Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

energy4ever
addikt
Hasznaltan vettem regebben egy 80GB-os WD Raptor 10000RPM-es Sata HDD-t 3,5-os meretben.
Tegnapi nap folyaman aramkimaradas ota nem latja az alaplap mindig, es ha nagyobb terjedelmu adatot masolok ra, telepitek, lefagy az egesz gep kb 10percen belul.
Amikor bekapcsolom a gepet neha kiirja, hogy nem valos rendszermeghajtok, es hogy nyomjak meg egy bill-t, olyankor tovabbmegy, es elindul a Boot. A bios csak nagyon ritkan latja.
Ezeket leszamitva "jol" mukodik.
HDSentinel 100/100-asnak latja, mas gepel leelenoriztem, csak a HDD-nek van baja.Ket kerdesem lenne.
Milyen program az ami: Nagyjabl kiirja, hogy mi baja van?
Biztosito(K&H) mit tud vele kezdeni? (Tegnap kimaradt az aram, bevolt kapcsolva a gep, egybol ki is kapcsolt, ma kapcsoltam be eloszor, es a hiba adott. Hasznaltan vettem a HDD-t, de az adas vetelije megvan meg mindig. A tapomban van tulfesz elleni vedelem) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kertészet, mezőgazdaság topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Windows 11
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Óra topik
 - Delphi programozás
 - MIUI / HyperOS topik
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
 - SAMSUNG PM9E1 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
 - SAMSUNG EVO 860 500GB
 - WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
 - 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK

- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
 - BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest