Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fr0z3n #14001 üzenetére
Ezzel:
Viszont most egymás után ötöt vesztettem, 2 handlock, 2 shaman és 1 priest ellen, aki velen + mind blast combóval ölt meg. Most előjöttek a handlockok és shamanok, azok ellen meg eleve rossz a zoo.
mod: szerintem áttérek a handlockra én is. Gáz, mert csak 3 óriásom és csak 1 facelessem van, és törnöm kell pár lapot, hogy mindent lecraftoljak.
Mondjuk rohadt idegesítő, hogy tank 6-5 csillagról vesztettem ötöt egymás után. És ráadásul a játékosok többsége iszonyat bunkó, thank youznak meg sorryznak folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
félisten
válasz
Fr0z3n #14006 üzenetére
Nem tudom én mindig magam rakom össze a paklijaimat, de nagyon sok féle lapból rakom össze, aztán nézem ti linkelitek a paklikat simán kifér egy oldalra is.
Mostani Sámán paklim: [link]
Gondolom kivesézés után az jönne ki, hogy egy nagy szar, de elég sokat szoktam vele nyerni alacsony rangon, meg szeretek is vele játszani, mert elég változatos a lapjárás általában.May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
az első legend pickem arénán. Hogger lett lock pakliba.
üdv, föccer
-
dejaris
addikt
Na most futottam ossze egy miracle druiddal
-
Druid Silver Hand Knightot játszott ki ellenem constructedben. Ilyet még nem láttam.
-
dejaris
addikt
Hat ez a abomination halali. Kint van egy s mas, plusz ez. Hunters mark, uth, oops
Ennel mar csak az volt szebb, mikor keepersel silence-eltek a jugglert
-
SLYM
veterán
-
Fr0z3n
őstag
Kinek, hogy megy a reggeli játék? Én gyakorlatilag csak sámánnal jutok valamire. Ha csak nem druida az ellen, mert az kapásból bukó
-
Redcaster
őstag
Sikerült draftolni egy fasza sámán aréna decket. Volt benne minden: 3 fire elemental, 2 lightning storm, flametongue totem, 2 axe, szóval minden adott volt, hogy menjek egy szép 7 vagy több wines arénát, erre 2 winre futotta
A packban volt egy tinkmaster, befér az valahova, vagy bonthatom? Ha bontásra kerül, akkor mellette lebontok még egy lapot, és meglesz az 1600 dust. Kit craftoljak az alábbiak közül?
- Cairne
- Leeroy
- Black Knight
- Ysera
- Tirion -
Redcaster
őstag
válasz
F-ECT$ #14026 üzenetére
Mostanában paladinnal játszok a legtöbbet, abból is a lassabb, controllosabb verzióval. A jelenlegi deckemben van még szilvi és ragna. Tiriont azért nem craftolnám szívesen, mert az csak palához jó, és inkább szeretnék olyat, ami több helyre befér. Amik megvannak eddig a használható legendek közül: ragna, szilvi, malygos, al'akir.
-
xavix13
senior tag
válasz
Redcaster #14027 üzenetére
Szerintem Leeroy a leguniverzálisabb ezek közül, nagyon hasznos legend és nagyon sok pakliba kell.
Viszont control paladinba nem illik, így oda inkább cairne. Ő is jó lap sok más deck is használja.
Tirion meg op, de csak akkor craftolnám ha már minden más megvan, vagy csak paladinnal akarnék játszani.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Fr0z3n
őstag
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ígyvanferi #14032 üzenetére
-
xavix13
senior tag
válasz
Fr0z3n #14035 üzenetére
Az előző után 43 pack-al jött, de ilyen akkor sincs. Buktam 1200 dustot, csak azért, mert nem vártam egy napot... Még a craftoltal sem játszottam egy percet sem. Édes istenem... Blizz bekaphatja a randomjával együtt.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
senior tag
válasz
szilva01 #14039 üzenetére
Akármi más jó lett volna kivéve ez az egy. Na mind1, mérgemben lecraftoltam grommasht is (remélem holnap őt nyitom
) és most zúzok a p2w warrival.
Csak jó volna bele még a geddon (így se rossz 2 murlocot és 1 zoot is fogtam nélküle, de vele jóval egyszerűbb volna), ami ha nem craftolom le feleslegesen a bk-ot, meg is volna.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
senior tag
válasz
kovsol #14041 üzenetére
Nem azon volt a hangsúly, (én is nyitottam már 3-at ami megvolt), hanem hogy tegnap craftoltam és még a craftoltal se játszottam jóformán semmit.
Ha mit tudom én 1 hónap múlva nyitom vagy akár 2 hét mulva nem sírok.
Mert akkor az idő alatt ami alatt használtam "visszahozza" az árát, megérte levraftolni. (Nem tudom hogy fogalmazzam meg) De így csak kidobott dust.
Mindegy amúgy lényegtelen. Csak jobb lett volna, ha a BK, Grommash, Shieldslam, Geddon 4-esből most mindenem meglenne. Most geddon hiányzik és 0 dustom van. Bár lehet ha felcsesz agyilag, betöröm a 2. bk-t, gruult, meg az arany murloc warleaderem, meg ilyen haszontalan epiceket. (Kidnapper, Patient Assassin etc.)One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Tyler Durden
őstag
Tegnap nekem a handlock bevált, vmi 10es winstreak-et toltam vele
rank 12ről rank 8-9 lett a vége.
Próbáltam még Amaz priestjét, de továbbra se tudok értelmesen haladni vele.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
netpeti98
addikt
válasz
Tyler Durden #14044 üzenetére
Priestel nekem is ez a bajom 2 lépés előre, aztán 2 lépés hátra.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #14044 üzenetére
az valóban jó most, én is 9-6 mentem fel vele, 2 loss volt csak ezalatt. zoot fogja ha jön wacser+owl, vagy tauntolóból legalább 2. főleg ha van kézben két molten és 10 alá üt, nyertem már így is. pedig handlock ellen erre muszáj figyelni. pattant is ki a 2 ingyen giant meg egy argus a két 9/9-el pedig már nem tudott mit csinálni.
amúgy megy az aréna tournament: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tyler Durden
őstag
válasz
whitezo88 #14046 üzenetére
Hja, bár nekem a hellfire is sokat segít. 2-t is beletoltam a pakliba és nagyon soxor totál hazavágja a rush-t. Megvárom míg 3 vagy több mobot kirak és már repül is, innen általában már nehezen tud fordítani.
netpeti98: ugyanez van nálam is, sőt mostanság még a lapok se úgy jönnek ahogy kellene, szal esélymentes. Rush meg 70%-ban megesz..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #14047 üzenetére
az nekem is van 1. zoo és shaman ellen is nagyon jó. illetve rush mage ellen is.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
The power of
ZooToken Druid.Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX 6900XT OC (garancia)
- SAPPHIRE RX 6700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó! 110.000.-
- Új ASUS TUF DASH F15 GAMER TERVEZŐ Laptop -35% 15,6 i7-12650H 10Mag 16/512 FHD NVIDIA RTX 3060 144Hz
- Dell Precision 5530 (XPS 9570): i7 8850H,16GB,512GB,Quadro P1000,vil.MAGYAR bill.,500nit,100% sRGB
- Asus NVIDIA GeForce GTx 1660 super 6gb gddr6
- Hibátlan HP Elitebook 6930p:P8700/4Gb DDR2/750Gb sata/Magyar/WiFi..kicsi pénzért eladó.
- Eredeti Sega Mega Drive Master System Converter (1620) MD1-hez
- BONTATLAN Iphone 13 Pro 1TB 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Synology DS215J kétlemezes NAS / hálózati adattároló
- Keychron K6 - mechanikus billentyűzet - kék kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest