Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ha tényleg jók a BIOS-beállítások (alaplap felismeri) - de gondolom ez így van, mert egy darabig használtad ugye... - akkor szerintem kár szenvedni vele. Megy vissza garanciába és kenjék a hajukra.
Neked kevesebb szál hajad hullik ki, az időd is megmarad, és lesz egy új vinyód. (Én személy szerint különösen utálok ilyenekkel szenvedni).A windowsba épített lemezkezelő teljesen alkalmas az utólag beszerzett, beszerelt HDD-k beüzemeléséhez, a többi "pénzes" proggi akkor kell, amikor valami olyant szeretnénk, amit ez nem tud... pl. partíciókat összefűzni meg átméretezni adatvesztés nélkül - de tapasztalatból mondom, hogy azokkal is elég életveszélyes a dolog.
A HDD-buzeráló programok (pl. SeaTools) elvileg egér nélkül is működnek, de ha "csak úgy" indítod, akkor elképzelhető, hogy kell hozzájuk valamilyen driver is (mármint az egérhez), de ez nem biztos (több mint két hónapja használtam utoljára, nem emléxem, hogy kell-e hozzá oprendszer). Ha Ultimate BootCD-n keresztül indítottad, akkor ott mindennek pikk-pakk mennie kellene, mert alácsüccsentik azokat a programocskákat, amik kényelmesebbé teszik a működését - ha mégsem, akkor itt megáll a tudományom, mert most éppen nem tudom kipróbálni, hülyeségeket meg nem akarok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest