Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
addikt
(#59993) micafighter: Köszi, féltem, hogy nem hozza vissza az árát, de sikerült a pozitív mérleg.
(#59995) fogtunder: Halvány lila gőzöm sincs, én röhögni szoktam odakapcsolni + most hogy HC brawlozik a srác.
(#59998) KaraDani: Köszi.
(#59999) Kanczy: A nagy örömben nem néztem, hogy mit írok.
GG 60k
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
-
filkor.tomi
kezdő
80 goldos questet cserélnék! Battletag: Chaos #23528
-
h3lios
addikt
Karthas a magyar Forsen. Aki megunta már az igazit és nem tud angolul neki van belőle 1 magyar változat is. Ugyan úgy megy az ear rape zene, meg a gachiGASM, kb. ennyivel tudnám jellemezni.
B-tag: H3lios#2825
-
xavix13
senior tag
Akit érdekel open béta lett az Eternal. Kb. úgy lehetne jellemezni mint egy hs grafikába bujtatott hexet. Madinál láttam ezt a gamet egész bejött, ma letoltam a tutorialt/kampányt és határozottan tetszik.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
balisz
senior tag
válasz
xavix13 #60007 üzenetére
Én closed beta fázisban játszottam vele, jó kis játék. A játékmenet megfelelően összetett, de mégis nagyon jól folyik a játék annak ellenére, hogy egy körben vagy 3 fázis. Azt esetleg tudja valaki, hogy volt-e már wipe? Mert én azért hagytam abba, mert tudtam, hogy lesz, úgy nem láttam sok értelmét játszani.
-
micafighter
nagyúr
Reynad: Celestial Invitational Kicsit megsajnáltam
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
KaraDani
addikt
válasz
micafighter #60010 üzenetére
Git Gud
-
micafighter
nagyúr
80g NA-n gazdát keres
(#60014) Nojbee Ha gondolod gyere NA-n most pala questem van.
[ Szerkesztve ]
-
Nojbee
tag
válasz
micafighter #60015 üzenetére
Ment PÜ
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz
rocket #60022 üzenetére
Sjow ment most reggel heroic brawlt, 11:0-ból lett 11:3. Minden ellenfele shaman volt és ő is azzal játszott.
Igaz csak gvg megjelenés óta játszom, de nem emlékszem, hogy valaha is ennyire egysíkú lett volna a meta.
Eddigiek alapján ez a kieg se nagyon hiszem, hogy változtatni fog. -
xavix13
senior tag
válasz
salaam #60025 üzenetére
Nincs mit, szerintem baromi jó kis játék, én biztatok mindenkit, hogy egy próbát adjon neki. Tegnap este mondom tolom még egy órát, erre 10-től fél 4-ig úgy elröppent az idő, hogy észre se vettem.
Jóval összetettebb mint a hs, de mint írták, mégis jól van eltalálva, megfelelően pörgős.
Lehet PvE-be is értelmesen goldot farmolni, érzi az ember hogy halad valamerre 0-ról kezdve is. (Van már 11 legendem) Tökre bejön, hogy a helyi arénába, minden lapot megtarthatsz amit kiveszel, így soo gúúd az egész.
Ja és sry az offok miatt, de am sincs nagyon miről beszélgetni hs szempontból.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
grizlisandor
addikt
P4wnyhof(katt) Mill Rogue-val csapatja a HC Brawl-t, egy Shámánon már kifogott.
1-0
[ Szerkesztve ]
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
grizlisandor
addikt
válasz
grizlisandor #60028 üzenetére
6-3 lett a vége a Mill Roguenak.
P4wnyhof stream nézés közben felmentem win streakkel Rank 10 1 csillagról Rank 6 5 csillagig, természetesen shámánnal.
Érdekesség, hogy R10től R6ig csak shámán és hunter ellenfelem volt, R6-on meg találkoztam egy RenoLockkal.
Mentem volna tovább is, de egy HandLock meglepett...Babyrage
Jön egy kis pihi, majd este beütöm a Rank5öt, ha érzem még az erőt megyek egy egy HC Brawl-t.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
grizlisandor #60029 üzenetére
Néztem az elejét, hát nem kicsit nehéz a paklival játszani.
üdv, föccer
-
arni1
aktív tag
mai h*nyinger sztori.. midrange shamannal próbálnék mozogni(igen ez is h*nyinger, de még mindig ezzel lehet a legjobban), rank14, ellenfél ctun wari prince malchezaar-ral a kézben. 8. kör kirakom ragnát, neki semmi, 10hp körül volt már a ragna "ütéssel". Malchezaar adott neki egy rend blackhandet, amit ugye akkor triggerel ha van egy sárkányod ami ugye ctun wariban nehézkes. Erre köv körben kirakja nefariant ami adott neki egy elemental destructiont ami pont mindenbe annyit vert amennyi kellett..
Köv kör brann+ancient shieldbearer -> +20 armor.
Leszedem brannt, erre evolveol egyet (neftől másik spell..) A shieldpakolósból tirion, a ctun's chosenből fen creeper, rekt...Hogy lehet valaki ilyen mákos, hogy minden esetben az jött ami kell. deckből persze nem jött fel fegyverleszedő így szépen írtott a gorehowl-al. Semmi nem jött időben, brawl-t kivártam nem pakoltam össze-visszakifelé mindent. Egyszerűen vicc..
-
föccer
nagyúr
Megy még brawl-ban heroic shaman?
Most mage-re vagyok kicsit ráállva, erre van működőképes deck? Csak nem hagy nyugodni és el fogok rá cseszni 1000 aranyat.
-
balisz
senior tag
NA-n szívesen cserélnék 80g-os küldit!
-
tomazin
veterán
új lap:
illetve nem mutatták be a lock lapot, mert nem kattintottak eleget a népek. ez úgy őszintén kinek is fail? remélem a jövő heti is megbukik, jelezve, hogy senki nem akar kattintgatni a semmiért. nem is értem, hogy miért nem úgy csinálják, hogy ott van 3 lap, mindegy csapattol 1, es amelyikre a legtöbben szavaznak azt mutatjak be. (de értem, csak nem jött be)
-
tomazin
veterán
Van reggelre uj priest lap:
[link]
Elsore egesz jonak tunik, aztan majd meglatjuk mibe fer bele.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
80g trade eu-n
-
h3lios
addikt
válasz
tomazin #60036 üzenetére
Ez a lap OP lesz a Priestekkel együtt. 1 körben coinnal kirakod, szinte biztos hogy tudsz majd rajta valahogy healelni 1-et. Vagy PW:Shield + egy ilyen 2. körben. Eszméletlen jó lesz a zoo-t porig alázni vele.
De akár ez a lap+ 3. körben az új 3/4....
Van board control rendesen. Ez a kieg nagyon tetszik az eddig kiadott lapok alapján. Priestből biztosan be fogom húzni a full kollekciót. Egyre több lap tetszik azon kívül is...
-
saen
veterán
válasz
micafighter #60041 üzenetére
Bennem nagyon
-
micafighter
nagyúr
Sztem amúgy ez a lap nem lesz patron, a patron ugye osztódik, ez meg úgy néz ki nem, csak szüli a 2/2ket, inkább imp gang bosshoz hasonlit sztem, csak ugye pap tudja healelgetni, de egy 2/3 nem sokáig él még healelgetve se. Mindenesetre tetszik, szerintem jó lap
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz
micafighter #60043 üzenetére
Én nem szeretem a végtelen lapokat, kell rá azonnal korrekt válasz, hogy ne veszítsél vagy kerülj nagy hátrányba rögtön. Emellett lebeg előttem a cleric/circe/pyro/akármi kombó ami telerakja a boardot miközben megtölti a kezet, aztán GGWP.
-
saen
veterán
válasz
tomazin #60045 üzenetére
Ha tényleg top lesz a pap, akkor viszont az igazi sírás fog megindulni. Azért az már most látszik, hogy 7 manás és 2 lapos kombó bármilyen lényt ellop 5-ös támadásig, lehet még két entomb, két mind control, két shadow madness, 2 másik madness, 2 thoughtsteal, stb. Visszasírják még az emberek az undertaker huntert
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából túl nagy kombót nem tudsz összehozni szerintem. Ha le tudsz rakni ebből 2-t + pyro, akkor végülis fel lehet építeni egy 6-os boardot, ami mellé ha kidobsz egy clericet + circle of healing, akkor húzol 6 lapot. De ehhez 5 lap szükséges, és akkor nincs early gamed, és meg kell várnod vele a t7-et. Ami azt is jelenti, hogy mulliganelni se tudsz ezekre, és laphúzásod se nagyon lesz addig, szóval nehéz garantálni hogy kézben legyenek. Szóval nem elég hogy aggro szétkap mire ezt el tudod játszani, de legalább inkonzisztens is
Eladó Philips Fidelio X2HR 40.000Ft -- https://hardverapro.hu/apro/philips_fidelio_x2hr_nnll/friss.html
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #60047 üzenetére
Ráadásul egy storm megalázza azt a boardot. A mostani priest egyik legnagyobb baja, hogy rossz a shaman ellen és az ellen ez a lap se fogja megmenteni. Huntard ellen jó lehet, zoo ellen pedig eddig se voltak nagyon gondok.
Egyébként mutattak be eddig olyan lapot, ami miatt az embernek lesz kedve mást játszani nem csak shamant? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
#75376384 #60048 üzenetére
Jah
Plusz rájöttem csak akkor elég a t7, ha van még egy 0 manás spell lap a kézben. Szóval akkor már 6 lapos kombó, amiből egy lapot esélyesen "üresen" tol el az ember (kivéve ha coin, akkor mondjuk mehet már t6-ban is), vagy csak t7 után lehet kijátszani.
Eladó Philips Fidelio X2HR 40.000Ft -- https://hardverapro.hu/apro/philips_fidelio_x2hr_nnll/friss.html
-
h3lios
addikt
Egyébként hivatalos, hogy távolodunk a WoW-os Lore-tól. Mindenhonnan lekerültek a "Heroes of Warcraft" kiegészítők. Reddit-en is írták a tulajok, hogy megkérték őket a Blizz-esek, hogy cseréljék le a logo-kat. Illetve a kliensen belül sincs már ott az alcím. Valszeg a jövőben mégtöbb új karakter mutatkozhat be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- M.2 2280 256GB SSD-k eladók
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- GIGABYTE GeForce GAMING RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- ÚJ MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% Brutál i7-11800H 16/512 RTX 3070 8GB 240Hz FHD
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest