Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jola
csendes tag
khalox, egy csuda vagy!
A Testdisk bejött (6.10), a kicsi fekete ablak többet tud, mint szakajtó új csili-vili.
Természetesen liksoft reagálását is köszönöm; az infot elraktároztam, még jól jöhet. Főleg, ha keleti mintás grafikákon kattintgatok.Rendesek vagytok, csak így tovább!
(Otthon nem volt belépési jelszavam, ezért késtem a válasszal.)Laci
-
Worker
aktív tag
Ilyet... Nem is ismertem, h az xp-n belul van ilyen, h szamitogep-kezelo, es h ilyen korrektul meg van oldva
Hat... nem gondoltam volna, h meg az xp is tud okozni ilyen meglepeteseket
Megnezem, h mit lat az 'uj' vinyobol, hatha ki tudok hozni belole vmit egy formazassal, torlessel, miegymassal. /balszerencsemre hosegriado volt ma a szamtekuzletbe, ahova gariba vittem volna a vinyot... viszont igy meg van lehetosegem szerencsetlenkedni vele
/ -
Worker
aktív tag
A regi vinyot alapbol felismeri az xp, ergo tudom formazni is meg minden, egyszeruen azert nem bantom meg, mert nem mentettem meg rola ki azt a ~270 giganyi adatot, ami rajta pihen...
De ha hosszas kinlodas utan sikerul majd kimenteni az osszes fontos adatot (gyakorlatilag a vinyo 95%a...), utana leformazom (alapbol primaryben van most, es egyetlen particio van rajta).
"windows számítógép- és lemezkezelésével" - xp telepito cd-jere gondolsz, vagy csak egyszeruen sajatgepben formazok?
Az uj vinyot sztem az usb rack sem hatna meg (bar ha lenne keznel egy, akkor kiprobalnam, de nincs...). Mivel sajatgepben nem latom a vinyot (telepito cd meg befagy), ezert nem tudom mikent tudnam formazni a vinyot anelkul, h PQ magic-et vagy paragont hasznalnek.
Erre varok tippeket

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/