Hirdetés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Thijs eszméletlenül balszerencsés ma.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Kaptam gwent closed béta kódot.
Nagy reményeim vannak benne, imádtam a Witcher mindhárom részét. Remélem kap valami erős konkurenciát a HS most már.
Közben rip Tgt packs.
ThySoul: Nem még, csak a vesztesek ágára került.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
h3lios
addikt
Most sokan szájbarúgnák ezt a kis k.csög kínait...
-
KaraDani
addikt
válasz
h3lios #59004 üzenetére
A kínai nem tehet semmiről, Thijs szarul játszott ennyi. A hunterrel a freezing trap burtálisan rossz volt, a druid mirrorban sem játszott jól. Rá tettem, bírom is, tavaly megérdemelte volna legalább annyira mint Ostkaka, most viszon jó eséllyel saját maga miatt kapott ki két meccsen is.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Mi lett Thijs-szel? Most kapcsolódtam csak.
(#59012) saen,
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
saen
veterán
válasz
hyperspace #59011 üzenetére
Kikapott 4-3-ra, nem néztem minden meccsét, de voltak hibái is azt mondják. Vesztes körbe került, még nem esett ki.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
voyager4.4 #59014 üzenetére
Nyugi, megvár az a 40 dust, nem megy el sehova.
-
h3lios
addikt
Nevetségesek a casterek, annyira amnesiac-nak szurkolnak (amcsi létükre), hogy már a belem kifordul... Semmilyen szinten nem profi ez a hozzáállás, pláne nem 1 Vb -n... Én is neki szurkolok, de nem szabadna ilyet szinten csinálni...
-
-
grizlisandor
addikt
80g-s questet cserélnék: Sanyiiiiii#2558
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 7a
-
balisz
senior tag
80g quest-et cserélnék amerikai szerveren, de ha nincs senkinek most quest-je onnan, akkor persze a sima játék is rendben van.
-
balisz
senior tag
Ja és az fontos hogy általában nem vagyok bejelentkezve, szóval privátba írjon a jelentkező, ott megbeszéljük a részleteket.
-
grizlisandor
addikt
válasz
grizlisandor #59020 üzenetére
Elkelt.
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 7a
-
thesound
őstag
Frodan-nak vagány a szerelése
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
whitezo88
nagyúr
Az hagyján hogy az egyetlen rosszat dobta ki, na de... [link]
-
Balathruin
veterán
Valaki meg tudná adni képben a wild patron paklit? Nem működik nálam a tempostorm.
-
thesound
őstag
válasz
Balathruin #59026 üzenetére
-
Nojbee
tag
Kipróbáltam ezt az aréna dolgot. Nyereséges volt, 8 win összejött.
Aztán mint mindig, minden játékmódban, bármivel is menjek, jönnek a mage-ek és rommá vernek, megaláznak, agyonb...nak.
Nem is értem miért van egy range karakternek 30 hp-ja. Én simán nerfelném 15-20ra. Még úgyis túl erős lenne -
thesound
őstag
válasz
micafighter #59030 üzenetére
Lehet megpróbálom, de csak R10, ma nem jött egy secret-es sem.
Még 20 win és megvan a golden wari.Amúgy bejön a deck, nem unalmas.
-
salaam
senior tag
válasz
micafighter #59030 üzenetére
Freeze maget megvered armorral, palát megvered DB+izgató+Patron kombóval, hunter sehol nincs. Teljesen felesleges egy eater of secrets is, nemhogy kettő. A shredder/korkron bármikor jobb, mint az eos.
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Fellelhető olyan oldal ahol megbízható "kezdő", pakli összeállítások vannak ?
Vagy tudtok linkelni párat ?Rákerestem h basic deck de egyik se igazán vált be
Mágussal, Pappal, meg most elkezdtem tolni a Druidot meg érdekel a Sámán is, de ezek közül igazán jó szériáim csak az első 2 hőssel szoktak lenni.
Ha van olyan oldal ahova fel lehet tenni a jelenlegi paklimat, akkor azt is szívesen megmutatom most mivel tolom.Ha az ember éppen vesz paklit (100G-set), akkor melyik fajtából érdemes venni ?
Ja meg igen, lehet értelmetlen maga a kérdés felvetése is, de melyik hőssel a leghatékonyabb a játék ?
Értem ezalatt, hogy sok nyertes meccse legyen az embernek, hogy élvezze is a játékotElőre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Azért időről időre mindig bebizonyítja egy két meccs a versenyeken, hogy mennyire next level szinten vannak a prok és igen is számít a tudás. HotMEOWTH-hunter vs OmegaZero-zoo meccset érdemes megnézni.
-
Genji
őstag
válasz
asuspc96 #59038 üzenetére
Basic paklikból a Mage a legerősebb, de azzal is max rank 17-18ig lehet lemenni.
Ha eredményes akarsz lenni a játékban (és ez alatt az 50%+ winrate-et értem), vagy időt vagy pénzt kell ölnöd a játékba, hogy összerakj egy komolyabb paklit. ITT találsz ütőképes paklikat (Tier1-2). A legolcsóbb talán ebből a Zoo.
Classic paklikat vegyél ha veszel, de még jobban jársz ha a kiegészítőket csinálod meg (700g/szárny).
Nincs egy hős ami hatékonyabb a másiknál, ez mindig változik a metával együtt. Most éppen Shamanstone van. -
NyxNyxNyx
addikt
Legend hátlapos midrange shaman casualban mit érez?
-
adrian94
őstag
-
balisz
senior tag
Lehet bőven feljebb is menni basic mage paklival. Szerintem 10 simán meglehet ha jól játszol, de valószínűleg több is ha szerencséd van. Én 13-ig mentem vele az amerikai vagy ázsiai szerveren vele (már nem emlékszem melyik volt), és csak azért hagytam abba mert meguntam. Persze nem világklasszis játékosok ellen fogsz vele nyerni, néha kell hogy egy kicsit belejátszon az ellenfél a Flamestrike-ba, de 0 dust pakliból bőven a legjobb. Persze rank 10 környékén tényleg jól kell vele játszani, szóval nem biztos hogy kezdőknek be fog válni. Persze kérdés ugye mennyire éri meg vele szenvedni pl. egy Zoo-hoz képest, ami olcsó és sokkal effektívebb.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz
KaraDani #59045 üzenetére
Sikeresen kaptam most egymás után két rogue-ot, ki is kaptam. Látom neked is leginkább velük gyűlt meg a bajod. Ezek szerint nem kedvező match-up. Mire kéne figyeljek, hogy nagyobb legyen az esély? Próbáljak minél gyorsabb lenni, mielőtt még felhúzza a pakliját? De így is leszedtek mindent kézből azonnal. Az egyik még egy lightning stormot is lopott a burglarral, hát naná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch
- TCL LCD és LED TV-k
- Facebook és Messenger
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assassin's Creed Odyssey
- További aktív témák...
- Macbook M2 PRO 14 I 12/19 1TB GARI 2024.09.04
- Ipad Air 5 64GB
- iPhone 13 Pro 256 GB Kék - Kártyafüggetlen, Garanciával, 89% akksi, Apple Care, Nagyon szép állapot
- ASUS Radeon RX 5700 TUF GAMING X3 XT OC 8GB GDDR6 256bit (TUF3-RX5700XT-O8G-GAMING) Videokártya
- Ritka Samsung S21 Ultra 16/512 GB- Dual Sim, Kártyafüggetlen, Fekete Eladó!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest