Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #51813 üzenetére
Nos, hetek óta nem volt egy kék halál sem. Nem a tápegység miatt voltak, nem is a HDD/SSD miatt, hanem... hát tulajdonképpen user error. Amikor tavaly megvettem az alaplap+cpu+ram-ot, sikerült a gyári procihűtőt fordítva felraknom a helyére, és így a csak az egyik oldalán lévő AMD felirat hozzáért az egyik RAM modulhoz. Tulajdonképpen nyomta. (Akkor ez fel sem tűnt.) És néha, pl. amikor felpörgött a venti, érintkezési probléma jelentkezett a RAM modulnál, és ettől voltak a random kék halálok.
Kivettem a RAM modulokat, megtörölgettem a csatlakozókat, visszaraktam őket, a CPU hűtőt meg fordítva, hogy a kitüremkedés az AMD felirattal pont a túloldalán legyen, és azóta egyetlen fagyás sem volt. Ha eleve nem fordítva rakom fel a CPU hűtőt, valószínűleg soha egyetlen fagyásom sem lett volna, így meg fél évig szenvedtem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- Mobilinternet
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Shell script topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest