- Milyen videókártyát?
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Raspberry Pi
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányos topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Toast csatornajan van gameplay az elso bossrol. Aranyos. Normalon eleg easy de hcn eleg durva zoo lesz szerintem.
-
Kanczy
veterán
Nem tudok rendesen haladni tegnap és ma... előtte felszaladtam 14-ről 6-ra, de azóta visszaestem 8 közepére és csak szenvedek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Gyuri27
félisten
Ben Brode most megy el az anyjába. Én fagyi mágus. Ellenem 2 pap. Mindkettő a blokkot lopja és nyeri a meccset. Nyilván randomilag így kerek.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Kanczy
veterán
válasz
salaam #54009 üzenetére
Közben viszont 8-1 voltam kedden sámánnal, zoo-val pedig 14-2. A hónapban eddig ilyen, szóval nem kéne gond legyen, csak az utóbbi 3 napban van 50% körül a winratem, és nagyon idegesít
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kari1
aktív tag
Nem estem hanyatt ettől a kieg bejelentéstől. Tegnap még aggódtam hogy csak VOD-ról tudom majd nézni, erre az egész bejelentés max 15-20 perc. Összesen mutattak 4-5 kártyát és elmondták a boss-okat de semmi gameplay vagy vmi csak amit toast feltett. Jah és igazából az sem tetszik hogy még plusz 2 hét. (Bár így több idő marad goldot gyűjteni rá)
[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
válasz
Cathfaern #54014 üzenetére
Mivel összesen csak pár kártyát mutattak be így persze hogy nem akartak semmit lelőni. De azért több részletre számítottam mint írtam toast feltett egy full game-et azt pl simán lehetett volna bejelentéskor játszani és közben mutogatni azt ott előjövő kártyákat. (LoE bejelentése nekem pl jobban tetszett)
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Valakivel megcsinálhatnám a játsz egy barátoddal 80aranyért questet?
Gamertagem: anorche #2288
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kanczy
veterán
Tetszik és erősnek is tűnik ez a taunt sámán, amivel egy csomó streamer játszik, de rohadt drága, és amúgy indokolatlan lapokat kellene hozzá lecraftolni
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Az ugye megvan, hogy a Kara Adventure ebből merítette az ötletet? Nekem ma esett le
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
A múltbéli tapasztalatok és a nyilatkozatok alapján szerintetek mikor jön a Karazhan utáni kieg? Számolgatok, hogy mennyi paklira lesz elég a goldom, ha goldból veszem meg a Karazhan-t. (most van 2100)
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sirandrish
legenda
-
saen
veterán
válasz
Sirandrish #54033 üzenetére
Tavasszal fog jönni a másik nagy kieg ha máshol nem, ott bizony komoly laphátrányba kerül.
-
grizlisandor
addikt
Elakadtam a LoE utolsó szárnyában a Rafaam elleni küzdelemben. Valami tanács?
Összeraktam Rafaamnak egy priest paklit, de a hero powerje nagyon erős.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
tomazin
veterán
válasz
grizlisandor #54035 üzenetére
Hearthpwn.com
ott van simara meg hcre is pakli -
tPedro_
őstag
Play a friend, valaki? Tpedro#2141
-
-
tPedro_
őstag
válasz
voyager4.4 #54039 üzenetére
Köszi a játékot.
Szívesen felveszek másokat is friendlistre, de ezt a játékot már letudtuk.
-
grizlisandor
addikt
válasz
grizlisandor #54038 üzenetére
Siker.
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
Soybex
őstag
Srácok , szerintetek melyik adventure-t éri meg majd megvenni ? Brm vagy Kara?
Első szárnya brm-nek megvan , és főleg standardozokAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #54031 üzenetére
A fontosabb lapokhoz. Ok TGT tré volt, de WoG-ból én 120-at nyitottam, és utána még fogyott picit a dustom is. Persze az alábbi legendek nem must have-ek, de bőven craftolhatók ha a fontosabb deckeket ki szeretnéd próbálni: Vek'lor, Yogg, (N'Zoth), Fandral, (Lightlord), (Xaril), Malkorok - a zárójelesek csak ideig - óriáig voltak jók, de akkor elég sokan használták, és van esély a visszajövetelükre is. (És epic téren is átlag feletti volt most a felhozatal, elég csak a CotW-ra gondolni.)
Szóval ha hasonlóan jó lesz az a kieg is, akkor vagy a dustod fogy (ha van), vagy többet kell nyitni 70-nél.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
darkrock
aktív tag
Midrange Shaman-nal elég jól megy a játék, 8 egymás utáni győzelem R10->R7.
-
F-ECT$
titán
válasz
micafighter #54046 üzenetére
70 átlagos nyitás olyan 3-4 legendet jelent (nem feltétlenül azokat, amik kellenek), és olyan 1-2-re elég dustot. Ennyi packból még lehet, hogy az összes rare sem lesz meg, az epicek meg pláne, és azért azokból is akad mostanában 1-1 jó.
Nekem is voltak már szerencsés időszakaim, pl Classicból nyitottam Pagle-t, Tinkmastert, TBK-t, Leeroyt, Ragnát, Sylvanast, TGT-ből Justicart, GVG-ből Boomot, stb, de vannak itt olyanok, akiknek 40 packból is csak 1 legend jön.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
új lap: [link]
Szövege: ha discardolsz, húzol utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Mesterséges intelligenciával figyelné meg az embereket Franciaország
- Futás, futópályák
- Suzuki topik
- Tippmix
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Napelem
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10
- Dell Precision 3520 Laptop/Notebook, 15,6" FHD IPS, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA 2GB
- Dell XPS 9360 Laptop/Notebook, 13,3" QHD+ Érintős, I7-7500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10,
- Flipper zero
- MSI KATANA GF66 I 11. gen. i7-11800H I 15"6 FHD 144HZ I RTX 3070 I 16GB RAM I 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest