Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Skalci #35354 üzenetére
Garanciát nem tudom, meg kell kérdezni eladót. Kárt én kétlem, hisz másik winyók se parkolnak.
Én 5 éven belül se szeretném hogy elhalálozzon, nemhogy egy. Úgyhogy épp ezért majd valamit kezdek ezzel a parkolással. Nem hiszem hogy az a 8 sec a legoptimálisabb az élettartamnak, vagy mennyi van beállítva rajt... Nekem az élettartam az első prioritású, nem érdekel a fogyasztás.Ha megjön, kiderül mire van állítva. Mert netről semmit se tudtam meg eddig a termékről ezügyben. :s
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Skalci #35341 üzenetére
A red meg a green gyakori parkolásra van beállítva szemben a blue-val. Így egyértelmű hogy sokkal többet parkolnak. Ezzel a célja a gyártónak a gazdaságosság volt, de az érem másik oldala hogy az élettartam viszont a sok parkolgatás miatt meg csökken. Ezt ki lehet kapcsolni (elvileg), szoftveres útmutatást találsz a ph-n is.
PL:
http://prohardver.hu/tema/re_kritikus_hiba_a_western_digital_caviar_green_m/hsz_1-1.html -
liksoft
nagyúr
válasz
Skalci #22992 üzenetére
NEM! Ne a winchester körül forgasd a levegőt, hanem olyan légcsatornát alakíts ki a házban, hogy a bejövő levegő elöl a winyóknál menjen be, majd hátul távozzon. Vagyis a tápegység húzza át a levegőt, és ne nyiss hátul, vagy oldal rést (ne vedd le az oldalát). Ha a tápegység ventillátora nem elég, akkor tegyél a hátlapra kifelé fújó kisegítőt.
Csak az átszellőztetés segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest