Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dir81
csendes tag
Sziasztok
A helyzet a következő: a gépemben már egy 80as Seagate, egy 160as Maxtor és 250es Samsung is eljátszotta velem a következő mókát: eltünedező fileok, könyvtárak ( a file ott van, látszik, van neve de épp 0 a mérete és olvashatatlan), majd a particiók tünnek el teljesen (van hogy "the disk is not formatted, do you want to format it now?" üzenetet kapok vagy egyszerűen csak annyit hogy hibahibahiba ). A get data back nevű programmal mindig vissza tudtam hozni az adatokat, reparticionálás, format és bad sector vadászat után pedig ( sose talált a scandisk egyet se) vigan mennek a vinyók a tesóm gépében. A legutolsó alkalom végképp felhúzott, adatmentés és reformat után a tesómnál hetekig működött a vinyó, nállam 1-2 nap után újra "do you want to format it now?" Mi csinálhatja ezt? A tápom szar? (próbáltam már ugy hogy mindent lehuztam, egy videokari volt meg egy winch) Az alaplapom? (van vagy 4 éves, még agpsÁramingadozás vagy egyébb vicc a hálózatból (sűrjen van a környékünkön áramszünet vagy az "elvesszük 1 secre az áramot majd visszaadjuk" játék) Pár vinyó már átment rajtam, vinyó helyett vennék gépet is, de parázok mi van, ha az is igy jár majd? Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest