Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajven
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni, mert nem tetszik valami a gépemmel. Ott kezdődött, hogy elköltöztem, előtt ment, utána nem ment a gépem, lassú volt, stb.. Gondoltam HDD probléma, irány a bolt, vettem egy SSD-t illetve egy 1TB-os HDD-t. SSD be, telepít, szépen megy, HDD-t beraktam és nem ment. Felismertem, megcsináltam a lemezkezelővel aztán az adatmásolás első másodperceiben megszakadt, elveszítette a winchestert. Próbálkoztam újraindítani, de semmi. Néha látta, utána eltűnt. Visszavittem, kb. 3 hét múlva kicserélték amit most akartam betenni, de ezt nem is látja. BIOS-ban bent van, egyébként semmi. Újraindítottam, akkor felismertem, hogy új eszköz telepítése, de fél óra homokórázás után feladtam. Nem tudom működésre bírni. SATA3 csatlakozóra vannak kötve. Tudnátok segíteni? Nem akarom ezt is visszavinni, mert félek, hogy nem a HDD rossz... Nagyon köszi. G.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Interactive Brokers társalgó
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest