Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
m3ss
veterán
Üdv
Lenne 2 kérdésem, második kicsit offtopic, de úgy látom itt sok a szakértő júzer1. 20 nm-re keresnék olcsóbb subot, szinte csak házimozira. Mit lenne érdemes? Bár annyira nem vagyok megelégedve a 602-k mélyhangjaival, úgyhogy zenére sem ártana, de valahogy az előző subomat (klipsch rw-10) sem sikerült úgy beállítani, hogy zenével jól szóljon. (erősítőn vágási freki lehetőségek: 80-120 hz) Tegnap böngészgetve a külföldi fórumokat több helyen is olvastam, hogy elég nehéz meghajtani a 602-et, esetleg érdemes lenne nagyobb erősítőben gondolkodni? Bikábelezésnek lenne értelme?
2. Adott egy ATI 5770 vga 4 kimenettel. (2x DVI, 1x HDMI, 1x DisplayPort)
4 eszközt szeretnék rákötni, hogy ne kelljen a kábeleket cserélgetni. 2 DVI-ra 2 monitort kötnék, HDMI-re projektort, Display Port-ra pedig egy ilyen adapterrel egy tv-t hdmi-hdmi kábellel. Gondolom ez így működni is fog, probléma csak az, hogy a tv-re hangot is akarok kiküldeni..Ha jól tudom a Display Port-on hang is megy ki, meg az adapter is tudja, viszont meg fogom tudni mondani a vga-nak, hogy ne hdmi-n küldje ki a hangot hanem a DP-on?
Vagy esetleg más megoldás?
köszi!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest