- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
liksoft #7837 üzenetére
De értettem, lehetőség szerint 4-nek a többszöröse legyen a másolt fájl mérete, mert akkor használja ki a teljes írandó felületet. Ha például 13kB-os egy fájl, akkor 3 clustert teleír, de a negyedik clusternek csak a negyede lesz kihasználva, tehát az nem lesz átforgatva. Csak ilyen fájlt nem nagyon fogok szerintem találni, ezért ha egy 8 gigás képfájlt kiválasztok, akkor (500:8=62,5) 62 cluster nem lesz teleírva az 500 gigából.
Ezen elgondolkozva, lehet fel kellene darabolni azt a 8 gigás fájlt olyan részekre, hogy kihasználja az összes clustert, például 1073741824 bájtosokra (1024 a harmadikonra), a maradékot meg eldobni, és akkor teljesen kihasználom a felületet. Ha valamiben hibáztam volna, vagy rossz úton indultam volna el, igazíts légyszi helyre...szerintem ötletnek jó ez a arabolásos módszer. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest