Hirdetés

2019. augusztus 20., kedd

Hozzászólások

(#40001) csoki válasza whitezo88 (#39999) üzenetére


csoki
(senior tag)

superjj olyan lassan kattintgatott mintha be lett volna nyugtatózva :DDD

Zetalotos videónál meg az eleje poén, ahogy Scamaz beég, hogy nem tudta, hogy lehet healelni Malganis alatt a hőst :D

(#40002) whitezo88 válasza F-ECT$ (#40000) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

meg lehetne csinálni, hogy a konkrétan attól mérje, miután megkapja a játékos a kört és tud cselekedni. Ugye a szerver-kliens közti timingok miatti hülyeségek miatt csúszik ez ha jól mondom. A szerver azt látja, hogy passzolt és rögtön méri az időt, ám a kliens oldalon még az animációk mennek, és nincs nála az irányítás még.

mellesleg kéne olyan opció, hogy kikapcsolod az összes popupot bal oldalt. Én mindig kattingatom, sose várom meg. Ja persze: a játékot úgy tervezik mintha a 95% autista lenne vagy épp ma kezdte...

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40003) tPedro_


tPedro_
(senior tag)

Ez a Heartharena companion baromira bejon (koszi whitezo88 :) ).
Elsore egy tempo warriort rakott ossze, amivel igaz csak 3 winig jutottam, most masodjara a mid-range paladinnal mar 7 winnel tartok (melle 2 loss is).

Egesz jol tanulom mar a lapokat, viszont sajnos az, hogy jatek kozben megallapitsam az ellenfel lapjairol, hogy milyen paklit jatszhat nem megy meg.
ezen kivul amit meg potolnom kell, az a secretek megtanulasa.
Lassan de biztosabn haladok a jatekkal es igy legalabb van sikerelmeny arenaban is. :DD

(#40004) ígyvanferi válasza whitezo88 (#40002) üzenetére


ígyvanferi
(addikt)

Milyen popupot?

(#40005) whitezo88 válasza ígyvanferi (#40004) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

ha kijátszik valaki egy lapot, megjelenik oldalt. ha rákattolsz, eltűnik azonnal.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40006) F-ECT$ válasza whitezo88 (#40002) üzenetére


F-ECT$
(félisten)

Nem ismerem az architekturát, de gondolom nem csak annyi a javítás, hogy átállítanak egy változót, hogy mikor kezdje mérni az időt. A szerver ugye nem irányíthat mindent, mert akkor 10x ekkora szerverpark kellene, így marad az, hogy a főbb eseményeket küldözgetik egymásnak a klienssel, mindezt úgy, hogy a számolandó dolgok azonnal átmennek (ezért látod a lethalt patronnál már az animációk megjelenítése alatt is), míg az animációkról meg kb semmi. Így az elcsúszás megszüntetéséhez szerintem alapvető / engine-t érintő változások kellenének, ami több hónapig is eltarthat(na, ha foglalkoznának vele, de nem fognak).

Dive ever, work never.

(#40007) ígyvanferi válasza whitezo88 (#40005) üzenetére


ígyvanferi
(addikt)

LoL. Játszom már ~2 éve, de ezt nem tudtam.

(#40008) KaraDani válasza F-ECT$ (#40006) üzenetére


KaraDani
(addikt)

De ha megoldani nem tudjak, es nyilvan tudnak a problemarol, miert nem csinalnak valamit a lappal, eleg furcsan (nem)kezelik ezt a szitut.

(#40009) tomazin válasza F-ECT$ (#40006) üzenetére


tomazin
(addikt)

Megoldások:
Kikapcsolható animációk. (preferált)
A kliens küld egy üzenetet, hogy elkezdtem a kört (nem preferált, csalni lehetne vele, kiveszed a forgalomból és akkor küldöd el, amikor neked tetszik(vagy el se küldöd)

(#40010) szilva01 válasza F-ECT$ (#40006) üzenetére


szilva01
(őstag)

Uj meta warsong helyett nozdormut a patron warriorba es miutan lerakja gyakorlatilag single playert jatszik noKappa

(#40011) SLYM válasza Ozrych (#39951) üzenetére


SLYM
(veterán)

Attól még fárasztó, ezt sem értem, miért kell minden kör elején tiltsakm az emoteokat, miért nem lehet egyszer beállítani és kész

[ Szerkesztve ]

(#40012) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Na jó, kezd hányingerem lenni a secret palától... nagy nehezen felmászok 14-ig, aztán jön zsinórba 4 secret-rák, és go back ahonnan indultam. A francért kell ilyen op szar lapokat beletenni a játékba? 6-6 meg még mellé 5db 1 manás secret. / manáért 11 mana érték, nem is értem mi a fa***t gondoltak azok akik a lapot megalkották. :U :W

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40013) whitezo88 válasza SLYM (#40011) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

ezért: [link]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40014) Ozrych válasza SLYM (#40011) üzenetére


Ozrych
(senior tag)

Én mindig elszomorodom, hogyha látom (legalábbis sejtem), hogy meccs kezdetén valaki tolja rám a squelch-et. :(

[ Szerkesztve ]

(#40015) SLYM válasza Ozrych (#40014) üzenetére


SLYM
(veterán)

kevesen használják szerintem egyébként, én se szoktam, mert ez is plusz kényelmetlenség, meg úgy 10 meccsből 1x tényleg megérdemli a well played-t az ellefél, de egy semmilyen meccs végén eltolni, hát nem tudom, én nem érzem át ezt :F

(#40016) Nordic válasza SLYM (#40015) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Én azokat bírom, akik egy rák paklival(mindenki gondolojon ide olyat amilyet akar) lealáz 5 kör allatt és well played-et mond... na azt verném agyon egy péklapáttal.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40017) Ozrych válasza SLYM (#40015) üzenetére


Ozrych
(senior tag)

Lehet más kompetitív játékok miatt van ez bennem. Pl. Starcraftban (vagy ARTS-ekben) meccs elején: gl hf, végén: gg. Mintha kezet fognánk, megtisztelnénk egymást az elején és végén. :)

(#40016) Nordic Jah, cancer ellen ha veszítek, akkor nem tolok Well playedet. :D Az a nagyon ritka alkalom amikor én megyek ilyen deckkel, akkor meg inkább kussolok.

[ Szerkesztve ]

(#40018) saen válasza Ozrych (#40014) üzenetére


saen
(addikt)

Én minden meccset azzal kezdek, hogy letiltom az emote-okat. Nem akarom magam feleslegesen idegesíteni. Bár a múltkor egyszer elfelejtettem, srác neki állt Thank you-zni, miután a Ragnaros a számára legszerencsésebben lőtt, azt hitte túléli, de aztán lecsaptam és megköszöntem szintén :)

(#40019) whitezo88 válasza Nordic (#40016) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

legjobb akkor a Well Played mikor valami ultra-RNG momentummal nyer az ellen. Well Played indeed...

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40020) Nordic válasza whitezo88 (#40019) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

A rák paklik jobban idegesítenek, mert tudom, hogy kb a meccs elején megnyomhatnám a concede gombot, mert úgyse tudok mit kezdeni vele.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40021) vzarmo válasza Ozrych (#40017) üzenetére


vzarmo
(őstag)

Sc-ben egy picit más a rendszer, ott teljesen skill alapú minden. Itt nálam is az első dolog az azonnali tiltás, ha nem is a szövegek, de a hangok miatt. Néhány hős hanglejtése valami elképesztő és miért ne a hunter legyen a legnagyobb gyökér. Ehhez hozzáteszem, hogy nekem ne izélgassa a játékom vki, mert úgy adja az rng. Ami a bm részt illeti, én is csak akkor járatok maximumon, ha már elegem van az ismétlődő rákból. Ennek a következő fokozata, hogy mostanság már játszani is alig szoktam, annyira unom a druida-pala-druida sorrendet. :D

[ Szerkesztve ]

(#40022) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#40000) üzenetére


DaveNo1
(veterán)

Nyilvánvalóan nehéz leprogramozni hogy ténylegesen akkor kezdődjön meg az új kör amikor az effektek lejátszódtak. Néha úgy érzem a HS-nél van az összes olyan fejlesztőjük, akiket a komolyabb projektekre nem mernek ráállítani.

You are not prepared.

(#40023) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Jajj de imádom amikor a 4-0ás arénából egy 4-3 lesz csak mert a kedőkézbe mind3x sikerült felhúznom az endgame lapokat... :W TGT előtt átlagban 6-7 win-em volt, most meg 3-4, hiába draftolok jó lapokat... :(((

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40024) oba


oba
(őstag)

Tanácsot szeretnék kérni, főleg azoktól akik control warriort játszanak eredményesen. Van egy saját cw deck -em, laphiány miatt így csináltam meg. De úgy érzem sokszor, hogy lehetne rajta még javítani. Sokszor a brawl hiánya a legfájóbb talán, mivel más normális aoe -je nincs a warriornak. Szerintetek hogyan tudnék javítani rajta, mik azok a lapok amik szerintetek feleslegesek a deckbe ill. mik azok amiket ti feltétlenül bele raknátok? Sajnos epic és legendary szinten nagyon szarul állok :( itt van a deck

Köszi! :)

I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

(#40025) DaveNo1 válasza oba (#40024) üzenetére


DaveNo1
(veterán)

Aoe nelkül ne nagyon játsszál cw-t mert az összes agro és flood deck bedarál. Rakható bele két revenge, de a brawlt és Baron Gedont nem fogják helyettesíteni.

Olcsó leszedésnek még a Bash sem rossz.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#40026) Mister_X válasza oba (#40024) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

CW-be nincs Frothing Berserker, nem árt két Brawl, még egy Shieldmaiden, Annoy-o-Tron helyére második Armorsmith és Tazdingo.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#40027) whitezo88 válasza oba (#40024) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

kroábbiakat tudom megerősíteni, kulcslapok hiányoznak, így nem lesz sikerélmény sajnos. Grom alap bele ahogy legalább 1 Brawl. Frothing csak meghalni fog, de annoy is csak idegesíteni fog, sokat használni nem :) sajnos ez egy wallet deck, muszáj bele több drága lap. Taskmaster is főleg Grom miatt kéne bele de TGT óta elmarad az is általában. Slam, Bash kéne bele (ha már van pl Azure drake) ezek commonok és erősek.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40028) oba


oba
(őstag)

kösz mindenkinek! :) hát igen, tudom, hogy sok alap lap hiányzik belőle :( rank 14 -nél el is akadtam, sőt, vissza is estem most 15 -re egy 3 -as lose streak miatt...
egyszerűen nem találok olyan decket amit össze tudnék rakni a nem túl erős collectionömből és legalább egy 50% -os wr -t tudna :( vagy csak én vagyok béna ami simán elképzelhető
van 2 facehunterem, egy Kripp féle beasthunter, cw, mid pala, zoo... meg hát volt a patron de azt töröltem a nerf miatt, most már nem fogok vele megtanulni játszani... és egyikkel sem tudok tartósan jó eredményeket elérni... rank 14-16 között ingázom, és baromira idegesítő :) szezon végén persze el tudok menni talán 12-11 -ig
masszív lap és skill hiány van... :(

I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

(#40029) whitezo88 válasza oba (#40028) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

[link] Smorc, olcsó és hatékony. Én egyik horserider helyett Flare-t raktam bele a sok pala miatt (ill mage ellen is remek)

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40030) oba válasza whitezo88 (#40029) üzenetére


oba
(őstag)

thx, kipróbálom

I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

(#40031) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#40022) üzenetére


F-ECT$
(félisten)

Ha az engine nem tudja jól kezelni, akkor nehéz.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#40032) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
(addikt)

Reckful vs Forsen brawl hatalmas. :DDD Majd tuti fel lesz töltve, Reckful mekkora troll.

Comparison is the thief of joy.

(#40033) vzarmo


vzarmo
(őstag)

a gvg előtt nem sokkal kezdtem el játszani, akkor az első paklik egyikében volt egy pilácsos van cleef. most pedig:

nem tudom, sírjak vagy nevessek? :D

(#40034) KaraDani


KaraDani
(addikt)

Unstable portal value, ráadásul a followuppal sem volt túl sok gond :DDD

[ Szerkesztve ]

(#40035) Gyuri27 válasza vzarmo (#40033) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Nekem kéne. Face hunterbe is jó meg mill rugóba is. :DDD

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#40036) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Próbálok összehozni egy zoo lock-ot, de hiányzik malganis. Van valami értelmes lap amivel lehet pótolni? Én stormwind champion - ra gondoltam, mert ott legalább ad pluszt, de hátha tudtok jobbat. Az a baj, hogy nagyon nincs dust-om, amiből malganist vagy bármi komolyabb legendet craftoljak.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40037) Gyuri27 válasza Nordic (#40036) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

See giant, lotheb. Nem feltétlen kell bele malga (nem feltétlen kell a deckbe bgh target).

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#40038) saen válasza Nordic (#40036) üzenetére


saen
(addikt)

Pótolni nem lehet Mal'Ganist, de ha mindenképp ezt akarsz játszani, akkor valami demont tegyél be helyette, hogy a Voidcallerrel együtt működjön.

(#40039) Nordic válasza Gyuri27 (#40037) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

[link] Ezzel akarom tolni, és csak a malganis hiányzik.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40040) oba válasza whitezo88 (#40029) üzenetére


oba
(őstag)

úgy látszik tényleg skill hiányban szenvedek... :((( 10 meccsből csak 4 -et tudtam nyerni ezzel a deckkel. Rank 14-15 környékén, EU szerveren.

I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

(#40041) saen válasza Nordic (#40039) üzenetére


saen
(addikt)

Fearsome Doomguard, szerintem.

(#40042) whitezo88 válasza oba (#40040) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

Akkor nem megfeleloen jatszod mert par napja miutan enis visszacsuztam 14re, streakben 11ig visszajottem. Ez aggro deck curve-n kell jatszani es nem tradelgetni. Ennyi a titok. Csak a nagyon idegesitoeket kell leszedni illetve ha van freeze akkor ugy hogy megszivja. Amik vannak deckek siman veri oket mint a warlockok, secret palak de a control warri ellen is picit favored ha dinamikus a curve. Mage necces pl.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#40043) Gyuri27 válasza Nordic (#40039) üzenetére


Gyuri27
(félisten)

Vannak még nagy démonok, de a második törpe se hülyeség. Mondjuk a soul helyett bomb malga helyett még egy.

Keresek Ryzen félkonfigot (lap-ram-proci). Természetesen nem bolti áron!!! Amd promóciós jellegű 3 hónapos xbox game pass hurut pc-re eladó.

(#40044) Nordic válasza Gyuri27 (#40043) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Végül fearsome lett. Thx.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#40045) Chuzzlee803


Chuzzlee803
(tag)

Warsong nerf:
Brawlozok nagyban, a kártyán rajta van már az új felirat, és ennek ellenére még mindig Charge-ot ad :DDD

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#40046) Chuzzlee803


Chuzzlee803
(tag)

(sorry a dupláért, de ez most érdekelne)
Csinálom a napi hunter questet, és 5 ranked matchupból 5 facehunter volt (én is), de a dolog érdekessége, hogy így 10 rankkal magasabban levőket (magasabb alatt most a legendhez közelebbieket értem).
Tehát állandó mirror és komoly rankkülönbség. Bug, vagy matchup változás?

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#40047) JNashville


JNashville
(senior tag)

Az előbb majdnem leestem HS közben a székről. Ellenfél sámi, curve:

2. kör Totem Golem
3. kör Rockbiter, leüti a lényem, túléli
4. kör Shredder
5. kör Tuskarr ---> Totem Golem

Erre annyira kiömlött a só nálam, hogy toltam egy Well Played-et, erre feladta :DDDD

Freewins accepted.

MARVEL AT HIS MIGHT!

(#40048) ígyvanferi válasza JNashville (#40047) üzenetére


ígyvanferi
(addikt)

Biztos elszégyellte magát.

(#40049) Chuzzlee803


Chuzzlee803
(tag)

[link]

"God will save Alexandria, because God has given us the courage to save ourselves."

(#40050) h3lios


h3lios
(addikt)

Amikor random oldalon szembejön egy ismerős kép. :D Csak más jelentéssel. :P

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.