Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
tag
válasz
KaraDani #47987 üzenetére
Nagyon remélem, hogy az egyetlen deck amit annyira lenerfelnek a büdös @&&€&€'€@*%£$++£$*=^ az a zoo lesz, és az életben elő nem kerül többet. Ha van boardon akkor jön a seeeeee dzsájent, ha nincs akkor eleve baszhatod, a pimplosion mindig 4-et lő, és a juggler 6 targetből is pont annyit lő pofán, hogy a üres kézbe topdeck doomguard lethal legyen... Meg a peddlernél az a kérdés hogy a jobb a bal vagy a középső PO-t válassza-e ki.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #48003 üzenetére
első meccs nekem se sült el jól: Astral volt de Inner nem, ő secret pala, t1 keeper, t2 2 secret t3 és 4 jugglerek. A secretek avenge és noble, vesztettem t4ben, DW nyert volna ha húzok de így más deckel is lehetetlen nyerni. szóval nem a deck miatt vesztettem.
Második meccsen meg hiába t3 Astral ha utána topdeckelek Innervatet, Idolt 2x és Hoardert... így zsinórban.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #48010 üzenetére
valaki mondja meg Thijs mit csinál ilyen winrateel. Secret palák Mid palák facehunterek szarráverik a decket. Ő 5ből 4x t2-3 Astral nálam minden 5. Előbb miután DW-ztem, pala Keeperezte, majd sorban amiket topdeckeltem: WG, Astral, Innervate. Így persze hogy nem haladok, vissza rank18ra, 50% se hozza.
-
Gyuri27
félisten
válasz
whitezo88 #48011 üzenetére
Rng. 18-n kezdtem. Vissza 20. Majd 18. Olyan deckekkel vertek meg, hogy ihaj. Aztán volt olyan, hogy a majom beletolta a megfelelő lapokat az ellen kezébe, pl iron jugger. Van ilyen.
Főleg azokkal akik próbálnak valami kontroll decket játszani.
Mondom ezt úgy, hogy most rank 8 voltam legutóbb. Most meg nincs 50 % a wr-m.
Szóval nyugi. Majd fordul az rng.Amd - Radeon - Ryzen
-
HsLadolf
csendes újonc
Gondoltam elkezdek wowozni Liadrin miatt -csak az ingyenes részével - utánaolvastam hogy 4-5 óra es megvan a lvl20. Én ott szopom a f@szt már 2 órája és lvl7es vagyok...... Csak én vagyok Ennyire béna ebben is mint mindenben? 😄
-
itldj
tag
válasz
HsLadolf #48015 üzenetére
Nem rohan el sehova a reward ha nem egy nap szenveded ki. 4-5 óra az elég tryhard, meg ismerni kell a játékot, mi hol van, mit érdemes inkább kihagyni stb.
Amúgy 15-től lesz elérhető a dungeon finder, azzal elképesztő mód felgyorsul majd a haladás, kb 1 óra lesz a 15-20, attól függően mennyit kell várni, hogy bejuss. -
micafighter
nagyúr
válasz
HsLadolf #48015 üzenetére
Leirtuk többször is de azért összefoglalom: lvl15ig questeket csinálj, aztán menj dungeon finderbe. Érdemes tank vagy healer specializációt választani (lehet specializációt váltani amugy) mert akkor a dungeon finder sokkal gyorsabban behiv és a dolgod is viszonylag egyszerü. lvl 15-től lvl 20 nekem 1 óra alatt megvolt dungeon finderrel bármiféle xp bónusz nélkül. A lvl1től lvl15ig az vagy 2-3 délután volt.
A lvl 1től lvl20-ig pár óra szerintem csak ugy jön össze ha van cuccból meg inviteból több száz százalékos XP bónuszod. A ruha úgy lehet meg ha már kihúztál egy hőst WoW-ban jó magas szintre, tehát előfizetésed is volt, és azzal a hőssel megvetted a cuccot. Az invite xp bónusz meg úgy jön össze ha egy ismerősöd aki elő van fizetve wow-ra az felvesz téged partyba. Ja és a ruhától amugy nagyon erős lesz a hösöd, oneshotolsz szinte mindent, igy baromi gyorsan haladsz a questekkel is. Meg veled fejlödik a ruha is ahogy léped a szinteket, ugyhogy gear-el se kell foglalkoznod.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Éljen az RNG. Mennyi az esélye hogy a 4hp-s rugónak az utolsó shredderéből vitality totem esik ami pont kigyogyitja?
Ilyenen megy el a meccs
-
salaam
senior tag
-
válasz
micafighter #48020 üzenetére
hát, mivel ez a HS, nagyjából 85%
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ígyvanferi #48023 üzenetére
Talán mert sz@rok az egészre?
Nem vagyok jó játékos. De azt azért látom mikor vernek meg és mikor szopat az rng. A mostani szezon első 3 napja csak a szopásró szólt. olyan deckekkel, hogy a kopasznak is hajmeresztő.
Meglátjuk mi lesz a standard. De ha továbbra is a random fiesta lesz akkor maradnak a gyors napik és ennyi.
Régebben szoktam volt römizni, snapszerozni, kicsit ultizni. Azért az ember vágja mi a szerencse, mi a tudás. De itt az esportalok, boombotok közt a tudásnak semmihez semmi köze.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
saen
veterán
Toltam én is az astral druidot. 4-3-mal indítottam, de 5-10 lett a vége, mire meglett a küldi. Igaz volt némi zavaró tényező is, szóval nem játszottam top-on, de az tuti, hogy ezt a decket mostanában nem veszem elő
-
salaam
senior tag
Nagyjából ez van eu-n is, bár több az aggro paladin, mint a secret, meg több a cw, mint a patron, de a többi stimmel.
-
F-ECT$
titán
Akkor én vagyok béna vele
De komolyan, amíg egy haunted creeper jobb, mint a war axe, amíg egy nerubian egg mindenképp kikel, amíg a shielded minibot legalább 6-ot sebez beléd, addig elég nehéz elképzelni, hogy az ilyen minion heavy agro ellen jó a deck. (Pedig a Zoo-t 55%-ra adja, és a Secret ellen is 45%-ot mond.)
Nekem a control priest elleni 55% is gyanús, mint ahogy a mid druid elleni 60% is.
De mondjuk én nem is teljesen ezzel a deckkel próbálkoztam.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
micafighter
nagyúr
Technikai jellegü információ: ha vant lent armorsmithed, és a hösöd lethalt kap oly módon hogy az armorsmith is triggerel közben, akkor lemegy a HP-d nullára, aztán kapsz armort az armorsmithtől, de utána ugyanúgy meghalsz. Azért egy próbát megért
2 armorom volt és 1 hp, kezemben 1 death's bite, de csak egy 3/3as tauntos maci volt a lehetséges célpont.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
micafighter #48036 üzenetére
Mondjuk ez annyiból más helyzet, hogy ugye sebzett a maci (0 HP), majd triggerel fegyver deathrattle-je, majd triggerelődik az armosmith (0 HP 1 armor). Szóval ez esetben (szerintem) nagyjából egyértelmű mi fog történni.
Érdekesebb eset lenne, ha:
- Kiindulás: 1 HP (0 Armor), Armosmith lent
- Player / Ellenfél lerak valamit (hirtelen Dread Infernal jut eszembe) ami mindenkinek sebez 1 HP-t
Ugye ez esetben az a kérdés, hogy:
a) első körben mindenki megkapja a sebzést, és utána triggerelődik amit sebzés triggerelhet
b) Első "célpont" megkapja a sebzést, és triggerelődik ami tud majd második célpont megkapja a sebzést és triggerelődik ami tud, stb.
Amennyiben b), akkor az is kérdés, hogy először a minionok kapják meg a sebzést, vagy előbb a hero -
KaraDani
addikt
válasz
Cathfaern #48037 üzenetére
A te példádban élnél. A halálokat csak az adott szekvencia végigpörgetése után nézi. Először végigpörgetne mindent ami az infernal battlecryból következik, mindegy mi kap előbb damaget, negatív hp-ból is vissza lehet jönni, így életben maradnál. A macit ütöd esetben megütötted a macit meghaltál, mielőtt a DB deathrattleje triggerelődne ( a herod "előbb volt játszva" mint a DB)
-
freezer922
aktív tag
Szerintetek lesz értelme feugen/stallag combonak esetleg később? Most pár esetet kivéve sincs sok ahogy nézem, és lehet betörném dust miatt :x Csak hát akármilyen legendary-t nem szívesen tör be az ember.
-
F-ECT$
titán
válasz
freezer922 #48041 üzenetére
Naxx kiesik, így ha Wild-ban nem akarsz pl Reno lockot játszani (vagy egyáltalán nem akarsz Wild-ot játszani), akkor max valamilyen adventure boss fighthoz lesznek jók.
Egyébként én most semmit sem törnék, megvárnám a nerfek és az új kártyák bejelentését legalább, sőt ha türelmes vagy, akkor a kieg utáni pár hetet is, hogy lássam, hogy mi történik.
Persze ha ebben a hónapban szeretnél elérni valamit, amihez kellene egy olyan deck, amihez még kell dust, akkor szerintem törhetőek.
Dive ever, work never.
-
válasz
freezer922 #48041 üzenetére
kb. az, amit fölöttem is írnak, annyi kivétellel, hogy már a renolock se játszik velük egy jó ideje, mert van jobb alternatíva. wildban szerintem esélyes, hogy lesz valami über beteg DR pakli, abba lehet beférnek majd, de ez még túl lutri.
most nagyjából semmit nem érdemes kraftolni szerintem, mert nem ismerjük az új lapokat és a nerfeket, várható, hogy a jelenlegi top paklik aktuális formájukban nem lesznek jók.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Redcaster
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Sokan kapják majd meg félig lemerülve a Teslájukat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP 250 G5 15.6'' FHD, i5-7200U, 8GB DDR4, 240GB SSD, magyar bill DVD író gar
- Elitebook 840 G7 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill WIFI 6 gar
- HP 15s-fq1143ns 15.6" FHD i5-1035G1 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 1.69kg, gar
- Dell Latitude E7240, 12.5" HD, i5-4310U, 8GB RAM, 256GB SSD, WWAN, 1.34kg, 6 hónap garancia
- Eladó Lenovo WWAN antenna, Dell HDD keret-NVMe SSD-re, notebook alkatrészek
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs