Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvi
csendes tag
válasz mr_ricsi #20872 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm hozzászólásaitok!Ph nagyúrnak: Természetesen tanultam az esetből hasonlót sem csinálok!
(Teszem hozzá volt h. 1 napig is kezelte a P2-s a 3 vincsit...Lényegtelen.)
A baj viszont valóban jól látod a táp és a ki-be huzogálás volt, ami azért történt, mert nem mindig látta őket, így variálgatva lett a IDE & a táp kábel h. lássa mindet egyszerre.
A lényeg amire ráéreztél: Ez 1 Compaq gép és a tápja: max: 100W
A formázás nem jöhet szóba hiszen az adat a cél, adat nélkül nincs szükségem a kütyüre.Liksoft-nak: Hát én házi módszerrel szeretnék rajta segíteni, mert tudom h. sok 1000ért csinálják az adatmentést a szakik.Nekem nincs pénzem erre.
Esetleg valami progit tudnál ajánlani v. a GetDataBack egyáltalán jó? Most h. talán összeállt a kép ennyi infóból.
A gyári szám a model szám ue.?Mr ricsinek: A maxtor-nál nem ellenőriztem a filerendszerre mit ír.(majd megnézem.Gyanítom az is átváltott RAW-ra)
Ott annyival bonyolódik h. azon van 1 windows és ha mesternek teszem próbál bootolni, de bizony csak nagy ''csúnyaságot'' látok ami a mátrix-féle jelek-számok-betűk ugrálása és váltogatását jelenti.Ennyi.
Ha slave akkor ugyanúgy ellenőrzi a konzisztenciáját sikertelenűl, pont úgy mint a Hitachinak!Fontos: Nem keztem el vele próbálkozni! Javítás,szétszedés stb.(...mert ue ezekre a próbálkozásokra gondoltál?) Nincs donorom sem!
Most infógyűjtés-stádiumban vaok. GetDataBack-val is csak megnéztem mit lát. Lépni nem igazán léptem, mert angol szakifejezésekben ír. Bizonytalanba nem futok. Talán ez is tud segíteni csak én nem értek hozzá.Nekem is volt ilyen érzésem. Na,de csak 1 hozzáértő tud segíteni a filerendszer-széthulláson? Otthoni megoldás?
Milyen biztosra mondod?Szép Napokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Gitáros topic
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia