Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
úgynézki sikerült megoldani! olvasgattam sokfélét sok helyen, igy jutottam el oda, ohgy kikapcsoltam a biosban a c1e, eist beállitást, aztán a windowsban az energiagazdálkodásnál a processor idle-t is disabledre állitottam, valamint egy rovidke kis regedit szerkesztés szintén a power managementnél, és voálá, eltunt a hang. igyhát kijelenthetjuk hogy nem a hdd volt a ludas !
végig néztem melyik segitett, és a vezérlőpultnál lévő energiagazdálkodás beállitásnál, a sémáknál, a processzor üresjáratát nem szabad engedélyezni - disable-re kell tenni. csak igy 55 fokos lesz, 30 fok helyett a cpu, gonoldom mer folymaatosan maxon pörög. de ha meg engedélyezem, akkor adja ezt a halk hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest