- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Új memóriaspecifikációt hozott a JEDEC
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fél év múlva jöhet a Windows 12?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pk2
tag
Hát mondom, vissza priestre és egyből druidok jönnek. Kabaré ez a játék, a gond csak az ,hogy én nem nevetek.
-
Yodamest
addikt
Fúúú gyerekek, van ez a Grim Patron nevű bajszos csoda... eddig még nem futottam vele össze na de most:
Jött egy erre a kártyára építkező warri, taskmasterrel belesebzett 1-et, lett neki 2. Mondom jó semmi baj... erre whirlwind lett neki 4. Én druiddal voltam szóval az egyetlen területi spellem a swipe úgy hatástalanítva volt, ahogy azt kell. Innentől nem tudtam vele mit kezdeni, nála volt a tempó a 4 patronnal úgy tradel, hogy legyen belőlük még 8, de emellett wild pyroval meg ilyenekkel folyamatosan gyártotta magának az újakat, ha kiraktam egy nagy lényt egyből ment az azonnali leszedés. Nagyon beteg az a lap, persze ha csak kirak 1-et leszeded, de eltolja ezeket az önsebző cuccokat és annyit csinál belőle, hogy tele a board és onnantól már lényt se nagyon tudsz kirakni, mert csak több lesz belőlük, nagyon durván anti druid lap.
-
mkbla
senior tag
válasz
Mister_X #28955 üzenetére
engem tegnap a coldlight oracle-vel szop@tott le egy rugó, mivel természetesen nem kaptam 5 mana alatti kártyát az 5. körig, a végére neki még maradt 6 nekem meg már csak a fatigue... tulajdonképp nagyon nem is tudtak fogyni a lapjaim csak égtek el... ő meg mindig visszarakta a kezébe valamint még 3at belekevert a pakliba és húzta elő őket...
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Mister_X
nagyúr
A Gang up nagyon komoly 2 manás kártyalett, eddig a millrogue gyengéje az volt, hogy az ellenfér boardjára kellett hagyatkoznia (Vanish) és ugyan ott fogyott ki a lapból (ha nem előbb, mert card draw minden deckben van általában), Gang uppal meg csinál 3-3 példányt magának egy tetszőleges kártyából, akár a tiedből, így messzebb van a fatigue-tól. Milldruid ezért is volt viable, mert a Naturalize két lappal tolta előrébb a játék végét, így egy sima milldruid általában 4 lapos előnyben volt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Hű, valaki emlékszik még, hogy milyen milldruiddal mentem a PH!-s mókán? Sehol sem találom hearthpwn-on a decklistet és fejből már nem tudom összerakni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
whitezo88
nagyúr
legend control hunter: [link]
-
Yodamest
addikt
válasz
Mister_X #29004 üzenetére
Jó hát igen, de egy eshetőség miatt módosítani most megint olyan, hogy akkor meg tuti a swipe hiányozna belőle.
Amúgy nincs egy állandó paklim, még most bontogatom a szárnyaimat csak
Jelenleg annyi a prioritás, hogy a rengetek arcbatámadó rush deck ellen arra megyek rá, hogy sok tauntos lényem legyen, tehát senjin, belcher, hasonlók alap kártyák lettek nálam. -
Yodamest
addikt
Másik amit imádok, hogy minden deckben ott van dr. boom
amikor kirakják már rászoktam, hogy tolok egy "well played"-et. Olyan vicces. Mondjuk nagy gondot nem szokott okozni, csak hihetetlen, mennyire egy kaptafák ezek a deckek. Nekem volt egy arany dr. boomom de betörtem 1600 dustért.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Yodamest #29014 üzenetére
hát az well rekt
de egyébként ha tudsz jobb 7 manás miniont, akkor várjuk szeretettel. azért játszik mindenki ezzel, mert még úgy is bőven megéri, hogy az esetek 75%-ában megy rá a BGH, mert a botok még így is megmaradnak utána. a nerfet egyelőre ne várd, a fejlesztők kb. egy hónapja azt nyilatkozták, hogy nincs rajta a nerf listán.
kicsit pihentettem most a játékot családi ügyek miatt, hát nem tudom Thaurissant hogy gondolták a Blizzardnál, de ez a kártya beteg. tegnap sikerült kirakni 3. körben coin innervate-tel, az ellenfél mill rogue nem bírta megoldani egy kör alatt, el is ment rajta szépen a meccs, mert hiába húzatott, ki tudtam fosni a kezemet olcsón. de control warriorban is nagyon beteg dolgokra képes és ez még csak az első szárny boss-a.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
F-ECT$
titán
-
pk2
tag
Erről a pakliról kérnék véleményt. Tudom, nincs benne cleric, de mivel többnyire 1-2 lapot sikerül csak húzni vele, vagy még annyit sem, a circles tömeges laphúzás 10 meccsből 1x ha sikerül, mert a kombó valamelyik része hiányzik hozzá ezért úgy gondoltam ,hogy berakok egy nagyobb testű és fixen lapot húzó lényt, azért, nem az 2 sárkányt, mert ugyan 4/4 de 5 mana de ez egyelőre csak egy próba, ezért is kérek véleményt.
http://www.hearthpwn.com/decks/225149-resurrect -
fogtunder
nagyúr
a northsire nagyon ritkán húz 1-2 lapnál többet. ha nem T1 rakod ki, csak akkor érdemes, ha amúgy is kapsz belőle lapot, vagy tudsz rá nyomni egy pw shieldet legalább. a coh-val húzok végtelen lapot kombó tényleg nagyon ritkán jön be, részben azért is, mert gyakrabban lövi el az ember a 3. körös blademasterre, vagy soulpriest mellé. én nem venném ki egy priest pakliból se, mert ha mást nem, akkor silence-t, vagy egyéb removalt ki tudsz vele húzni az ellenfélből. pl. ha a druid elküldi rá a wrath-t, akkor nyugodtan ki lehet rakni utána üresben a blademastert.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Redcaster #29025 üzenetére
és így már össze is raktatok neki egy teljesen más deck-et
Én is próbáltam már cleric nélkül deck-et, de nem igazán jött össze sehogy. Sőt még pyro nélkül sem. Most fenn van egy priest deck hearthpwn-n, ezt ki akarom próbálni csak most nincs rá időm.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Redcaster
őstag
válasz
NyxNyxNyx #29026 üzenetére
Mi csak segíteni akarunk neki
Egy szó mint száz: cleric alap dolog minden constructed priest deckbe szvsz, nem véletlenül látni minden profi játékos deckjébe. Akárhogy is változik a meta, annak a lapnak mindig bebetonozott helye lesz, mert a pyro + cleric + coh kombóval annyi lapot tudsz húzni, és ami a legfontosabb: akkor tudsz húzni, amikor akarsz; hogy az meccseket nyer
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Mister_X #29028 üzenetére
Portal az nem laphúzás, a mad scientist viszont az. Ott is baj szokott lenni a lategame a laphúzás hiánya miatt, csak még megmentheti őket az Antonidas.
Yolo deckben oké, de talán még ott is játszatnám.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Mister_X #29028 üzenetére
ki is kap, mint a szar, ha elveszti a board controlt és kifogy a keze.
(#29030) SLYM: hát meg starfallt rakni ezért a pakliba... szerintem 2 hét és senki sem fogja játszani, ha mégis, akkor meg valaki majd kitalálja rá a countert.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
NyxNyxNyx #29026 üzenetére
Ez a kontrol lasabb és lassú deckek ellen jó. Már egy mech mage-shámi megfoghatja.
De a facehunter szétkapja. Mikor rájött mindenki, hogy top 10-ig facehunterrel kell tolni hasonló priestet dobtam el. Pedig azzal lett meg messze először a 60 szint. Ebbe egye meg 2 fontos lap hiányzik az agrók rushok ellen. 4-5 körre meg már annyi dmg-t kaptál, hogy nem fogsz miniont gyógyítani. Itt jön ki a hátránya a hero powernek. Warri ugye azért él meg rush, aggro, zoo ellen mert 2 pajzs üres körben nem rossz.
Meg ugye a játékosok is megtanulták. Cleriket mindenáron, bármivel beütik.
Mondjuk én hunterrel nem szoktam. Mert amíg azt gyógyitja én beütöm. Hiába a sok lap a kezében. A deathlord meg még jó is, deckből játszik ki lényt, nem fogy el a kezem.
A másik nagy ellenfele ennek a decknek az olaj. Ami szintén nem kevés manapság.Amd - Radeon - Ryzen
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fogtunder #29031 üzenetére
Mindjárt újraélesztem a milldruidom, az amúgyis warriorokat evett reggelire
Mechpriesttel meg nem fogy ki a kezem. Mechmage-nek se szokott, csak okosan kell játszani.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
3-ból kettő ellen hunter. A maradék meg mech mage. Gratulálunk blizzard.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fogtunder #29039 üzenetére
Én a mechmage-t alapból azért nem szeretem, mert nincs benne semmi: csupa droid, amit ki kell fosnia magából okosan, aztán a spare partokat beváltja Antinál. Se skillstrike, se skillsheepisation, se skillwyrm, se Soon™, miféle mage az ilyen? Persze elég OP kombináció, de megvan az ellenszere. Én most egy afféle hibrid mechmage-t futtatok Antodias és secretek nélkül, eddig eredményes.
@Gyuri27: facehunter - paladin - mechmage - patron warrior - secret mage - ancestral shaman (na ez húzós volt) - oilrogue - freeze mage eddig ma.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Nem igaz mi van ma, mindenkinel ragnaros boom, cenarius antoindas, emperor, alakir. 6-ot vesztetetm zsinorban casualon mage-el pedig volt, hogy 12-et nyertem zsinorban basic deckel..
6 koron at tuleletem ragnarost de nem jott removal...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
és ilyenek ellen vesztek, mert nem jön a Death... U WOT M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 2022 128GB Cellular 5G ÚJ
- Bomba ár! HP Zbook Studio G5 - i7-9750H I 64GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i3-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G5 - i7-G8 I 16GB I 512SSD I AMD 2GB VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 Gen2 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 5 1500 X
- Sharkoon Számítógépház RGB FLOW (fekete ATX,mATX alsó táp 1x120mm v.
- Apple Watch Kumquat / Narancssárga sport szíj ÚJ bontatlan
- Hp Laptop i3, 4GB, 2.00 GHz, Windows 10 Home 64 bit, 15.6, magyar billentyűzet, fehér színben
- PS4 SLIM 1TB JÁTÉKKONZOL PAKK / GYÁRI DOBOZ/ 2-DB KONTROLLER + HŰTŐ+VÉDŐ KUPAKOK+FÜLHALLGATÓ!/
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest