- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz Formaster #1027 üzenetére
Közel sem biztos hogy az a kébel adja neked a legjobb hangot mint nekem....sajnos ki kell próbálni.
Én Prosonnal kezdtem ,talán 4eFt volt de csak egyszeres árnyékolású. Később vettem egy Inakustik premium Y kábelt használtan ( talán 6eFt volt),de annyira jókat olvastam a AQ black lab kábelről hogy ki kellett próbálnom ....ha már 50%-os akcióban volt karácsonykor.
Vesztenivalóm nem volt , hiszen annyiért amennyiért vettem biztos el tudom adni, gondoltam és így is lett. Nekem nagyon nem jött be már csak kinézetre sem ..... Olyan vékonyka. Az Inakustikkal sokáig elégedett voltam, de amikor átköltöztettem a mélynyomót egy AVR -hez közelebbi helyre, már túl hosszú volt az 5m... Csak tekeredett a szekrény mögött. Ekkor tettem fel a kérdést a topikban hogy mit vegyek és sokan (olyanok akik komolyabb rendszerrel rendelkeztek) ajánlották ár/érték arányban az Oehlbach ot. Nemir linkelt is egy kihagyhatatlan ajánlatot...a német Media Markt ban valami 17€ körüli áron volt elérhető + szállítás. A bökkenő hogy csak németországba szállít a MM de van kint barátom ... Így probléma megoldva.
Akkoriban többeknek hozattam( itt a fórumon) ilyen kábelt és elégedettek voltak. Én sem panaszkodhatok a hangra és méretben is pöpec. Lehet van jobb kábel ami jobban illene ide nekem ,de egyelőre elég volt a kábelekből... Kicsit már beleuntam a cserékbe."nagyon jó áron kaptam a Klipschet ár/érték arányban verhetetlen vétel volt. Másrészt elégedett is vagyok vele," Ezzel semmi baj sincsen ...használd egészséggel!
A Denon X2000 széria azért nem egy erőgép[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest