- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
MinionFlasH #453 üzenetére
próbáld meg kiterjesztet módban, akkor nem függnek egymástól a kijelzők (még mindig arra gondolok, hogy a tv valamivel zavarja a monitor vsync-et)
-
El Kebir
őstag
válasz
MinionFlasH #450 üzenetére
vagy a két megjelenítő frissítési frekvenciája zavarhatja egymást, vagy a vsync-et, klón módban használod a tv-t és monitort, vagy kiterjesztve? Milyen képfrissítésekkel megy egyik-másik? (a kábel is elképzelhető, 5méter elég sok egy ilyen olcsó kábelnek, próbáltad már rövidebbel?)
-
El Kebir
őstag
válasz
MinionFlasH #444 üzenetére
ugye most viccelsz? ez egy olyan alap beállítás ami 10 éve folyamatosan benne van a catalystban... (ahogy az nv oldalon már a tnt-k driverében is megvolt)
A 3D-s beállításoknál van...
... a magyarban a "várakozás a függőleges frissítésre" címszó alatt....egyéb megnevezései: "vsync" , "vertical sync", "vertical synchronization" esetleg "várakozás a függőleges képszinkronjelre"
-
El Kebir
őstag
válasz
MinionFlasH #441 üzenetére
pedig ez tearingnek néz ki, kapcsold be a vga kártya vezérlőpultjában a "várakozás a függőleges frissítésre" opciót (vsync on).
-
El Kebir
őstag
válasz
MinionFlasH #439 üzenetére
"Remélem valamennyire érthető voltam"
Nem, számomra nagyon nem. Ugye nem a "screen tearing"-ről beszélsz? ( ne vedd zokon, csak rákérdeztem, nehogy mégis)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest