne...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
F-ECT$
titán
-
Devas
őstag
Ismét egy BUG. Az asztal felett lebeg a kártya. Előtte egy nyíl mutatott a jobb oldalról a paklik felöl a board közepére. Goldolom a Death Coil-t akarta rányomni a Paladinom 1/1-es "paraszt"-jára, mivel más minionom nem volt az asztalon. Már 10 perce megy a Warlock köre, mert nem ég a kanóc se.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
DaveNo1
veterán
-
DaveNo1
veterán
Control hunterrel valaki már próbálkozott?
You are not prepared.
-
netpeti98
addikt
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #20986 üzenetére
Pont az a lényege, lassú control pakli, létezett ilyen pre naxx időszakban is, igaz pár nagyobb lapott mondjuk le lehet cserélni snipe meg hasonlókra. Amúgy se hunterezek, funnak meg ki lehet ilyen is próbálni. (Inventor laphúzás miatt van + legyen valami 4 drop)
Volt amúgy a tegnap előtti versenyen is egy hasonló deck, bár abban kicsit túl sok laphúzás volt + multi shot meg ilyenek
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Phobion
őstag
Leeroy-t érdemes megtartani?
-
pk2
tag
Kabaré ez az RNG van 2 auchani a pakliban kb 6 kör óta várom ,hogy na most, na most, hát rohadtul nem, kínomban már elnyomtam egy gyógykört az ellen lényeire, hogy húzzak fel 3-4 lapot, és hát nem, az utolsó 6 lapban volt mindkettő. roppant vicces, így aztán lehet control deckezni. Értem már a sok hunter paklit, ott nincs ilyen gond, mindig jön valami, nincsenek, kombók, nincsen semmi amire várni kell, meg eleve nem is húzódik el 10 körig a meccs.
-
pk2
tag
Embertelen milyen szar paklikat nyitok egy ideje. Hiányzik még millió lap, erre csak azokat nyitom amikből már van.
-
pk2
tag
Brutál ez a hunter, tegnap este elindultam 15-ről nyomtam pár meccset, meg ma a küldetés után is párat és már 11-en vagyok.
-
BoneDragon
veterán
Most mentem egy mage ellen, aki 8db secretet játszott ki... Már majdnem agyf*szt kaptam, de a végén megnyertem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Horgász topik
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wuthering Waves