Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ereshkigal #7002 üzenetére
Mobilos verziók 2014 q2-re vannak ígérve. Droid-iOS párosra jön csak amúgy.
Live-Die-Respawn
-
Terrorista
senior tag
Amit még el tudnék képzelni ebben a játékban, hogy tournamentet lehessen rendezni. 16-32 fős roomokba belépnének az emberek (x gold beugrót befizetve), majd a gép párba sorsolja őket és mindenki látná, hogy ki milyen klassz ellen fog küzdeni. Lenne 2-3 perc arra, hogy mindenki összerakjon egy decket (saját lapjaiból) és azzal kellene egyenes kieséssel végigjátszani az egész tournamentet. Afféle módosított aréna lenne. (esetleg a döntőben lehetne még egy deck módosítás, de ez részlet kérdés)
Természetesen lenne reward is, akár egy győzelemmel visszaszerezhető lenne a beugró ára.
A másik ötlet pedig (kártya gyűjtögetés kapcsán) egy szolid trade system lenne. Nem, nem aukciós ház, csak szimpla kártya csere, minden kötöttség nélkül. Tehát ha X-nek van 2 ragnarosa, akkor az egyiket elcserélhetné Y-al egy Yserára. Persze ehhez kellene egy normális chat system is...
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Terrorista #7006 üzenetére
A kártyacserét nem véletlenül nem tették bele (így több a bevétel).
A tournament módon én is gondolkodtam. Lehetne akár side deck is, mint pl. magic versenyeken.Sírás viszont még több lenne, mint rankeden ("a rohadt 6 legendary-vel jött, csak azért nyerte meg").
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Terrorista #7006 üzenetére
A saját paklis megoldás azért nem nyerő, mert nem egyenlő feltételekkel indulnak a versenyzők, épp ahogy a kolléga írta utánad.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
k4rL^
senior tag
Végre egy szuper pack nyitás 5-3 aréna után ezzel a deck-kel.
-
Redcaster
őstag
Eddigi legizgalmasabb játszmámat toltam ez ellen a warrior ellen...
30+5-nél leütötte az életemet 9-re, lepakolta a lapokat, 3x tett be magának fegyvert, leütött 2-re. Mikor kifogytam a tauntból, a jól ismert chillwind yeti és ancestral healing mentette meg az életemet...
Jó ez a sámán azt kell mondjam
-
whitezo88
nagyúr
druid aréna 1-3. uccsó hunter kettesével rakosgatta ki a secreteket, alig tudtam valamit csinálni. még arany se járt, csak harminc dust...
mivel hunter a mai, megnézem casualon ezt a nobrain allin rush huntert.
[ Szerkesztve ]
-
Tyler Durden
addikt
Mingyá belinkelem a warri dekkemet. Ha jól jön a lap, akkor nem nagyon fog meg semmi /nagyképűség nélkül mondom/ viszont nem 1x húzok szarul + nekem a tauntos mobok fájnak a legjobban. Hiába rak ki durva lapot, ha ő van hátrányba akkor neki tradelni kell, míg én tolom neki face-be a dmg-et.
Amit most beírtál druid dekk pl engem simán megfog, ha nem húzok jól, mert nem tudom ütni a heroját, kifullad a dekkem, 0 laphúzás --> vereség.Hja itt a dekk:
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Tyler Durden
addikt
válasz
Sirandrish #7013 üzenetére
Mintha a tiédet látnám
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #7016 üzenetére
ladderen hanyas?
-
Tyler Durden
addikt
válasz
whitezo88 #7018 üzenetére
Csak akkor ladderezek, amikor a napi q-kat tolom le, direkt még nem feküdtem rá. Ha warri van a napiban, akkor mindig ezzel megyek, jelenleg rank14.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tyler Durden #7017 üzenetére
Hja..kiköpött mása
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hát az arénához ma sincs kedvem de a napi paklit meg kellett vennem így is
A rarenek és az epicnek is örülök...mondjuk a lila köd látványánál reménykedtem egy Earth Elementalban de így sem rossz.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz
Ezt ismerem, Reynad Tryhard deckje, 1-2 kisebb módosítással. Heal/taunt megfogja.
Dive ever, work never.
-
Tyler Durden
addikt
Hja, ha jól jön a dekk persze, ezt írtam is. Ha nekem jön ki a lépés akkor lecsó, gorehowl + upgrade élről 15 dmg face-be, maradékot meg intézik a lények. A nagyon durva tauntok miatt pedig bent van a 2 spellbreaker. De ofc, ahogy írtad is taunt meg heal ellen para van, többit bedarálod.
Sirandrish: gratu, nem rossz bontás. /az a röhej 50 pakliból 1 defiast nem bontottam, pedig kéne
/
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tyler Durden #7023 üzenetére
Nekem van egy gold verzió. Megveszed okosba?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Sirandrish
legenda
válasz
Én már nyitottam vagy 6ot
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Csak nekem csípi a szemem ez a sok magyar-angol?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gyuri27 #7024 üzenetére
Tyüüü de jó is lenne ha lehetne tradelni agyba főbe..eeejjj
-
Tyler Durden
addikt
válasz
Sirandrish #7028 üzenetére
Blizz pénztárca kevésbé dagadna. Most nekem is bűnös gondolat költözött a fejembe, eddig nem költöttem egy forintot se, de most gondolkozom pakli vételen..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tyler Durden #7029 üzenetére
Tudom-tudom, nem kell mindig elmondani.
Ettől még álmodozni szabad nem?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
válasz
Pár kérdés:
-1 Spellbreaker helyett TBK?
-1 Gorehowl helyett Arcanite Reaper?
-1 Upgrade helyett Leper Gnome?
-Mortal Strike nem hiányzik?Dive ever, work never.
-
br.rak
őstag
Naponta csak 1 questet lehet megcsinálni? Hol lehet megnézni milyen jutalom jár pl az összes gépe AI legyőzéséért, stb?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, napi quest 100 gold.
Live-Die-Respawn
-
whitezo88
nagyúr
az indiai csávó egész nap arénázik, folyton pluszban tud kijönni, most is van több mint ötszáz, pedig rendszeresen rosszul lép, rendszeresen misseli a lethalt, de végül nyer. mondjuk ő nála nem látok rush ellenfelet, mint nálam volt legutóbb. és csak negyven goldom van, szóval ma nem is tudok már nyitni újat (mivel nem kaptam vissza ugye aranyat az 1 winre). meg ilyen 5-6nál is olyan ellenfelek jönnek hogy hihetetlen. pl SoJ-val üt, meg ki se használja csak sima 2/2-re.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
whitezo88 #7035 üzenetére
SoJ-al szoktak ütni ha csak 1 HP hijja 1-1 minionnak. Minek akasszon rá még egy miniont ha le tudja szedni fegyverrel is?
Egyébként Gullinra gondolsz gondolom..sokat fejlődött..1 hete kezdtem nézegetni kb akkor 0:3 meg 2:3akat ment..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz
Sirandrish #7013 üzenetére
Annyira nem jó az, mert nincs benne laphúzás, az meg létfeltétel a hunternek. És ugye azt sem tudom nagyon megcsinálni, hogy okosan tradelem a minionjaimat, mert a legtöbbnek alig van hp-ja (a hunter játékstílus nem a tradelésről szól). Szóval nagy mázli kell majd ahhoz, hogy az ellenfélnek ne legyenek tauntjai meg AOE spelljei, de legalább ne tudja őket még időben használni, és ne fogyjak ki a kártyákból túl hamar.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish #7036 üzenetére
ja rá, tényleg javult, de hát tegnap is alsó hangon 7-8 órát tolta zsinórban. nekem sajna közel sincs ennyi
mégha lenne is gold. amúgy lehet nem kellett volna tegnap este draftolni, nem néztem át eléggé.
-
Sirandrish
legenda
De van elég charges minionod amivel kellő dmg-t tudsz bevinni arcra.
Persze 1 keselyű beférhetett volna 3(?) kutya mellé de szerintem így is nagyon jó draft lett.whitezo88 Tuti fizetett be 1-2 ticketnyit mert mikor én néztem, és nyomta az 1-3 közötti wineket akkor valami 250goldja volt. Ergo lehetetlen hogy annyi gondot kapott volna hogy vissza tudjon menni.
Persze most már más a helyzet mert átlag hozza az 5-6 wint[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #7040 üzenetére
5-6 win még nem elég, hogy mindig kijöjjön aranyból, 7 win kell ahhoz átlagban. Amúgy már több helyen olvastam, hogy az NA szerveren könnyebb arénázni, mert kevesebb jó játékos arénázik. Nem tudom ez mennyire igaz, de biztos, hogy ki fogom próbálni az NA szervert, hogy megtudjam.
-
Sirandrish
legenda
válasz
whitezo88 #7039 üzenetére
Van még mit tanulnia..most 2szer egymás után nem támadt az Adventurerrel..először 4/4es majd 5/5ösként hagyta parlagon...persze így is nyerte a meccset
Ollie: Gondolom nem lehet accot átvinni..mármint a már meglévő cuccokat, vagy de?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #7042 üzenetére
Jelenleg csak úgy lehet, NA szerveren játszani, hogy NA accountot kell létrehozni, ahhoz meg NA cím is kell. Vagyis új account lesz, semmit sem lehet átvinni.
(#7043) orichalcos: lásd fent
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Akkor az úgy nem érdekel engem. Viszont ha kipróbálod, mindenképp várom a tapasztalatot/véleményed
-
oxox
addikt
sc2-ben jelenleg szabadon valaszthatsz regiot (eu, us, asia, es taiwan+skorea...ha jo emlekszem), de gyakorlatilag szuz profilod van, es nem kell hozza kulon regisztralni.
1v1-ben pl. en is amcsi szerveren gyakorolok most a szamomra gyengebb fajjal.
(pont irtam is sc2 profilba, hogy tegnap volt egy durva 30x perces meccsem....egy portugal sraccal)DE
ott is ugye az volt a sztereotipia, hogy az eu-hoz kepest az us szerver min 1 ligaval lejebb van, a koreai meg minimum 1-el (de inkabb 2-bel) erosebb.....igen ez igy volt, de egyreszt finomitottak rajta, masreszt nagyon sokan jarnak at gyakorolni....marcsak azert is jo esely van arra, hogy eu-s emberrel dob ossze (aki hasonlo megfontolasbol jar at), mert a jatekidotok egybe esik, es a celotok ugyanaz.
Mondjuk itt nem hiszem, hogy lesz szabad atjaras (nem olyan volumenu jatekrol van szo, es itt nem a jatekosok szamat ertem, bar az is indokolja, hogy felesleges az atjarhatosag)(#7014) Redcaster legizgalmasabb? hiszen meg a fel decket ki sem jatszottatok
majd ha minusz 5-6 lapig gyepaljatok egymast
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Tyler Durden
addikt
- Sajna nincs TBK-m
- gondolkoztam rajta, de eddig ritkán volt olyan, hogy manaköltség miatt szívtam volna a gore-al, de 1 próbát megér..
- tesztelve, nekem jobban bejött az upgrade /bármelyik fegyóra rátudom nyomni, + elég nagy szívás ha nincs a kezemben mikor a gore-t ki tudom már játszani/
- dehogynem, ha húznék, akkor mindenképp raknám be a pakliba /kraftolni rare lapot már nem nagyon szeretnék, gyűjtök epicre/legre/ollie: ez engem is érdekelne. A gyengébb játékos állományról honnan az infó? Fórum?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Tudtommal Ollie leginkább csak arénázik, szóval neki nem oszt nem szoroz.
És persze minden hasonló felfogású emberkének is tökmindegy.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ZS3NI
őstag
gondoltam játszok egy jóféle arenat igy reggel, bár ne tettem volna
paladin draft 0 consec, tc
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Riasztó topik
- Divinity: Google Pay használata Magyarországon
- Politika
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Túl sok forgalmat generál a Netflix? Megtalálták a megoldást
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest