Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
tibismart #11664 üzenetére
Amibe nem hal bele az ember, attól csak erősebb lesz
És egy kis fájdalmat simán elviselnék ezért az erősítőért cserébe(azért pl. az Ágota DS2400, 2x1200W-os - 3000W-ot vesz fel - erősítőt nem szívesen érezném a hátamban, akármennyire is szeretem használni hangosítás közben
)
-
hattorihanzo
aktív tag
válasz
tibismart #11586 üzenetére
Hát figyu, én sosem hallottam még Jamo elektronikát ( nem hangsugárzót ) szólni. Az is igaz, hogy leálltak az elektrónikák gyártásával, ma ismét csak hangsugárzókat készítenek. De úgy gondolom, nem a belépő osztályban akarták indítani annak idején, amikor kijöttek vele, még a HD-s formátumok előtt. Ezt arra alapozom, hogy belépő osztályban sem ma, sem akkor nem volt szokványos 13.6 Kg-os készülékkel kirukkolni, brutál trafókkal, brutál kondenzátorokkal.
Ezeket figyelembe véve abszolút nem tartom túlzónak a 99.990-et, más kérdés, hogy ma már új formátumok vannak+HDMI+felskálázás stb. Ha ezek benne lennének, nem is tudom milyen kategória lenne.
Szerintem a 49.900 abszolút korrekt, persze hallani is kéne.
Ez csak a saját véleményem, amit pusztán ránézésre és a technikai paraméterekre építettem.
De mint általában, lehet, hogy most is tévedek és egy forintot nem ér.Innen letölthető az aktuális akciós készletük, komoly akciók vannak, kár hogy már a vége felé jár.
-
BBéci
legenda
válasz
tibismart #10843 üzenetére
Igyekszem objektív szempontok alapján minősíteni, az a dolgom. Persze némi szubjektivitás becsúszhat, de az nyilvánvaló, hogy a fekete területeken, sötét jeleneteknél sokkal több apró részletet mutatnak a plazmák, mint az LCD-k. A színviláguk közelebb áll a valóságoshoz.
-
BWizard77
csendes tag
válasz
tibismart #10684 üzenetére
A catalystba én is beraktam a hotkeynek a monitor swapet, és azóta minden szuper!! Mikor először átkapcsolt kiterjesztett módba swappeltem a hotkey-el, azóta sosem jött elő a hiba újra (nem is kellett többet használni a hotkeyt!!!)
Nagyon köszi a tippet!
Már csak egyvalami problémám van, ha az is megoldódik, minden szuper lesz. Miért van az h (csakis) ha DTSHD-MA audiósáv van az mkv-ben, a videó playback lassú lesz? (TrueHD hanggal minden rendben)
Gondolom ffdshow/haali codec probléma lehet, cak még nem találtam meg a helyes beállításokat! -
tony70
tag
válasz
tibismart #9829 üzenetére
Szia !
A KEF C7-nek milyen volt a hangja szerinted?
Én csak ugy tudtam meghalgatni, hogy külön voltak a Dali c6-os egy teremben, a C7-es kint az eladótérben. Bevitetni meg nem akartam! A C7-ben több volt a mély ráadásul 100 ezer volt, és világos szín a Dali 110e és fekete! Budaörsön volt cseresznye 125-ért! -
ricsik
őstag
válasz
tibismart #9790 üzenetére
Mielőtt választanál hangfalat mindenképp hallgatózzál, mert én is kinéztem a Dali C6-ot és a Kef C7-et, szerencsére volt MM-be mindkettő, le is teszteltem. Nekem a C7 nagyon nem jött be, a közepek tompák voltak, és az egész mintha a víz alól szólt volna. A C6 nagyon rendben volt, csak a mélye kevés.A Jamo s606 meglepően jól szerepelt, még mindig vacillálok, hogy Jamo, vagy Dali...
Denon vas hajtotta a falakat 2-es sorozatú, a számára nem emlékszem.
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Subaru topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest