- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HsLadolf
csendes újonc
válasz
JNashville #46998 üzenetére
Meg ha belegondolok.... Harvest golemhez képest +1 mana +1 hp-ert es tauntert? Namindegy....nekem nem tetszik....jo lap ha az Enemy rakja ki es van egy cabal a kezedben 😉
-
itldj
tag
válasz
Azért azt vegyük észre, hogy a lehető legszarabbul van kettéosztva a 4/5. A murloc tidehunter is 2 mana 3/2, de ha választani kell akkor már inkább egy bloodfen raptor.
A taunt részét kb minden 2 drop megoldja, ami minden csak nem jó, a 2/2-őn meg nincs taunt.
Nem tudok elképzelni olyan esetet hogy ennek jobban örülnék mint egy yetinek, vagy egy shieldmastának. Ja de ha az ellenfél rakja ki. -
ThySoul
senior tag
Én meg ráparáztam, hogy nem lesz goldom az új kiegre. Kisebb szerencsével az ajándék 3 pack is elég lesz :"D
off: mai szuper pillanatom. Mage küldi, mondom gyorsan tudjuk le. Zoo ellen játszok, 10 kör tele a boardja. Topdeck flamestrike. Elkezdek úgy tradelni, hogy a flamestrike mindent letakarítson. Sajnálatos módon a két boom bot is lent volt, nekem meg 7 hp-m volt, mondom kirakom a violentet és így plussz két célpontja lesz a kis patkányoknak....a kijátszása után vettem észre, hogy csak 6 manám maradt :"D szeretem a miss playeket -
DaveNo1
veterán
válasz
Ezek az értékek sosem adódnak össze mert külön-külön nem ugyanúgy tradelnek.
You are not prepared.
-
JNashville
senior tag
Wildban ez nyilván egy halott lap. Viszont hatalmas szakadék van aközött, hogy egy lénynek 1 vagy 2 HP-ja van, emiatt sem játsszák a Tidehuntert vagy a Harvest Golemet, viszont főleg Arénában vagy Standardban muszáj lesz ilyen lapokkal játszani, ha nem lesz több jó taunt a Senjinnél, illetve a Class lapoknál.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
KaraDani
addikt
válasz
JNashville #47006 üzenetére
Standardben ezt senki sem fogja játszani, ha csak azért gondolod mert taunt, az nem elég, egy 2-3 taunt semmit nem ér, egy 2 drop tradeli. Arénában lesz használva maximum.
-
itldj
tag
válasz
Ez akkor is max egy közepes aréna lap. Ha nem lesz elfogadható taunt, akkor egyrészt megesz mindenkit a rák, másrészt a többi pakli tempo / combo deck lesz, mint pl. a mostani tempo mage, amiben szintén nulla taunt van.
Csak azért mert rá van írva a taunt az egyik felére, még nem ér többet mint egy tauren warrior vagy egy goldshire footman. -
HsLadolf
csendes újonc
Amúgy juteszembe... Én inkább elkezdek a pvz heroes cimu játékkal...valakinek nincs kedve csatlakozni? Olyasmi mint a hs...csak nem pay to win meg jó a single része is. Én sztem veszek hozzá starter packot😄
-
-
itldj
tag
válasz
HsLadolf #47011 üzenetére
Se Ipadon se droidos telón nem találom a storeban, meg a honlap alapján is idén valamikor jön.
Megvan miért
I can’t find Plants vs. Zombies Heroes on my device!
Plants vs. Zombies Heroes is available on mobile in select territories – Brazil, Romania, and New Zealand – and coming soon worldwide.[ Szerkesztve ]
-
HsLadolf
csendes újonc
Szomorú...inkább arra várok mint a kiegre 😄 biztos csak reklám volt akkor a csatornán. Nekem amúgy tetszik az alapkoncepció...nemtudom ki hogy van vele de ami kártyagyűjtögetős abba egyből belehülyülök 😄 legyen az matricagyűjtés focis kártya vagy ez a pvz-s. Nekem tetszik a gyűjtögetés. Ezértis kezdtem el a hs-t.
Amúgy románoknál? Miafasz? 😄
[ Szerkesztve ]
-
HsLadolf
csendes újonc
Amúgy most visszaveszek az offtopic-ból. Haverom spórolt brm 2. szárnyára. Ragelt egyet, vett 2 basic pakkot 😄. 1pack:40 dust.
2.pack:sword of Justice, 1 rare meg 3 common. 2 deckben 2southsea deckhand meg 1 wisp. Az a fő kérdés hogy a wispet betörje e vagy várjon, hátha nerfelik 😆😆😅😝 -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Akkor nincs miről beszélni. Arénának csak másodlagosnak kéne lennie, ez a lap lehetne 2/4 dr 2/2 és akkor talán valahova bekerülne, de még ebben sem vagyok biztos. Próbálnak óvatoskodni az látszik, kíváncsi leszek melyik lap lesz a broken shit. Még az is lehet hogy Cthun.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KaraDani
addikt
Livin' the faceshaman dream in arena:
T1 trogg, T2 axe, T3 micro machine, T4 coin earth elemental, , T6 lava burst lethal
Előtte T1 coin micro machine, T2 micro machine, az csak T7 lethal lett classikus lava burst, lightning bolt, crackle finisshel -
KaraDani
addikt
-
válasz
micafighter #47021 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a Warcraft a Warhammer, Cthulhu meg egy rakás más lore-t másolja.
De még a Starcraft is egy az egyben Warhammer 40k koppintás.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz
HsLadolf #47013 üzenetére
Ha most a GDP növekedést, a jobb sajtót és sokminden mást nem is számolok, ami miatt már egyáltalán nem állj meg a helyét, hogy koszos románok, most másztak le a fáról, stb.stb.. Akkor vegyük csak azt, hogy mit tudnak ők felmutatni?
Van két Dreamhack Bukarestben és Kolozsváron, van egy danielctin14, egy moody, meg egy rdu. - Csak HSezek, szóval másról nem tudok nyilatkozni.
Mi van itt? Mondocon, meg jászfényszarúi lumina legends.És van egy Belezőgépünk.
-
salaam
senior tag
válasz
HsLadolf #47026 üzenetére
Írni akartam valamit arról, hogy olvass Antohit, meg néhány jó eszmetörténészt, akiknek a munkáit jószívvel tudnám ajánlani, de aztán rájöttem, hogy ez a hs topic, én meg nem vagyok néptanító, szóval inkább ideteszek egy mosolygós fejet, hogy tudd, hogy nevettem.
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Tegnap annyira kiömlött a só, hogy elgondolkoztam azon, hogy lecraftolom a FON-t meg az AOL-t a combo druidhoz. A kérdés: mennyi az esély hogy ezeket nerfelik és visszajön a dustom majd a standart-nèl?
-
itldj
tag
válasz
ThySoul #47031 üzenetére
Amilyen sóher a banda ül a blizzardnál, szinte biztos hogy azokat a lapokat nerfelik majd (sz@rrá
) ami basic / common ha van rá lehetőség, vagyis a kombót szerintem a savage roar oldalon fogják.
De ahogy már írták is, ha nem nerfelik akkor se jársz rosszul, mert prémium kategóriás lap a Lore. A FON már más kérdés, kombó nélkül a 6 mana 6 seb amit a taunt is megfog annyira nem value. -
micafighter
nagyúr
Akinek van egy jól konfigurált track-o-bot decklistje a jelenlegi metához az tudna adni egy kis segitséget?
Szeretném a lehető legjobban beálitani.
-
whitezo88
nagyúr
Négykor a Gosugamers új lapot mutat majd be.
-
KaraDani
addikt
válasz
micafighter #47035 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
gondoltam NA-n arénázok palával. 1-0nál rugó, remek Madder Bomberrel és Skulker clearrel, aztán 1-1nél legend rugó, t1 chow t2 dagger t3 harvest golem t4 gorillabot, aztán jött si7, 2. chow, shredder a gorillából meg mountain giant is. Mit kell csinálni ilyen undorító drafthoz? legend backet kell beállítani?
-
whitezo88
nagyúr
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
JNashville #47044 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Renolock-nak annyira szüksége lenne még laphúzásra. Szerintem ez egy rosszabb Twisting nether drágábban.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DaveNo1
veterán
válasz
JNashville #47044 üzenetére
Minek még több laphúzás? Esetleg kombó lockba, csakhogy 10. körben általában nem szokott tele lenni a board, hogy olyan brutál sokat húzzál belőle.
A másik véglet meg az, hogy relatíve sok lap van a kezedbe és túlhúzhatnád magad, és ezért nem tudod kijátszani.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
5 kör alatt csak nincs nála 3. leszedés
nyertem mondjuk mert a deathlordjából kaptam egy Runtsot, aztán flamestrike és clearje után ment ki a kodorider is... de ez "vicces" volt.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Akkor ezt rosszul ítéltem meg.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitezo88 #47040 üzenetére
ezt így minek? bármelyik másik classban talán súrolhatná a használhatóság határát, de a warlocknál, ami tud tapleni, mikor lesz ez jó? inkább a darkbomb helyett csinálnának valamit, mert most majd mehetünk vissza a soulfire-hez, az meg tudjuk, hogy milyen volt.
értem én, hogy nem akarnak megint ugyanabba a szarba lépni a power creeppel, mint a naxx-gvg időkben, de eddig nem nagyon volt semmi, amire azt mondtam volna, hogy igazán jó lesz.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest