- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz Feketelaszlo #42826 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez a probléma, mivel régen nem csinált ilyet. Új gép lett véve, volt egy windows telepítés, aztán azóta csinálja ezt.
Sőt, régebben több induló program volt mint most, mégse csinálta.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Feketelaszlo #42426 üzenetére
BIOS-ban látom. Próbáltam hot swappelni, de összef.ssa magát tőle a gép, programokat nem tudok megnyitni, böngésző lapjai nem töltenek be, hdsentinel ugyan jelezte a meghajtót az értesítési területen, de azt sem tudtam megnyitni, csak miután kihúztam a SATA-kábelt. Lemezkezelőben viszont nem látom ilyenkor sem.
Egy live linux minttel is próbáltam, ott látom a meghajtót, viszont megnyitni nem tudom, ezt a szöveget írja. Nem biztos, hogy tudom értelmezni, de nem hangzik túl jól. -
liksoft
nagyúr
válasz Feketelaszlo #42414 üzenetére
A SMART a felületen van. Ha a fej letapadt, akkor, hogy írja rá? Itt külsérelmi nyom nélkül ....
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
anorche1
őstag
válasz Feketelaszlo #42405 üzenetére
Sata portra dugva is ugyan az.
Itt egy videó a hangról amit kiad. Ez nekem egyértelmű hibajelzésnek hangzik.
[link]Szerk.: Bemásolom a gondomat az adatmentőkhöz is.
Feketelaszlo, köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
válasz Feketelaszlo #42405 üzenetére
Ja igen, az kimaradt hogy első dolgom volt kikapni a winyót és usb -re dugni. És a bios -sem látja.
Szerk.: Van bármi értelme csak a pcb -t a gépre dugni? Az tárol bármi információt?
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
fausto
addikt
válasz Feketelaszlo #42353 üzenetére
Nem kivágás volt, csak másolás. Nem tudom, mi az a dinamikus lemez...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Feketelaszlo #42310 üzenetére
"óckodnék" helyesen: ódzkodnék
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Beni97
őstag
válasz Feketelaszlo #42001 üzenetére
Sziasztok. Ma teljesen leformáztam a vinyómat. Full üresen átviszem haveromhoz(sajnos nincs és nem is tudtam szerezni külső vinyót), hogy rakjon rá pár játék telepítőt(nekem elég lassú a netem). Rárakott párat ami kb 30 perc alatt meg is volt. Haza jövök felrakom a wint. Minden oké, driverek programok minden fent van... gépreset. Mondom most akkor felrakom az egyik játékot de nem találok semmit és a tárhely pedig kevesebb.
Képekben:Tudnátok segíteni hogy, miért van ez és hogy lehet látni is azokat a mappákat/fájlokat?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Feketelaszlo #42001 üzenetére
Ma este leteszteltem a 80-as HDD-t is teljesen, illetve memtest is futott egy jódarabig, egyik sem hibázott. Továbbra is alaplap gyanús a dolog, holnap meglesem azt a béta BIOS-t ha hazaértem.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
őstag
válasz Feketelaszlo #41966 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
oncsi
őstag
válasz Feketelaszlo #41959 üzenetére
Picit bonyolultabb ez ennél.
Először is ha minden feltétel adott [A Hoot Swap-ról] akkor is előbb le kell választani, mert egy adat írása igenis okozhat meghibásodást. Áramszünet szintén ugyan ez. Ha valamit éppen ir a boot részbe akkor az mindig kritikus művelet.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
pjen
félisten
válasz Feketelaszlo #41690 üzenetére
Biztos van ilyen,ha írod de én még sosem hallottam rola.Megveszem használom de olyan hogy bejáratom??Ha 10x tele írod honnan tudod,hogy nem a 11 dik írásnál döglik meg.
-
pjen
félisten
válasz Feketelaszlo #41688 üzenetére
Minél többször használod annál hamarabb elpusztul.Tele irod aztán évente egyszer frissíted,ha közben nem használod.Nekem bevállt,bár egy HDD m vagy 4 évet pihent véletlen és nem lett semmi baja.De ha tényleg fontos adatok akkor legalább két helyen tárold.Én az igazán fontosakat kiirom lemezreis.
[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
válasz Feketelaszlo #38920 üzenetére
Régen egy matematikus barátom mondta, nem szeretné megérni, hogy a gépek öntudatra ébredjenek. Kérdeztem, miért? Mert akkor az első számú ellenséget fogják megtámadni. Ez pedig nem az ember, hanem az oxigén.
Nem a motor fog beállni.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Pazolini
senior tag
válasz Feketelaszlo #38898 üzenetére
A HDD-knek nem árt, ha állnak. Időállók. A használat már jóval kritikusabb. Úgyhogy nyugi, csak jót teszel velük, ha pihenteted őket. Üzemidőt és energiát takarítasz meg.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz Feketelaszlo #37856 üzenetére
Megvan! Hát már nem először küldöm el a csudába az nVidiát e miatt a szörnyű chipset miatt, de legalább megoldódott, a Hitachimnak semmi baja, teljesen egészséges. Bár amennyi teszttel stresszeltem szegényt, mostmár kijár neki (remélhetőleg) pár év nyugodt adattárolás.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz Feketelaszlo #37840 üzenetére
Valami ott valóban nem kóser, a furcsa az, hogy nem kényszeríti ki a szektoráthelyezést sem a teszt.
A helyedben emelném az újrainicializálási mélységet mondjuk 2-re, és átváltanék fordított irányú tesztre. Lássuk a merevlemez utolsó 27%-át is. -
MoP_FX 57
őstag
válasz Feketelaszlo #37837 üzenetére
Ez egy elég gyakori HDS hibakód, és azt jelenti, hogy az adott szektorhoz nem sikerült hozzáférni és azt feldolgozni. Érdemes lenne egy felület újrainicializálást végezni, hogy az esetlegesen gyenge vagy hibás szektorok felülvizsgálatra kerüljenek. Az újrainicializálási mélységet viszont leveheted 1-re, nincs szükség biztonságos adatmegsemmisítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- XPEnology
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest