Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
earny
tag
Sziasztok!
A történet: Elszállt az alaplapom, a procim és a memóriám. Vettem egy használt gépet (1000-es Athlon egy MSI alaplapban). Ebbe átpakoltam a winchestereimet (80, és 200 GB maxtor).
A probléma: Amíóta az ''új'' gép megvan azóta pl egy dvd letöltése után nem tudom kicsomagolni a cuccost. ''Lemezolvasási hiba''-val elszáll a tcmd. Próbáltam winrarral és winzippel is de semmi. Kidob egy csomó hibát, hogy melyik fájlrész hibás (Az a pláne, hogy akárhányszor próbálom mindeig másik fájldarabot mond hibásnak). Olyan állományoknál is ezt csinálja, amiker még a régi géppel töltöttem le és ott ki tudtam csomagolni.
Sőt! Az anyagot letöltés után kiirtam és a notimon próbáltam meg kicsomagolni és ott sikeres volt a mművelet. (máramikor sikerült kiirni, mert az sem működik tökéletesen)
Szerintetek lehetséges, hogy mivel nincs meg az alaplap telepitő cd-j így a ''sima'' windózos driver van fent, és ez miatt nem tudja kezelni rendesen az IDE csatornákat? Vagy amikor az alaplap és a proci elszlálltak (valszeg túlfesz miatt), akkor a winchesterek is kaptak valamit? Mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hoy egyszerrre menjen tönkre mind2tő.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest