- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
klepto
addikt
Gondolkoztam, és picit összefoglalnám az előzőt:
A Denon/SWharfi szettet nem ajánlom tüc-tüc-höz.
Amit hallgass meg mindneképp, az a Yamaha, és a Pioneer, ami belépő szinten olcsóbb mint a Denon, de némileg többért az egyel nagyobb kategőria szerintem lényegesen jobban tetszene ezen a zenei stíluson, mint a Denon!
Hangfalból ami minőség, és erre a stílusra van kitalálva, és nem sokkal drágább mint a Wharfi, az a Cerwin-Vega!. Igaz, itt én állványos dobozokat ajánlanék előre és hátra is, de hidd el, tüc-tüc-höz jobb, mint a Wharfi. Egy hátránya van, nehezebben beszerezhető.
Számokra lefordítva:
Alap Yamaha 50.800.-Ft [link]
Alap Pioneer: 47.990.-Ft [link]
Egyel nagyobb Yamaha: 59.990.-Ft [link]
Egyel nagyobb Pioneer: 58.990.-Ft [link]
És végűl az álltalam ajánlott Cervwin-Vega! hangfal: 29.800.-Ft/db (ebből 4db kellene 2 előre. 2 hátra): [link] , és ozzá a center: 49.900.-Ft [link]
Így a komplett szett az alap Yamahával számolva: lényegesen több lenne mint a keret: 219.900.-Ft
Én itt kiszáltam, de ha már kikerestem mindent, akkor nem törlöm ki, a hangfalakat vedd semmisnek, de az erősítővariánsokon gondolkozz el. Persze az egyebdobozos házimozikhoz képest az is lényegesen jobb, de nem akarom, hogy csalódj, ezért nem ajánlom
Aktív témák
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Epson nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest