Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Egér probléma
- Milyen processzort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Az a baj, hogy amikor ezt az új TB-os vinyót particionáltam és formázgattam, akkor totál elfelejtettem, hogy a swap-ot az elejére kéne csapni, most meg már jól rápakolgattam párszáz gigát, és a lakásban már nincs ekkora tárhelyű vinyó, amire át tudnám addig pakolászni a cuccokat, pedig ahhoz újra kéne particionálni
Szóval ideje lesz jópár kétrétegű DVD-t megírni meg lementegetni ismét, mert azért örülnék neki, ha ezzel is gyorsulást tudnék elérni.
Bár sokszor azt mondják, ha nem használ az ember memóriaigényes alkalmazásokat, akkor akár ki is lehet 2 GB-nál már kapcsolni a fenébe a swapot, de ki tudja, mikor akarok pl. videoszerkesztőt vagy durvább igényű játékot használni...(#9187) Kernel: ez a durva, csattanásszerű visszacsapódás a régi vinyónál nem tesz nagyon rosszat a fejnek?
Amúgy a Hitachi-t azért választottam, mert a másik vinyós topicban agyba-főbe dicsérték, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka, érdemes azt venni.
Mondjuk tény, gyorsaságra eddig nem is lehetett panaszom: [link] amikor ezt írtam, a zaj még nem volt zavaró - azóta kerreg, mióta a rendszer rajta van
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő